26 Ekim 2013 Cumartesi

Elazığspor 1-2 Gençlerbirliği maçı golleri hd izle 26 ekim 2013

Haber: Elazığspor: 1 Gençlerbirliği: 2Elazığspor 1-2 Gençlerbirliği maçı geniş özeti izle,Elazığspor 1-2 Gençlerbirliği maçı golleri hd izle,Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş maçı geniş özeti izle,Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş maçı golleri hd izle,Boluspor 1-1 Adanaspor maçı geniş özeti izle,Boluspor 1-1 Adanaspor maçı golleri hd izle,Sampdoria 1-0 Atalantı maçı geniş özeti izle,Sampdoria 1-0 Atalantı maçı golleri hd izle,Barcelona 2-1 Real Madrid maçı geniş özeti izle,Barcelona 2-1 Real Madrid maçı golleri hd izle,Wolfsburg 3-0 Werder Bremen maçı geniş özeti izle,Wolfsburg 3-0 Werder Bremen maçı golleri hd izle,27 ekim maç tekrarları hd izle,26 ekim 2013 sayısal loto kazanan iller...

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Elazığspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maç konuk ekip Gençlerbirliği'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın son bölümlerinde takımları yenik duruma düştüğü için Elazığspor taraftarları yönetimi istifaya çağırırken, futbolculara da tepki gösterdiler. Elazığsporlu taraftarlar maç bitiminden sonra da basın tribünü ile protokol tribününe saldırmak istedi, yabancı cisim attılar. Araya güvenlik güçleri girerek olayları yatıştırdı.

52. dakikada Jimmy Durmaz sol kanattan taşıdığı topu Petrovic ile buluşturdu. Petroviç'in cezaalanı içerisinden sert vuruşunu kaleci Zülküf kornere çeldi.

58. dakikada Luke Moore'nin ceza alanı dışından sert vuruşu auta çıktı.

68. dakikada Serdar Gürler'in ceza alanı dışından sert vuruşu kaleci Ramazan'da kaldı.

84. dakikada Stancu'nun sol kanattan ceza alanı içerisine ortasına Petrovic kafa ile vurdu. Kaleci Zülküf topu kornere tokatladı.

85. dakikada Tomic'in ceza alanı içerisine yerden gönderdiği topu Stancu kaleci Zülküf'ün sağından ağlar ile buluşturdu: 1 - 2.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmayı konuk ekip Gençlerbirliği, Elazığspor'u ilk ve ikinci yarıda bulduğu goller ile 2-1 mağlup etti.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa