8 Şubat 2015 Pazar

Kış bahçesi dekorasyonu için öneriler nelerdir?

Yazları bahçe keyfine doyamayanlardansanız, bu zevki kışın da sürdürebilirsiniz. Bahçenizi, balkonunuzu veya verandanızın etrafını camla kapatarak hoş bir kış bahçesine dönüştürün. Kışın dahi doğayla baş başa olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Kış bahçenizi ister modern, ister klasik isterseniz de counrty tarzında dekore edin, seçim sizin. Böylece evinizde farklı bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Kışın soğuk günlerinde keyifli bir sığınak olacak bu mekan, yazın da bahçenizin devamı hissi yaratacaktır. Kış bahçenizi oturma odası, hobi odası, yemek odası olarak hazırlayabilirsiniz. Bu tamamen hangi amaçla kullanacağınıza ve nasıl bir alana ihtiyacınız olduğuna bağlı.
Devamını Oku »

Argan yağı nedir? Argan yağı nasıl kullanılmalı? Argan yağı yararları zararları nelerdir?

Argan yağı hiç şüphesiz ki son dönemin en gözde bakım yağlarından biri. Özellikle yıpranmış saç uçları için önerilen argan yağının daha pek çok faydası bulunuyor.Argan yağı hiç şüphesiz ki son dönemin en gözde bakım yağlarından biri. Özellikle yıpranmış saç uçları için önerilen argan yağının daha pek çok faydası bulunuyor.Argan yağı hiç şüphesiz ki son dönemin en gözde bakım yağlarından biri. Özellikle yıpranmış saç uçları için önerilen argan yağının daha pek çok faydası bulunuyor.Argan yağı hiç şüphesiz ki son dönemin en gözde bakım yağlarından biri. Özellikle yıpranmış saç uçları için önerilen argan yağının daha pek çok faydası bulunuyor.
Devamını Oku »

Hangi ayda Hangi balıkları tüketmeliyiz Tıkla Oku

İklimsel özellikler balığın kalitesini, tadını ve miktarını etkiler. Belli aylarda bazı balıklar daha fazla tutulurlar. Genelde yağlı balıkların ızgarası, yağsız balıkların ise kızartması yapılır.Balık alırken dikkat edilecek en önemli şey balığın taze olmasıdır. Taze balığın solungaçları kırmızı, derisi gergin, gözleri parlak ve dışa doğru, pulları sıkı, kuyruğu da dik olur.Tabii en önemlisi balık alırken balık takvimine göre seçim yapmaktır.
Devamını Oku »

Adnan Oktar'ın En Marjinal Kediciğinden Yeni Seksi Fotoğraf

Adnan Oktar'ın sosyal medyayı sallayan kediciklerinin belki de en marjinali Görkem Erdoğan. Farklı saç stilleriyle tanınan Erdoğan geçtiğimiz günlerde saçlarını sıfır numara kestirerek dikkatleri üzerine çekmişti. Adnan Oktar, Görkem hanımın yeni imajını 'Amber Rose'dan daha güzel olmuş' sözleriyle değerlendirmişti. Marjinalliğini kanıtlamak isteyen kedicik bu sefer de enteresan tarzını yansıtan yeni bir fotoğraf paylaştı. Paylaşım kısa sürede soyal medyanın diline düştü.
Devamını Oku »

MİT Müsteşarı koltuğuna Hakkı Musa oturacak

MİT Müsteşarı Fidan'ın boşalttığı koltuğa bir süreliğine Müsteşar Yardımcısı İsmail Hakkı Musa'nın vekâlet edeceği, ardından atamanın asaleten yapılacağı öğrenildi. Başbakan Yardımcısı Arınç, Fidan'ın yerine, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu'nun ismini gündeme getirdi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın siyasete girmek amacıyla istifasının ardından Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başına kimin geleceği, Fidan'ın nereden aday olacağı ve seçime kadarki dönemde nasıl çalışacağı merak konusu oldu.
Devamını Oku »

Soğuk ve Yağışlı Hava Geri Dönüyor 9 Şubat 2015

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye, bugün orta Akdeniz üzerinden gelecek olan alçak basınç merkezi ve yağışlı havanın, yarın bu yağışlı sisteme ilave olarak Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk havanın etkisi altına girecek. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta boyunca hissedilir derecede azalarak, mevsim normalleri civarına, Marmara ve Ege bölgeleri ile Batı Akdeniz'de normallerinin altına kadar düşeceği tahmin ediliyor.
Devamını Oku »