26 Ağustos 2012 Pazar

Hükümet Öcalan'a ev hapsi sözü verdi

Bu sözler çok konuşulurMuğla’nın Yatağan İlçesi’nde partilerle buluşan CHP Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir, Yatağan Belediye Başkanı CHP’li Hasan Haşmet Işık’ı makamında ziyaret etti. Ömer Süha Aldan, buradaki açıklamalarında terörle mücadelede hükümetin büyük yanlışları ve eksiklikleri bulunduğunu öne sürerek şunları söyledi:
Devamını Oku »

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Mustafa Ceceli'den Konser

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen ve 'Korkuteli 24.Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Güreşleri' kapsamında sahne alan sanatçı Mustafa Ceceli hayranlarına muhteşem bir konser verdi.
Devamını Oku »

Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası 2014 İzmir'de Yapılacak

İzmir ekonomisine yaklaşık otuz milyon Euro katkı koyması beklenen şampiyonanın İzmir'e kazandırılmasında başarılı lobi faaliyeti sürdüren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, şampiyona için her an harekete geçeceklerini söyledi. Ağustos 2014 yılında 3 bin 500'ü sporcu olmak üzere yaklaşık yirmi bine yakın insanın gelmesinin beklendiği dev organizasyon İzmir'in ekonomik ve sosyal yaşantısına önemli miktarda katkı sağlayacak.
Devamını Oku »

BDP Tarafından Cizre'de Yapılması Planlanan Miting

Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinde Bdp tarafından yapılmak istenen ancak izin verilmeyen etkinliğe, illegal yapılarca halkın yönlendirilmeye çalışıldığını belirterek, katılım çağrılarına uyulmamasını istedi.
Devamını Oku »

Bozdoğan'da Minibüs Otomobille Çarpıştı

İlyas Tosun (45) yönetimindeki 09 P 1627 plakalı minibüs, Akçay Mahallesi'nde manevra yapan Levent Değirmenci (30) yönetimindeki 47 PL 667 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Devamını Oku »

Gizlice evlenen Meltem Cumbul Balayında

Kuşadası'nda gizlice Özbaş ailesinin varisi ile evlenen ünlü oyuncu Meltem Cumbul , kendisinden 14 yaş küçük eşi Ali Can Özbaş ile gizli nikahtan bir gün sonra ortaya çıktı. Nikahın duyulmasının ardından Kuşadası gecelerinde boy gösteren çiçeği burnunda evliler, yüzlerce kişinin önünde defalarca öpüştü.
Devamını Oku »

Altındaki Yükseliş Kuyumcuları Hareketlendirdi

Ramazan ayını, düğün ve nişan törenleri yapılmaması ile altın fiyatlarının sabit seyretmesi nedeniyle sakin geçiren kuyumcular, hafta içinde altının ons fiyatının 1.665 dolar, gramının ise 97 liraya yükselmesiyle eski hareketli günlerine döndü.
Devamını Oku »

Emekli Evlerinde Doğum Günü Heyecanı

Belediye tarafından organize edilen etkinlikle aynı ay içinde doğan emekliler topluca doğum günlerini kutluyor. Plajyolu ve Tüysüzler Mahallesindeki emekli evlerinde gerçekleşen etkinlikte 9 kişi unutamayacakları bir doğum günü kutlaması yaptılar.
Devamını Oku »

Suriyeli Mültecilerin Sevkinde Sorun Yaşanıyor

Kilis'ten 130 minibüsle bin 700 Suriyeli mülteci, Kahramanmaraş'ta kurulmasına başlanan çadırkente gönderildi
Devamını Oku »

Zafer Bayramı Provaları Nedeniyle Bazı Yollar Trafiğe Kapatıldı

30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yıldönümü kutlamalarının provaları başladı. Provalarda görev yapacak askeri araçların geçişi nedeniyle Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ( Aksaray Metro İstasyonuna kadar) ve bu yollara çıkan bütün yollar ile Sultançiftliği Kavşağı ve Habipler Yolu ( Sultançiftliği Yolu) saat 07.00 sıralarında trafiğe kapatıldı. 16.00'a kadar kapalı kalacak yollardan geçen askeri araçlar provaların yapılacağı Vatan Caddesi'ne geldi.
Devamını Oku »

Tarihi Sürücü Evi Kültür Merkezi Olacak

Denizli'de Fesleğen Mahallesi'nde bulunan ve yıkılmaya yüz tutmuş tarihi Sürücü Evi, belediye tarafından restore edilerek kültür merkezine dönüştürülecek.
Devamını Oku »