23 Ekim 2013 Çarşamba

O Ses Türkiye - Hadise sürpriz doğum günü kutlaması izle

22 ekim O Ses Türkiye izle,O Ses Türkiye yarışması izle 22102013,22.10.2013 O Ses Türkiye izle,22-10-2013 O Ses Türkiye yarışmacıları izle,O Ses Türkiye kazanan kim oldu,O Ses Türkiye gecenin kazananı kim oldu,O Ses Türkiye gecenin finali izle,O Ses Türkiye performansları izle 22 ekim 2013,22 ekim 2013 O Ses Türkiye performansları izle.Star TV'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyesi olan Hadise sürpriz doğum günü kutlamasıyla şaşkına döndü.
O SES TÜRKİYE DE HADİSE YE BÜYÜK SÜRPRİZ!
Sahneye sırtı dönük olduğu sırada korodaki vokalist Duygu'nun 'İyiki Doğdun Hadise' şarkısıyla geriye dönen ünlü şarkıcı sahnede kendisi için hazırlanan pastayı görünce çok sevindi. Sanatçı gördüğü manzara karşısında kısa bir şaşkınlık yaşadı.

Jürideki takım arkadaşları Murat Boz, Ebru Gündeş, Gökhan ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın bu sürpriz doğum günü organizasyonuyla çok mutlu olan Hadise 'Üç yıldır doğum günümü burada, sizlere sahnede kutluyorum. Benim için güzel ve anlamlı bir hediye oldu. Sizlerle olmaktan mutluyum' dedi. Daha sonra hep birlikte pastayı kesen jüri Hadise'nin yeni yaşını tebrik etti.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa