30 Ocak 2014 Perşembe

Joseph Yobo Norwich City'ye transfer oldu

Haber: Joseph Yobo, Norwich City'ye Transfer OlduKulüpten yapılan açıklama şöyle: "Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Joseph Yobo, iki kulüp arasında varılan mutabakat sonucu sezon sonuna kadar Premier Lig ekiplerinden Norwich City'ye kiralandı. "YENİ KULÜBÜNDE BAŞARILAR" Fenerbahçe'de görev yaptığı süre içinde tecrübesiyle, profesyonellik anlayışıyla, aile yaşantısıyla örnek bir tutum sergileyen, tam anlamıyla bizden biri olan Nijeryalı futbolcumuz Yobo'ya, sezon sonuna kadar formasını giyeceği yeni kulübünde başarılar diliyoruz."
Devamını Oku »

PFDK, Fenerbahçe'nin Sahasını 1 maç Kapattı

Haber: PFDK, Fenerbahçe'nin Sahasını Kapattı"FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 26.01.2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) karar verilmiştir.
Devamını Oku »

23 Ocak 2014 Perşembe

Şubat 2014 Öğretmen Atama Başvuruları

2014 Şubat Öğretmen Atama Başvuruları Başlıyor! Kontenjan ve Kadroları? Şubat 2014 Şubat Öğretmen Atama Başvuruları Kontenjan ve Kadrolar? ÖSYM Şubat Ayı Hangi Branştan Öğretmen Atanacak? Şubat ayı atamaları ne zaman?Şubat'ta öğretmen ataması olacak mı?2013 Kasım Ayı Öğretmen Atama Kontenjanları ve branşları! 2014 Şubat Ayı 10 Bin Öğretmen Ataması Kontenjanları.2013 şubat Ayı Öğretmen Atama Kontenjanları Kılavuzu!
Devamını Oku »

2014 Ehliyet Sınavı 23 Ocak Sonuçları Sorgula

2014 Ehliyet Sınavı 23 Ocak Sonuçları Sorgulama- MEB MTSK Ehliyet Sınav Sonuçlar2014 Ehliyet Sınavı 23 Ocak Sonuçları Sorgulama- MEB MTSK Ehliyet Sınav Sonuçları TC Kimlik No ile Sorgula! 23 Ocak Ehliyet sınav sonuçları TC Kimlik no ile sorgu! MEB MTSK Ehliyet sınav sonuçları yapıldı. MEB MTSK 23 Ocak Ehliyet sonuçları tıkla. Merakla beklenen 15 Ocak ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı burada! İşte 23 Ocak ehliyet sınav sonuçları 2014
Devamını Oku »

YSK 2014 Nerede Oy Kullanacağını TC Kimlik No ile Sorgula

YSK 2014 Nerede Oy Kullanacağını TC Kimlik No ile Sorgula Öğren! Oy Kullanma YSK 2014 Nerede Oy Kullanacağını TC Kimlik No ile Sorgula Öğren! Oy Kullanma Yeri Sorgula! YSK Oy Kullanma Yeri Sorgulama Sayfası,TC Kimlik No ile Seçmen Listeleri Seçim Sandığı Sorgulama,Oy Kullanma Yeri Sorgulama, YSK Seçmen listesi, Seçmen Sandık Bilgisi Sorgulama,YSK Seçmen Bilgileri Sorgulama Duyurusu,YSK Seçim Yeri Sorgulama‎
Devamını Oku »

2014 Yeni yıl sigara zamları

2014 Yeni yıl sigara zamları - Sigara ne kadar zam gelecek ? sigara fiyatları2014 Yeni yıl sigara zamları - Sigara ne kadar zam gelecek ? sigara fiyatları.Yeni yıl sigara fiyatları 2014. Yeni yıl ile birlikte sigara fiyatları ne kadar olacak ? Sigara fiyatları zamlı sigara fiyatları ve sigara zammı son dakika bilgileri burada. İşte Yeni yıl sigara zamları - Sigara ne kadar zam gelecek ? Yeni yıl sigara fiyatları 2014
Devamını Oku »

2014 Sigara fiyatları listesi

Yeni sigara fiyatları - Yeni yıl sigara zammı ? 2014 Sigara fiyatları listesi ?Yeni sigara fiyatları - Yeni yıl sigara zammı ? 2014 Sigara fiyatları listesi ? Yeni yılla birlikte sigara fiyatlarıda zamlandı. Sigara fiyatları zammı 2014 hakkında bilgiler burada. Sigara fiyatları kaç lira ? İşte Yeni sigara fiyatları - Yeni yıl sigara zammı ? Sigara fiyatları ne kadar oldu ?
Devamını Oku »

Şubat Ayı Öğretmen Atama Başvuru Kontenjan ve Kadroları Açıklandı Tıkla Öğren?

Şubat Ayı Öğretmen Atama Başvuru Kontenjan ve Kadroları Açıklandı Tıkla Öğren?Şubat Ayı Atama Başvuru Kontenjan ve Kadroları Açıklandı Tıkla Öğren? Branş Dağılımı Öğretmen Atama Başvuruları? Şubat ayı atamaları ne zaman?Şubat'ta öğretmen ataması olacak mı?2013 Kasım Ayı Öğretmen Atama Kontenjanları ve branşları! 2014 Şubat Ayı 10 Bin Öğretmen Ataması Kontenjanları.2013 şubat Ayı Öğretmen Atama Kontenjanları Kılavuzu!
Devamını Oku »

Fatih Harbiye 20. bölüm 1.2.fragmanı izle - Fatih Harbiye dizi izle

Fatih Harbiye 20. bölüm 1.2.fragmanı izle - Fatih Harbiye dizi izle.Fatih Harbiye 20. bölüm 1.2. fragmanı izle - Fatih Harbiye 20. bölüm.Show tv ekranlarında yayınlanan Fatih Harbiye dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen Fatih Harbiye 20. bölüm 1.fragmanı izle
Devamını Oku »

Fatih harbiye son bölüm izle 27 ocak fatih harbiye yeni bölüm

Fatih Harbiye 20.bölüm 1.2. fragmanı izle - Fatih Harbiye dizi izleFatih harbiye son bölüm ' de Macit ' in cihan ' a yardım eli uzatmasına Şinasi ve Neriman ' ın nasıl bir tepki vereceği çok merak eidliyordu. Macit bu bölüm ' de çılgına döndü diyebiliriz. Şinasinin evinde nerimanı gördükten sonra Macit ne yapacağını şaşırdı. Şahika ise başlarına gelen olaylardan snra kendi moralini düzeltmek için uğraşıyordu. Pelin yalnızlık sorunu çekmeye başlaı. Öfkelerine hakim olamamaktadır. Fatih den yardım etmek için yanına gitmek zorunda kaldı.
Devamını Oku »

Askerlik Kanunu Tasarısı Komisyonda Kabul Edildi

Haber: Askerlik Kanunu Tasarısı Komisyonda Kabul EdildiTBMM Milli Savunma Komisyonu, Genelkurmay Başkanı ile Kara, Deniz, Hava ve Jandarma Genel komutanlarının görevleriyle ilgili suçlardan dolayı yargılama usullerini yeniden belirleyen kanun tasarısını kabul etti. Komisyon, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal başkanlığında toplanarak, Askerlik Kanunu ile Bazı KHK'larda değişiklik yapan kanun tasarısını görüştü.
Devamını Oku »

Kazdağları'ndan İnen Yüzlerce Domuz Amatör Kamerada

Haber: Kazdağları'ndan İnen Yüzlerce Domuz Amatör KameradaÇanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, Kazdağları' ndan yerleşim yerlerine kadar inen yüzlerce domuz bahçe ve tarlaları talan etti. Çiftçi Salih Pehlivan, yüzlerce domuzun yer aldığı sürüyü cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi. ÜRKÜTÜCÜ BİR SESE DUYDU Kazdağarı'nın eteklerindeki Karaköy Köyü'nde yaşayan Salih Pehlivan (36), köye 4 kilometre uzaklıktaki bahçesinde çalışırken ürkütücü bir ses duydu.
Devamını Oku »

Erken emeklilik çıkacak mı? Şubat 2014

Haber: Emeklilikte Yaşa Takılanlardan Zincirli, Torbalı EylemErken emeklilik kararı için ise Çelik şu anda 50 yaşında olan emekliler var. Bundan daha gencini emeklilik edemeyiz böyle bir şey dünyada yok diyerek yorum yaptı. Açıklamalarına ise 60 yaş emekliliğin kademeli olarak gündeme getirildiği belirtilmektedir. Yabancı ülkelerde 70 yaş için çalışma yapılırken biz ancak 2036 yılında 60 yaş emekliliğe ulaşacağız diyerek açıklama yaptı. Bakan Çelik en son olarak da erken emekliliğin kesinlikle olmayacağı sadece 1999 yılında yapılan düzenleme ile çıkan sorunların düzeltilmesi yapılacaktır dedi.
Devamını Oku »

16 Ocak 2014 Perşembe

Antalya'da liseli gençlerin seks maceraları Şantajla bitti

Liseli kıza inanılmaz şantaj tuzağıAntalya'da lise öğrencisi E.D.M. ile cinsel ilişkiye giren sınıf arkadaşı A.A. ile bu ilişkiyi gizlice kaydedip, kıza şantaj yaptıkları iddia edilen aynı okuldan 1’i kız 3 lise öğrencisi hakkında, dava açıldı. Savcılık, A.A. hakkında 30 yıla, C.L. hakkında 10 yıla, E.E. için 6 yıla, T.B.E. için de 3 yıla kadar hapis cezası istedi. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.
Devamını Oku »

Kumaya dini nikah kıyan imama Komik ceza

Kumaya nikah kıyan imama ceza
Olay, bir süre önce Kahramanmaraş’ta meydana geldi. İddiaya göre, adı açıklanmayan bir cami imamı resmi nikahı bulunan S.Y.’nin kuma olarak eve getirdiği Z.G. adlı kadınla dini nikahını kıydı. Bu nikahın ardından konunun şikayet edilmesiyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından soruşturma başlatıldı ve evli erkeğe nikah kıyan imama bin lira para ile kınama cezası verildi.
Devamını Oku »

Dian Fossey Kimdir? Dian Fossey Google Doodle

Dian Fossey kimdir ve Dian Fossey biyografisini Dian Fossey hayatı yaşam öyküsünü merak eden arkadaşlar için bu konuyu açmış durumundayız. İlk olarak 16 ocak 2014 perşembe günü dünyanın en büyük arama motoru olan google Dian Fossey adı altında bir logoyla dünyaya tanıtmak istiyor.
Devamını Oku »

15 Ocak 2014 Çarşamba

Dian Fossey biyografi Dian Fossey kimdir

Dian Fossey kimdir ve Dian Fossey biyografisini Dian Fossey hayatı yaşam öyküsünü merak eden arkadaşlar için bu konuyu açmış durumundayız. İlk olarak 16 ocak 2014 perşembe günü dünyanın en büyük arama motoru olan google Dian Fossey adı altında bir logoyla dünyaya tanıtmak istiyor.
Devamını Oku »

14 Ocak 2014 Salı

İnsani Yardım Derneğinde terörist faaliyetler skandalı

İHH yöneticisine gözaltı şoku!Van merkezli bugün 6 ilde gerçekleştirilen El Kaide operasyonu kapsamında Kayseri'de İHH İnsani Yardım Derneği yöneticilerinden Recep Çamdallı gözaltına alınırken, Ömer Faruk Sebzeci'nin umrede olduğu belirtildi.
Devamını Oku »

11 Ocak 2014 Cumartesi

Bozguncu üniversiteliler Kadıköy-Kartal Metrosu'nda özel güvenliğe saldırdı

Kadıköy-Kartal  Metrosu'nda özel güvenlik şiddetiKadıköy-Kartal hattındaki metrolarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resimlerinin üstüne sticker yapıştıran ve küfürle karışık slogan atan provakatör üniversitelilere özel güvenlik görevlileri müdahale etmek istedi fakat üniversiteli grup ise yumruk ve tekmelerle görevlilere acımasızca saldırdılar. Sivil Dayanışma Platformu’nun İstanbul ’un dört bir yanında, toplu ulaşım araçlarında astırdığı Tayyip Erdoğan ’ın “Sağlam irade” afişlerine Öğrenci Kolektifleri’den yanıt geldi.
Devamını Oku »

Akp'nin küfürbaz vekili şimdi de KAN akıtmaya çalışıyor

Tokat Milletvekili Zeyid Aslan uçan tekme attı video HSYK Kanun teklifiyleTokat Milletvekili Zeyid Aslan uçan tekmesi olay oldu. Zeyid Aslan uçan tekme attığı görüntüler hem şaşırttı hem kötü oldu. İşte Tokat Milletvekili Zeyid Aslan sahnesi. HSYK Kanun teklifinin görüşüldüğü sırada Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, söz almak ve yürüdüğü sırada AK Partili Milletvekilleri duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine AK Parti ve CHP'li milletvekilleri tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce milletvekilleri birbirlerine diz üstü bilgisayarlarını ve tabletlerini fırlattı. Bu sırada AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na masanın üzerine çıkarak uçan tekme attı. Bu andan itibaren komisyon salonu iyice gerildi ve kavga büyüdü. Kavgayı araya giren diğer milletvekilleri güçlükle ayırdı.
Devamını Oku »

Akp ve Chp'nin demokrasi zihniyeti tekme tokat kavga

Meclis'te yine HSYK kavgasıHSYK Kanun Teklifi'nin görüşüldüğü sırada Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, söz almak ve yürüdüğü sırada AK Partili Milletvekilleri duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine AK Parti ve CHP'li milletvekilleri tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce milletvekilleri birbirlerine diz üstü bilgisayarlarını ve tabletlerini fırlattı. Bu sırada AK Parti Tokat Milletvekili Zeyit Aslan, Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na masanın üzerine çıkarak uçan tekme attı. Bu andan itibaren komisyon salonu iyice gerildi ve kavga büyüdü. Kavgayı araya giren diğer milletvekilleri güçlükle ayırdı.
Devamını Oku »

Konyalıların umrunda mı Sefalet Yolsuzluk Rüşvet

Konyalı AKP seçmeni ne düşünüyor?Konya Büyükşehir Belediyesi 2004 yılından beri AKP'li Tahir Akyürek tarafından yönetiliyor. AKP, 2009 yerel seçimlerinde merkezde yüzde 68'le birinci olurken, ikinci parti olan Saadet Partisi (SP) ise ancak yüzde 14,9 oy alabilmişti. Seçimlere iki buçuk ay kala sonuçların çok değişmeyeceği iddia edilen şehirde hiçbir siyasi partinin aday tanıtım faaliyetinin olmaması dikkat çekiyor. Sokaklarda ne partilerin bayrakları ne de duvarlarda adayların afişleri yer alıyor. Son yaşanan olaylara ilişkin sohbetler de kulağa çalınmasa Konya'da seçimlere gidilmeyeceği hissine kapılıyorsunuz.
Devamını Oku »

Fiat Lancia Artık Türkiye'de satılmayacak

Artık Türkiye'de satılmayacakFiat CEO'su Sergio Marchionne Fiat'ın Chrysler'i satın alması sonucu şirketin yeni stratejilerini açıkladı. Sergio Marchionne İtalyan La Repubblica'ya verdiği röportajda Türkiye'de de satılan Lancia markasının artık sadece İtalyan pazarında satılacağını açıkladı. Fiat'ın 2014'te Panda ve 500 ailesini geliştirmeye odaklanacağını belirten Marchionne Alfa Romeo markasının üretiminin İtalya'da gerçekleştirileceğini, Lancia'nın da sadece İtalyan pazarında satışa sunulacak marka olacağını belirtti.
Devamını Oku »

9 Ocak 2014 Perşembe

kış aylarında vücut direncimizi artıracak yiyecekler

Soğuk havalarda neler tüketmeliyiz?Fazla kilolara, şeker, yüksek tansiyon ve kolesterole davetiye çıkarmamak için kışın karbonhidrat içeriği yüksek yağlı gıdalardan kaçınılmalı, bağışıklık sistemini güçlendirecek besinlere önem verilmeli Günde 3-5 porsiyon sebze tüketilmelidir. Öğle ve akşam yemeklerinde mutlaka sebze yemeği ve salata bulundurulmalıdır. Brüksel lahanası, taze biber, domates, karnabahar, ıspanak, maydanoz, tere, roka C vitamini açısından oldukça zengin tüketilebilecek sebzelerdendir.
Devamını Oku »

Katy Perry'den beslenme tüyoları 2014

Katy Perry'den beslenme tüyolarıABD’li şarkıcı Katy Perry, yılbaşı akşamı ABD’nin Las Vegas kentinde konser verdi. Perry, kulis için çok sayıda istekte bulundu. Listeyi gören organizatörler “Sanki market alışverişi listesi gibiydi” dedi. Çünkü ünlü şarkıcının istekleri sağlıklı gıdalardan oluşuyordu.
Devamını Oku »

Beyaz Peynirin kalitesi nasıl anlaşılır?

Beyaz Peynirin kalitesi nasıl anlaşılır?Dünyaya baktığımız zaman ise, yılda kişi başına düşen peynir tüketimi ABD’de 17 kilogram, Yunanistan’da ise 25 kilogram olarak göze çarpıyor. Peynirin dayanıklılığı ve kalitesi peynirin türüne göre değişebilir. Yörsan Gıda Mühendislerin Nilüfer Hakarayan kaliteli ve sağlıklı bir beyaz peynirin hangi özellikleri taşıması gerektiğini şu şekilde açıklıyor:
Devamını Oku »

Ayran tüketmek stresi önlüyor!

Ayran tüketmek stresi önlüyor!Uzmanlar “Her gün yeterli sıvı alınmalı, alınan sıvı, elektrolit adı verilen sodyum ve klorür iyonlarından zengin olmalıdır.” uyarısında bulunuyor. Ayrıca yazın olduğu kadar kışın da özellikle katı yiyeceklerin tüketildiği öğünlerde sıvıcı içeklerin arasında en sağlıklısı olan ayranın tüketilmesi öneriliyor. Yörsan gıda mühendislerinden Nilüfer Hakarayan, ayranın triptofan ve kalsiyum ihtiva etmesi vesilesi ile ayranın antistres özellikte bulunduğunu söyledi.
Devamını Oku »

Kalsiyumun vücudumuz için önemi ve değeri

Kalsiyum almak vücudumuz için neden önemli?Vücuttaki kalsiyumun % 99′u kemiklerde ve dişlerde bulunur. Kalsiyumun, kas büyümesi ve kasların gerginliği, enerji üretimi, kanın pıhtılaşması, sinir iletimi ve kalbin düzenli çalışmasını etkileyen çok önemli görevleri vardır. Ayrıca yapılan birçok araştırma, sütün, kemik yoğunluğunun artmasına yardımcı olduğunu da ispatlamıştır. Böylece dengeli süt tüketimi ile kemiklerde kırılma ve kemik erimesi oluşma riski azalmaktadır.
Devamını Oku »

Uzmanlar yemekten sonra hemen çay içenleri uyarıyor

Yemekten sonra çay içmeyin !Yemeklerin hemen ardından çay, kahve ikram edilmesi sindirime yardımcı olmadığı gibi kan dolaşımını bozuyor ve dolaşımın yavaşlamasıyla kan göllenmesi meydana geliyor Giresun Üniversitesi (GRÜ) Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nezihi Küçükarslan, sıvı alımı konusunda toplumda çay alışkanlığının söz konusu olduğunu söyledi. Prof. Dr. Nezihi Küçükarslan, toplumda yemeklerden sonra çay ve kahve ikram edilmesi geleneği olduğuna dikkati çekerek uyarıda bulundu.
Devamını Oku »

Binali Yıldırım'ın Bacanağı Rüşvet Pazarlığında

http://resimler.haberler.com/manset/6/5522317_60400027_y.jpgİzmir'deki yolsuzluk soruşturmasından medyaya yeni bir görüntü daha sızdı. Video görüntüsünde Binali Yıldırım'ın bacanağı C.H. ile işadamı M.C.B.'ye ait olduğu iddia edilen buluşma anları yer aldı.
Devamını Oku »

CHP'nin anket yalanı ortaya çıktı


Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi 30 Mart yerel seçimleri öncesinde aday belirleme yöntemi olarak anket ve benzeri kamuoyu araştırılması yapılacağını açıklamıştı. Anket çalışmasının yanı sıra STK, sendika ve derneklerin görüşü doğrultusunda adayların belirleneceğinin açıklanmasına rağmen, Gaziantep’te değişik sivil toplum kuruluşu temsilcileri kendilerinden görüş alınmadığını açıkladılar.
Devamını Oku »

8 Ocak 2014 Çarşamba

Gaziantep'te Suriye'ye Yardım Kampanyası Rantı

Haber: Suriye'ye Yardım KampanyasıGaziantep'te kamu ve sivil toplum kuruluşları tarafından "Suriye için kardeşlik zamanı, kardeşine sahip çık ve onlar çok üşüyorlar" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı. Bülbülzade Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, son zamanlarda artan soğuk hava nedeniyle Suriye'de donarak ölenlerin sayısının artış göstermesi üzerine, kentteki kamu ve sivil toplum kuruluşları harekete geçti.
Devamını Oku »

Cinayetler kenti Gaziantep'ten bir cinayet haberi daha

Bıçaklı kavgada ölüm anı güvenlik kamerasında -Eyüp Sultan Mahallesi Hanifi Yüceler Caddesi'nde aralarında husumet bulunan Fevzi Teke ile Mehmet Ö. dün gece karşılaştı. Aralarında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Ö., Fevzi Teke'ye bıçakla saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanarak yere düşen Teke, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Devamını Oku »

Gaziantep'te seçim anlayışı demek Kan akıtmak demek

Gaziantep'te, Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde aday olan Mesut Koska, kongre salonunda çıkan arbede sırasında tekme tokat dövüldü.Oda Başkanı Ünal Akdoğan'ın yanı sıra Mesut Koska'nın aday olduğu 1550 üyesi bulunan Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri 'Şato Restorant'ta yapıldı.
Devamını Oku »

6 Ocak 2014 Pazartesi

CHP'nin işçi düşmanlığı tam gaz devam ediyor

CHP'li Melda Onur İçişleri Bakanına Taksim Metrosundaki Özel Güvenlik Olayını SorduCHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Taksim metrosunda özel güvenlik görevlisinin Aykut Kelek isimli gencin kafasına metal dektörle vurarak yaralamasını İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya sordu. Onur, Bakan Ala'ya, "Aykut Kelek’i başından yaralayan ve gözaltına alınan güvenlik görevlisi için İçişleri Bakanlığı şirket hakkında soruşturma başlatacak mıdır?" sorusunu yöneltti.
Devamını Oku »

5 Ocak 2014 Pazar

Gaziantep Cezaevi'nde Firar Rezaleti

Seri katil firar ettiGaziantep H Cezaevi'nde 'cinayet' suçundan yatan, yakışıklı olması ve masum görüntüsü nedeniyle 'Bebek yüzlü katil' lakabı takılan 35 yaşındaki Ali Kaya, cezaevindeki açık görüş sırasında kalabalıktan faydalanarak firar etti. Güvenlik güçleri, Kaya'nın yakalanması için çalışma başlattı.
Devamını Oku »

2 Ocak 2014 Perşembe

Hatay'da tır dolusu roket rezaleti

Hatay'da TIR'da roket muammasıHatay İl Jandarma Komutanlığı’na bugün öğle saatlerinde yapılan ihbar üzerine, bir yardım kuruluşuna ait olduğu ileri sürülen TIR, Kırıkhan İlçesi Güzelce Jandarma Karakolu yakınlarındadurduruldu. TIR’da bulunan ve kendisinin MİT görevlisi olduğunu söyleyen kişi, iddiaya göre TIR’ı aratmak istemedi. Buna karşın kontrolden geçirilen TIR’da, gıda maddeleri arasında gizlenenroket başlıkları ile silah ve mühimmat bulunduğu iddia edildi.
Devamını Oku »