31 Aralık 2013 Salı

Bu görüntüler SATILMIŞ haber sitelerine kapak olsun - Taksim Metrosu

Taksim Metrosu gerçeği,Taksim Metrosu full izle,özel güvenlik Taksim Metrosu videosu izle,sözcü gazetesi yalan haberi Taksim Metrosu,odatv gazetesi yalan haberi Taksim Metrosu,sabah gazetesi yalan haberi Taksim Metrosu,vatan gazetesi yalan haberi Taksim Metrosu,hürriyet gazetesi yalan haberi Taksim Metrosu,dha gazetesi yalan haberi Taksim Metrosu.Güvenlik kamerasına yansıyan olay saat 17.38'de meydana geldi.

Güvenlik kamerasına yansıyan olay saat 17.38'de meydana geldi.
Hacıosman yönüne gidecek olan metroya binmek için gişelere gelen Aykut ve Yasin Kelek kardeşler, AKBİL'lerinin bitmesi nedeniyle gişelerden geçiş yapamadı. Bunun üzerine gişelerden biletsiz bir şekilde geçmeye çalışan iki kardeş, güvenlik görevlisi tarafından engellendi. Paralarının olmadığını söyleyen kardeşlerle güvenlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken, güvenlik görevlisinin biri elindeki metal dedektörüyle Aykut Kelek'in başına vurdu. 20 yaşındaki Kelek yaralandı.

Zeki GÜNAL -Ezgi ÇAPA / İstanbul DHA

NOT: Görüntülerden anlaşıldığı gibi güvenliğe ilk önce saldıranlar tahrik edenler belli, provakatör haber siteleri ise güvenlikçi dehşeti diye verdi.
 

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa