9 Kasım 2013 Cumartesi

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine özel güvenlik

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine özel güvenlik"Fenerbahçe- Galatasaray arasında önemli bir derbi yapılacak her iki takımıda başarılar diliyorum. Tedbir konusunda bu tür maçlarla ilgili daha önceki tecrübeler de gözönünde bulundurularak emniyet birimimiz, kulüplerimiz ve taraftar temsilcilerimizle müşterek olarak aldığımız tedbirler var bunları en iyi şekilde de uygulaycağız.

Vali Mutlu, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçıyla ilgili alınan güvenlik önlemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu:

"Fenerbahçe- Galatasaray arasında önemli bir derbi yapılacak her iki takımıda başarılar diliyorum. Tedbir konusunda bu tür maçlarla ilgili daha önceki tecrübeler de gözönünde bulundurularak emniyet birimimiz, kulüplerimiz ve taraftar temsilcilerimizle müşterek olarak aldığımız tedbirler var bunları en iyi şekilde de uygulaycağız.

2 BİN 200 POLİS VE BİN 50 ÖZEL GÜVENLİK


İnşallah derbiye yakışır centilmenlik içerisinde futbola, spor ruhuna yakışır, her iki güzide takımımıza yakışır bir müsabaka arzu ediyoruz. Bu çerçevede 2200 polis memuru ve bin 50'de özel güvenlikçi planlaması yaptık. Bu kadroyla nitelikli güvenlikli bir seyir izleneceğini düşünüyoruz. Burada en önemli şey kulüplerimizle birlikte takımlarımıza ve özellikle taraftarlarımıza düşen yaklaşımlardır. Taraftarlarımızın bu konuda hassasiyetlerine her zaman güveniyorum. Maç Fenerbahçe seyircisi huzurunda yapılacak. Kulüplerimizin kendi aralarında yapmış olduğu bir anlaşma gereğince rakip takım taraftarları bu tür derbi maçlarına davet edilmiyor. Bu kulüplerimizin kendi aralarında yapmış olduğu bir mutakabatın sonucu bizde bu kural çerçevesinde tedbirlerimiz sürdüreceğiz. Ümit ediyorum iyi olanın kazanacağı ama neticede futbolun ve sporun kazananacağı bir derbi maçı izleyeceğiz. Herkese şimdiden başarılar diliyorum"

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa