30 Temmuz 2014 Çarşamba

Nurgül Yeşilçay tangalı bikinili fotoğrafları

Nurgül Yeşilçay'ı kızdıran fotoğraflar "Gazetecilere sen haber verdin. Tatilimi zehir ettin. Bunun hesabını sorarım" diye bağırdığı bildirilen Yeşilçay, ilk uçakla İstanbul'a döndü.-Yeşilçay, Gümüşlük’te tanga bikiniyle çekilmiş fotoğrafları basına yansıyınca kaldığı Mimoza Evleri’nin işletmecisi Fikret Alphan'a ateş püskürdü. Yeşilçay, Gümüşlük’te tanga bikiniyle çekilmiş fotoğrafları basına yansıyınca kaldığı Mimoza Evleri’nin işletmecisi Fikret Alphan'a ateş püskürdü.
Devamını Oku »

Beren Saat - Kenan Doğulu düğün fotoğrafları

http://db2.stb.s-msn.com/i/81/5062A2BE8668F7D716C5CD34E08095.jpgYaklaşık 2,5 yıldır birlikte olan Beren Saat ve Kenan Doğulu sonunda dünyaevine girdi. Çift, Los Angeles'da muhteşem bir düğün organize etti. Düzenlenen törene çiftin ailelerinin yanı sıra yakın çevreleri de katıldı.Yaklaşık 2,5 yıldır birlikte olan Beren Saat ve Kenan Doğulu sonunda dünyaevine girdi. Çift, Los Angeles'da muhteşem bir düğün organize etti. Düzenlenen törene çiftin ailelerinin yanı sıra yakın çevreleri de katıldı.
Devamını Oku »

Eda Taşpınar'dan bikini şov

http://db2.stb.s-msn.com/i/E7/AF9EF2E8D430FD5541C4C4221FAE.jpgBir dönemin en medyatik isimlerinden biri olan 'ikoncan' lakaplı Eda Taşpınar, artık kameralardan kaçıyor.Bir dönemin en medyatik isimlerinden biri olan 'ikoncan' lakaplı Eda Taşpınar, artık kameralardan kaçıyor.Bir dönemin en medyatik isimlerinden biri olan 'ikoncan' lakaplı Eda Taşpınar, artık kameralardan kaçıyor.Bir dönemin en medyatik isimlerinden biri olan 'ikoncan' lakaplı Eda Taşpınar, artık kameralardan kaçıyor.Bir dönemin en medyatik isimlerinden biri olan 'ikoncan' lakaplı Eda Taşpınar, artık kameralardan kaçıyor.
Devamını Oku »

Hülya Avşar bikini sezonunu açtı Hülya Avşar'dan bikini şov

http://db2.stb.s-msn.com/i/41/551F40EDBBBC9FB36793ADB578849C.jpgSon yıllarda oyunculuktan çok çeşitli yarışmalarda jüri üyesi olarak izlediğimiz Hülya Avşar, bikini ile görüntülenen ünlüler kervanının son üyesi oldu.Son yıllarda oyunculuktan çok çeşitli yarışmalarda jüri üyesi olarak izlediğimiz Hülya Avşar, bikini ile görüntülenen ünlüler kervanının son üyesi oldu.Son yıllarda oyunculuktan çok çeşitli yarışmalarda jüri üyesi olarak izlediğimiz Hülya Avşar, bikini ile görüntülenen ünlüler kervanının son üyesi oldu.
Devamını Oku »

Gülben Ergen ile Erhan Çelik Aşkı Görüntülendi

http://db2.stb.s-msn.com/i/75/E395C0F068847B4E212EF8C596C.jpg2 yıl önce Mustafa Erdoğan'dan boşanan ve hayatına kimseyi almayan Gülben Ergen bir müddettir Habertürk Genel yayın yönetmeni Erhan Çelik ile aşk yaşıyor. Aylardır birlikte olan çift daha önce yan yana görüntülenmemiş ve tatillerini hep yurt dışında yapmışlardı. Gülben Ergen ve Erhan Çelik bu kez tatil için Bodrum'u seçti. İki sevgili ilk kez tatilde görüntülendi.
Devamını Oku »

Feyenoord Beşiktaş maçını yayınlayacak yabancı kanallar listesi

Beşiktaş - Feyenoord Maçı Muhtemel Kadroları ve FeBeşiktaş - Feyenoord Maçı Muhtemel Kadroları ve Feyenoord Beşiktaş Canlı Yayını haberi, Feyenoord Beşiktaş Karşılaşması ilk maçı 30 Temmuz Çarşamba günü De Kuip stadyumunda Saat: 21:00'da Digitürk ekranlarında oynanacak. Stadion Feyenoord’da oynanacak olan mücadeleyi İtalyan hakem Luca Banti yönetecek. Banti'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ile Andrea Padovan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Andrea Gervasoni... Maç İse DigiTurk ekranlarında canlı yayınlanacak.
Devamını Oku »

Türksat 4A son dakika haberleri frekansları 1 Ağustos 2014

Türksat AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türksat 4A haberleşme uydusunun 42 derece doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle bu gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, ramazan nedeniyle vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen talep üzerine ileri bir tarihe ertelendi.
Devamını Oku »

Türksat 4A uydu ayarları nasıl yapılır otomatik 4A uydu kanalları ayarlama

Türksat AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türksat 4A haberleşme uydusunun 42 derece doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle bu gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, ramazan nedeniyle vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen talep üzerine ileri bir tarihe ertelendi.
Devamını Oku »

Yüksek puanlı bazı okulların taban puan ve kontenjanları 2014

Lise Taban ve Tavan Puanları (2014 YEP Yüzdelik Dilimleri-Lise Kontenjanları)İstanbul Lisesi geçen yıl 240 olan kontenjanı 170’e düşürürken, Galatasaray Lisesi aynı kontenjanı ilan etti. İstanbul’da en fazla kontenjanı olan okul Esenler Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi oldu. Bu okul 816 kontenjan açıkladı. Okulun puanı 354,712 oldu. Başakşehir TOKİ Kayaşehir ve Esenyurt Kıraç Anadolu Lisesi kontenjanını 680 olarak belirlendi. Küçükçekmece Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi kontenjanını 578, Ümraniye Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi, Esenyurt Anadolu Lisesi, Başakşehir Anadolu Lisesi Bağcılar Akşemsettin Anadolu Lisesi kontenjanlarını 544 ilan ederek en kalabalık okul oldular.
Devamını Oku »

Fen Liseleri Tercih Listesi, Anadolu Liseleri Tercih Listesi, 2014 TEOG Tercih Listesi

Lise Taban ve Tavan Puanları (2014 YEP Yüzdelik Dilimleri-Lise Kontenjanları)2014 MEB TEOG Tercih Listesi Açıklandı!, Fen Liseleri Tercih Listesi, Anadolu Liseleri Tercih Listesi, 2014 TEOG Tercih Listesi Açıklandı (2014 Lise Kontenjanları) - 2014 TEOG Son Gelişmeler, Fen Lisesi2014 MEB TEOG'da Son Dakika Gelişmeleri -4 Temmuz 2014 (MEB TEOG Tercih Kılavuzu - Liselerin Taban ve Tavan Puanları) (TEOG İptal mi Olacak? - TEOG Tercih İşlemleri) TEOG Tercih İşlemlemleri, 2014 MEB Lise Tercigleri, Lise Tercih İşlemleri, 2014 MEB TEOG Lise Tercihi, Lise Tercih Puanları ,Liselerin Taban ve Tavan Puanları, 2014 MEB TEOG, TEOG Sınav Sonuçları, TEOG Tercih Rehberi, 2014 Lise Taban Ve Tavan Puanları, 2014 Fen Lisesi Taban Puanları,2014 TEOG Tercih Rehberi, 2014 MEB TEOG Tercih İşlemleri, MEB TEOG Tercihler Nasıl Yapılacak?, 2014 Tercihler, 2014 MEB Tercih Kılavuzu, TEOG'da Yanlış Soru, TEOG İptal mi Olacak?, TEOG TErcihleri Ne Zaman Başlıyor, 2014 ÖSYM TEOG Tercihleri Ne Zaman Olacak, 2014 MEB TEOG Tercihleri Başladı mı? 2014 Liselerin Taban Ve Tavan Puanları Neler?, 2014
Devamını Oku »

Lise Taban ve Tavan Puanları (2014 YEP Yüzdelik Dilimleri-Lise Kontenjanları)

Lise Taban ve Tavan Puanları (2014 YEP Yüzdelik Dilimleri-Lise Kontenjanları)2014 Lise Kontenjanları - 2014 Liselerin Taban ve Tavan Puanları, 2014 Lise Kontenjanları - 2014 Liseler Taban ve Tavan Puanları - 2014 TEOG Tercih Kılavuzu, 2014 Lise Puanları, 2014 TEOG Sonuçları, 2014 TEOG Tercih işlemleri, 2014 lise tercihleri ne zaman yapılacak? Lise tercihleri ne zaman olacak? Teog sonuçları açıklandı mı? Teog sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG sınavı sonuçları iptal mi oldu? TEOG'da Sıcak Gelişme! TEOG 4 Soruyu İptal Etti! Lise Kontenjanları TEOG, TEOG lise tercih işlemleri, Bütün liseler taban puanları, liseler tavan puanları, 2014 İstanbul liseleri, 2014 Anadolu liseleri taban puanları, 2014 Meslek liseleri taban puanları, 2014 imam hatip liseleri taban puanları, tüm liselerin tavan ve taban puanları ve lise kontenjanları, 2014 MEB lise tercih kılavuzu bu haberde!
Devamını Oku »

TEOG Lise Tercih Klavuzu YEP Lise Yüzdelik Dilimleri 2014 Taban ve Tavan Puanları

Lise Taban ve Tavan Puanları (2014 YEP Yüzdelik Dilimleri-Lise Kontenjanları)Milli eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği TEOG sınav sonuçları açıklandı. TEOG sonuçlarına göre liselere yerleşme için gerekli puan ne? Liselerin taban ve tavan puanları listesi haberimizde. Liselerin tercih kontenjaları. 2014 Lise puan sıralaması nasıl yapılır? Liselerde en düşük ve en yüksek puanlar kaç? Sınav sonuçlarına göre Liselerin taban ve tavan puanlar (Lise taban ve tavan puanları)
Devamını Oku »

26 Temmuz 2014 Cumartesi

MHP'den türkücülere (akp'li ülkücülere) sert tepki!

MHP'den ülkücülere sert tepki!MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, "Kendilerine 'bağımsız ülkücüler' diyenler, adlandırmalarının aksine ülkücülükten bağımsızdırlar ve o sevgili başbakanlarına her anlamda bağımlıdırlar" görüşünü dile getirdi. Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, kendilerine "bağımsız ülkücüler" diyen bir grubun cumhurbaşkanı seçimlerinde Başbakan Erdoğan'ı desteklediğini açıkladığını belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:
Devamını Oku »

2014 türkiyesinin içler acısı Adalet sistemi

Uyuyan hakimi özel hayat kurtardıRadikal'den İsmail Saymaz'ın haberine göre Okmeydanı Cemevinde cenaze beklerken polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Uğur Kurt’un ölümüne dair soruşturmayı yürüten savcıyı HSYK’ya şikayet eden avukatlar, akıbeti öğrenmek için kuruma başvurdu. Evrakları karıştıran HSYK, Kurt Ailesi’nin avukatlarına, ‘duruşma salonunda uyuyan hakim’ ile ilgili yanıtı gönderdi. Dahası, ‘sehven’ gönderdiği bu evraktan, HSYK’nın, ‘duruşmada uyuyan hakim’ ile ilgili yapılan bilgi edinme başvurusunu özel hayatı gerekçe göstererek geri çevirdiği ortaya çıktı. Okmeydanı Cemevi’nde, cenaze beklerken polisin açtığı ateş sonucunda can veren Uğur Kurt’un ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten Savcı Hasan Yılmaz, İstanbulValiliği’ne yaptığı izin başvurusunda, “meşru müdafaa” ifadesini ve şüpheli polisin eylemi için “orantılı saldırı” demişti. Kurt Ailesi avukatları Turgut Kazan, Aslı Kazan Gilmore ve Serdar Laçin, bu işlemler sonrası Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na (HSYK) başvurarak, Savcı Yılmaz hakkında şikayetçi olmuş, ardından da inceleme başlatılıp başlatılmadığını sormuştu.
Devamını Oku »

Rizeli esnafın İsrail şovu Pes dedirtti

Rizeli işletmeci böyle protesto etti !Rize merkez Piriçelebi Mahallesi’nde bir işhanının birinci katında kafe ve oyun salonu olarak hizmet veren işyerinin sahibi Sultan Karali, Rize’de başlatılan İsrail ürünlerine yönelik protestoya geçtiğimiz günlerde farklı bir şekilde katılmış ve ülkedeki 3 günlük milli yas sona erince kola dolabını ve ürünleri işyerinin balkonundan caddeye atacağını söylemişti. Bugün öğleden sonra o işletmeci işyerinin balkonundan İsrail’e destek verdiği gerekçesiyle içecek ürünleriyle, LCD ekran TV ve playstation cihazını attı, ardından da kola dolabını atarak parçaladı.
Devamını Oku »

25 Temmuz 2014 Cuma

Başbakan Yüksek Hızlı Tren ile Geziyor Vatandaşlarda Çamurlu Yollarda Rezil Oluyor

Asfalttaki göçüğe düştü !Antalya’dan yürek burkan görüntü... Patlayan su borusu asfalt zeminde göçüğe neden oldu. O sırada yoldan geçen görme engelli vatandaş, 2 metre genişliğindeki su dolu çukura düştü. Muratpaşa İlçesi Şarampol Caddesi üzerindeki ana su borusunun saat 14.30 sıralarında patlamasıyla asfalt zeminde göçük oluştu. O sırada olay yerinden geçen bir otomobil, yaklaşık 2 metre genişliğinde ve 1.5 metre derinliğindeki çukura düştü. Otomobilin arka kısmı çukurun içine gömüldü. Borudan etrafa yayılan su, bölgeyi göle çevirdi.Su borusunun basınçtan dolayı patladığı tespit edilirken, vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve Antalya Su ve Atıksu İdaresi’ne (ASAT) bağlı ekipler sevk edildi. Trafiği durduran polis ekipleri çekici yardımıyla otomobili çukurdan çıkarttı.
Devamını Oku »

Böyle olur akp'nin Yüksek Hızlı Tren masalı

İstanbul- Ankara arasını 3.5 saate indirecek Yüksek Hızlı Tren, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların da katıldığı ilk seferinde İzmit girişinde arızalandı. Bu sabah saat 11.55’te Ankara’dan çıkan Yüksek Hızlı Tren, saat 12.40’ta Eskişehir’e geldi. Başbakan ve bakanların da bulunması nedeniyle alınan güvenlik önlemlerine helikopterler de havadan destek verdi. Eskişehir Garı’nda yapılan törenin ardından Yüksek Hızlı Tren saat 15.30’da İstanbul’a gitmek üzere yoluna devam etti.
Devamını Oku »

20 Temmuz 2014 Pazar

İzmir belediyesi ayakta uyuyor galiba - Seyyar kasaplar skandalı

Kurban Bayramında bile artık sokakta hayvan kesilmesi yasaklanırken Kadifekale sırtlarında sokakta kesim yapılıp et satılması İzmir'e yakışmıyor. İzmir'in özellikle kenar semtlerinde sokak kasapları hayvan kesip, mahalle halkına satıyor. 40 derece sıcakta kesilen hayvanlar anında parçalanıp uygun fiyatlarla alıcılarını buluyor.
Devamını Oku »

Nerede bu devlet? Bu çetelerle kim savaşacak vatandaşlar mı?

Tiyatro sahnesinde arbede !İnşaat işçileri İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'ndeki özel güvenlik görevlilerine silahla saldırdı.Devlet Tiyatroları İrfan Şahinbaş Atölyesi’nin yer aldığı tesislere, iş makineleriyle müdahalede bulunan özel bir firmanın çalışanları ile DT güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Özel firmaya ait yaklaşık 40 kişilik grup, biri kadın dört güvenlik görevlisini darp etti. Kal krizi geçirdiği belirtilen kadın görevli hastaneye kaldırıldı.
Devamını Oku »

Bölücü Yeni Akit gazetesinin yine provokatörlüğü üzerinde

Yeni Akit'in Hitler bulmacası şok ettiYeni Akit gazetesi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısını gerekçe göstererek skandal bir yayına imza attı. Gazete bulmaca sayfasının ortasına yüzbinlece Yahudiyi toplama kampları ve gaz odalarında katleden Nazi Partisi’nin Lideri Adolf Hitler'i koydu. Gazetedeki bulmacada ‘resimdeki ünlü’ olarak Adolf Hitler yer alırken, şifreli sözcük ise ‘Seni Arıyoruz’ olarak çıktı.
Devamını Oku »

Acil Servis önüne arabasını gelişi güzel park eden Gerizekalılar kimin tohumu?

Artık araçlar çekilemeyecekSEAH Araştırma Hastanesi Acil servisi her gün yüzlerce, belki binlerce hastaya ev sahipliği yapıyor. Güvenlik görevlilerinin yarısı hasta girişinin ve ambulans geçişinin tıkanmaması için çalışmakta.. Oysa Acil Servis olduğu belli, tüm her yerde işaret levhaları var. Ancak nedense bazı kendini bilmezler bunları kale almayarak, aracını gelişi güzel bırakabiliyor. Böyle olunca. Gerek Özel Güvenlik görevlileri, gerek acile gitmek isteyenler, en önemlisi ambulanslar çok büyük zorluklarla karşılaşıyorlar.
Devamını Oku »

19 Temmuz 2014 Cumartesi

Firma maskesine bürünen Çete Devlet Tiyatroları arazisini bastı

Ankara Macunköy'de Devlet Tiyatroları bünyesinde yer alan İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin bulunduğu alana giren özel bir firmaya ait silahlı kişiler ile güvenlik görevlileri arasında silahlı çatışma çıktı. Yaşanan o anlar güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Olaylar sırasında 3 güvenlik görevlisi, silahlı kişiler tarafından feci şekilde darp edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, darp edilen bir güvenlik görevlisinin kalp krizi geçirdiği ve durumunun ağır olduğu kaydedildi.
Devamını Oku »

18 Temmuz 2014 Cuma

Bu nerenin kaymakamı? - Vatandaşlara su ve çay yasağı ambargosu

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bazı temaslarda bulunmak üzere Honaz'a gitti. Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Demir'in programını takip eden basın mensupları, Kaymakamlık görevlisinden su istedi. Görevli, "Ramazan ayında su servisimiz yok. Ramazan ayından sonra gelirseniz su içersiniz" yanıtını verdi. Denizli Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Özcan devreye girdi ve basın mensuplarına su verilmesini istedi. Ancak sonuç yine değişmedi. Görevli, Kaymakam Turgut Gülen'in 'Kaymakamlık binasında Ramazan ayı boyunca hiç kimseye su ve çay servisi yapılmaması' talimatı verdiğini söyledi.
Devamını Oku »

17 Temmuz 2014 Perşembe

Gaziantep İl Müftüsü Zenginlerin Ramazan Ayını Kutladı

İl Müftüsü Ahmet Çelik Sanayicilerin Ramazanını KutladıGaziantep İl Müftülüğü'ne atanan Ahmet Çelik, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelen Müftü Çelik, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mübarek Ramazan ayının kendileri için yoğun geçtiğini belirten Çelik, bütün sanayicilerin Ramazan ayını kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Başkanı Konukoğlu da, Çelik’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. Müftü Çelik, ziyareti sırasında Adil Konukoğlu’na Kuran-ı Kerim hediye etti.
Devamını Oku »

Maraşlı Sabiha Hollandalı Erkeklerin Hastası

Bir yıldır, eski takım arkadaşı Khalid’in eski eşi, Kahramanmaraşlı Sabiha ile birlikte olan Rafael Van Der Vaart, St Tropez’deki tatillerinde kız arkadaşı Sabiha’yı serin sulara attı. İkilinin tartışmalı ilişkisi tüm hızıyla sürerken, dünya kupasından sonra hemen Sabiha’yı alıp tatile çıkan Hollandalı futbolcu halinden memnun görünüyor. İkili teknede romantik dakikalar geçirdi.
Devamını Oku »

Bankaların Bayram Kredisi Kazığı Sezonu Açıyor

http://www.haberler.com/haber-resimleri/576/en-uygun-ihtiyac-kredisi-6225576_2997_o.jpgDüşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanı sunacağız diyerek yeni kurbanlarına ağına çekmeye çalışan bazı bankalar kampanyalarını açıkladı. Bankaların bir bölümü ise kampanya için bayramın yaklaşmasını bekliyor. Hem bayram hem de tatil giderlerinin arttığı temmuz ayında nakde sıkışanlar, bankaların kredi kampanyalarını incelemeye başladı.
Devamını Oku »

Modern Çağdaş Türkiye Buysa Modern Olmamak Nasıl Birşeydir Acaba

Suriye'deki savaş nedeniyle İstanbul'a gelen Suriyeli aileler, İstanbul'un merkezi yerlerinde cadde üzerindeki kaldırımlarda çoluk çocuk yaşam mücadelesi veriyor.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bulunan Suriyelilerin sayısını 67 bin olarak vermiş ve geçtiğimiz kış Pendik ve Tuzla'da yapılan misafirhanelerde 700 kişiyi barındırdıklarını açıklamıştı.
Devamını Oku »

Akp Türkiyesinin 2014'ün Modern İstanbulu İşte Karşınızda

Suriye'deki savaş nedeniyle İstanbul'a gelen Suriyeli aileler, İstanbul'un merkezi yerlerinde cadde üzerindeki kaldırımlarda çoluk çocuk yaşam mücadelesi veriyor.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bulunan Suriyelilerin sayısını 67 bin olarak vermiş ve geçtiğimiz kış Pendik ve Tuzla'da yapılan misafirhanelerde 700 kişiyi barındırdıklarını açıklamıştı.
Devamını Oku »

Akp’den İçki Açılımı - Muğla Seydikemer İlçe Belediye Meclisi

Ezber bozan içki tartışması!CHP Grup Sözcüsü Cemil Daydır, Seydikemer’in mutaassıp bir ilçe olduğunu, içkili işletmelerin şehir dışında olması gerektiğini savundu. Daydır, “Çağımızın sorunu haline gelmiş alkolün gençlerimize özendirici olmaması için bu tür işletmeler mutlaka şehir dışında olmalı. Kanundaki ’100 metre’ ibaresinin yanı sıra, bizler meclis olarak ’yerleşim alanı dışında’ kelimesinin eklenmesini istiyoruz. Hiç kimse evinin yanında bir eğlence yeri olmasını istemez” dedi.
Devamını Oku »

15 Temmuz 2014 Salı

Memur-Sen Seçimlerde Tayyip Kardeşini Destekleyecek

Memur- Sen'den Başbakan Erdoğan'a Destek, Memur sen yaptığı basın açıklamasında cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde aday olan Tayyip Erdoğan'ın destekleneceğini söyledi. Memur Sen Genel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada cumhurbaşkanlığı adayı Tayyip Erdoğan'ın sendika olarak destekleneceği vurgulandı. Memur Sen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başbakan Erdoğan'ı destekleyecek.
Devamını Oku »

Memur-Sen'den fişleme Rezaleti

Hükümetin kamuda ‘cadı avı’ sürerken, Cumhuriyet’in haberine göre Memur-Sen fişlemeler yaparak, bu bilgileri hükümete aktarıyor. Sendikanın böylece istemediği kişileri görevden aldırıp, kendisine yakın kişilerin atanmasını sağladığı ifade ediliyor. Kamu çalışanları ise ‘Bu nasıl sendikacılık?’ sorusunu soruyor.
Devamını Oku »

Diyarbakır'da iftar yemeğine Tekbir getiren provakatörler saldırdı

ABD Adana Başkonsolosluğu tarafından Diyarbakır'ın Dağkapı Meydanı'nda vatandaşlara belediye çadırında verilmesi planlanan iftar yemeği bir grup tafından protesto edildi. İftar saatinden önce meydana gelen grup, tekbir getirip çadırı yerle bir etti, ABD bayrağı yaktı.
Devamını Oku »

İnsani Yardım Vakfı (İHH) iftar bahanesiyle vatandaşlara silah gösterdi

İHH ekibine sadırı! 9 yaralıARTVİN’in Hopa İlçesi’nde vatandaşlara iftar vermek için hazırlık yapan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) 10 kişilik ekibi, ilçeyi terk etmelerini isteyen grubun saldırısına uğradı. Olayda 5’i polis 9 kişi yaralandı, İHH ekibinden bir kişi havaya 5 el ateş açtı.
Devamını Oku »

14 Temmuz 2014 Pazartesi

SÜPER LOTO 17 Temmuz Sonuçları Süper Loto Sonuçları (MPİ 17.07.2014)

http://www.haberler.com/haber-resimleri/082/super-loto-sonuclari-mpi-super-loto-5-haziran-6132082_6217_b.jpgSüper Loto çekildi. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto 17 Temmuz sonuçları belli oldu. Süper Lotonun 352. hafta çekilişi sonuçları - Süper Loto 17 Temmuz sonuçları haberimizde. Milli Piyango İdaresi tarafından oynatılan Süper Loto 17 Temmuz çekiliş sonuçları burada.Süper Loto 17 Temmuz çekilişi sonuçlarını sayfamızdan sizlerle Milli Piyango İdaresi ile eş zamanlı olarak paylaşıyoruz. Süper Loto 17 Temmuz sonuçları Milli Piyango ile eş zamanlı olarak anında haberler.com'da. Süper Lotoda haftanın kazandıran numaraları anında burada. Süper Loto 351. hafta talihlisi kim? Süper Loto 17 Temmuz çekilişinde altı bilen hangi il yada illerden çıktı? Geçen hafta devreden Süper Loto 17 Temmuz çekilişinde altı bilen çıktı mı? Süper Loto 17 Temmuz çekilişi - MPİ çekilişi sonuçları. Süper Loto sonuçları, Süper Loto 17 Temmuz sonuçları, Süper Loto kazandıran numaraları, Süper Loto 352. Hafta sonuçları burada...
Devamını Oku »

Serbest Piyasada Döviz Fiyatları Dolar-Euro 14 Temmuz 2014

http://www.haberler.com/haber-resimleri/126/auto-serbest-piyasada-doviz-fiyatlari-2-6258126_b.jpgSerbest piyasada haftanın ilk gününde dolar 2,1220, euro ise 2,8870 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı'da 2,1200 liradan alınan dolar 2,1220 liradan, 2,8864 liradan alınan euro ise 2,8870 liradan satılıyor. - İstanbul
Devamını Oku »

Borsa İstanbul Haftaya Yükselişle Başladı 14 Temmuz 2014

http://www.haberler.com/haber-resimleri/127/auto-borsa-haftaya-yukselisle-basladi-8-6258127_o.jpgBorsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, haftaya cuma günü kapanışına göre 444,61 puanlık yükselişle 79.809,04 puandan başladı. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri dünkü kapanışa göre ortalama yüzde 0,56 değer kazanırken bankacılık endeksi yüzde 0,61, holding endeksi yüzde 0,36 yükseliş kaydetti. BIST 100 endeksi, geçen hafta küresel piyasalardan pozitif yönde ayrışarak haftalık bazda yüzde 2,36 yükseliş kaydetmişti. Bu hafta, yurt içinde Hazine ihaleleri ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararı ile yurt dışında makroekonomik verilerin piyasaların yönü üzerinde belirleyici olması bekleniyor.
Devamını Oku »

Safiye Ayla, Google'da Doodle Oldu

http://www.haberler.com/haber-resimleri/128/auto-safiye-ayla-google-da-doodle-oldu-6258128_o.jpgGoogle, Cumhuriyet döneminin en tanınmış Türk kadın sanatçılarından olan 1907 yılı doğumlu Safiye Ayla (Targan) için bir Doodle hazırladı. 1998 yılında hayata gözlerini yuman sanatçıyı hatırlayan Google, Safiye Ayla’nın özel hayatı ve sanat yaşamına dikkat çekti.
Devamını Oku »

13 Temmuz 2014 Pazar

İkinci El Araç Fiyatları 2 ile 8 Bin Lira Arasında Yükseldi

http://www.haberler.com/haber-resimleri/200/ikinci-el-arac-fiyatlari-2-ile-8-bin-lira-6256200_5139_b.jpgSıfır kilometre araçlara uygulanan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışı ve kurdaki hareketlilik nedeniyle vatandaşlar ikinci ele daha çok ilgi göstermeye başlarken, bu nedenle ikinci el araç fiyatlarında 3 ile 8 bin lira arasında yükselme görüldü. İkinci el piyasasında, ramazan ayından önce 20 ile 40 bin lira arasında satılan ekonomik sınıf araçların fiyatı 2-3 bin lira artarken, orta-üst sınıf araçlardaki artışın 8 bin liraya kadar ulaştığı görüldü.
Devamını Oku »

Vatandaşa bir kazıkta Yargıtay'dan

http://www.haberler.com/haber-resimleri/011/yargitay-dan-elektrik-abonelerini-uzecek-karar-6256011_5576_o.jpgBolu Barosu'na kayıtlı avukat Reşat Bulut'un elektrik faturalarına yansıtılan 'kayıp kaçak bedeli' ile 'sayaç okuma bedeli'nin hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. aleyhine açtığı davada yerel mahkemenin lehte verdiği karar Yargıtay'dan döndü. Yargıtay 3'üncü Hukuk Dairesi, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun, kendisine verdiği yetki çerçevesinde bu bedelleri belirlediğine hükmetti.
Devamını Oku »

11 Temmuz 2014 Cuma

Temmuz 2014 Ziraat Bankası Servis Görevlisi Alımı

Ziraat Bankası bin servis görevlisi alacakZiraat Bankası Servis Görevlisi nedir,Ziraat Bankası Servis Görevlisi alımları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi haberleri,Ziraat Bankası Servis Görevlisi detayları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi koşulları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi başvuru formu,Ziraat Bankası Servis Görevlisi online başvuru,Ziraat Bankası Servis Görevlisi e-mail başvuru...Ziraat Bankası, yurt genelinde bulunan şube ve birimlerde görevlendirilmek üzere sınavla bin servis görevlisi alacak.
Devamını Oku »

Ziraat Bankası Servis Görevlisi Alımı Temmuz 2014

Ziraat Bankası bin servis görevlisi alacakZiraat Bankası Servis Görevlisi nedir,Ziraat Bankası Servis Görevlisi alımları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi haberleri,Ziraat Bankası Servis Görevlisi detayları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi koşulları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi başvuru formu,Ziraat Bankası Servis Görevlisi online başvuru,Ziraat Bankası Servis Görevlisi e-mail başvuru...Ziraat Bankası, yurt genelinde bulunan şube ve birimlerde görevlendirilmek üzere sınavla bin servis görevlisi alacak.
Devamını Oku »

7 Temmuz 2014 Pazartesi

Kapalıçarşı'da Seyyar Satıcı Çetesi Dehşeti

Kapalıçarşı'da 'seyyar' dehşetiHer gün binlerce yerli ve yabancı turistin gezdiği, İstanbul Kapalıçarşı’da Nurosmaniye kapısında bulunan özel güvenlik görevlisi seyyar parfüm satıcıları tarafından bıçaklandı. Bıçaklanarak yaralanan güvenlik görevlisi uzun süre yerde ambulansın gelmesini bekledi. Olaya tepki gösteren esnaf ve çevredeki vatandaşlar güvenlik görevlisinin yanına durarak ambulans gelene kadar yardımcı olmaya çalıştılar. Duruma tepki gösteren bir esnafı, “seyyar satıcılar burada turistleri ve esnafı rahatsız ediyor. Özellikle bayan ziyaretçileri taciz ediyor. Bu konuyla ilgili defalarca şikayette bulunduk ama kimse ilgilenmedi. Böyle bir şey olacağı belliydi” şeklinde konuştu.
Devamını Oku »

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Kurtlar Vadisi dizisinde Rüşvet çarkı iddiası

Kurtlar Vadisi-Azeri bakanı deşifre!Kurtlar Vadisi-Pusu dizisinin 213’üncü bölümünde, ‘İhtiyarlar Heyeti’nin Bakü temsilcisini öldürdüğü öne sürülen Kemaleddin karakteri, Hakan Boyav’ın canlandırdığı ‘Kara’ adlı karakter tarafından öldürülmüştü.Dizinin 213’üncü bölümünde suikasta kurban giden ‘Kemaleddin’ karakterinin, Azerbaycan’ın Olağanüstü Haller Bakanı Kemaleddin Haydarov olduğu iddia edildi
Devamını Oku »