26 Aralık 2013 Perşembe

Çin işkenceleri nasıl yapılır - Çin işkencesi nedir?

Günlük hayatta duyduğumuz terimlerden birisidir çin işkencesi. Dalga geçmek amacıylada kullanılır . Fakat çin işkencesi denildiğinde insanın aklına çok vahşice çok acımasızca yapılan (yakma,sopalarla dövme, ayaklarına ve ellerine ip bağlayıp 2 yandan çekme) işkenceler geliyor akla . Ne yazıkki Çin İşkencesi böyle birşey değil .

Tarihteki en eski idam cezaları çin yazıtlarında vardır. Mahkumların idam edilmesi için çok etkili bir yöntem kullanılıyordu. Öğrenmek İstermisiniz .? İşte :

''Mahkum Bir Kuleye kilitlenir ve orda bırakılır(Neden Kule ? Etrafın aşırı sessiz olması gerek) . Ama bununlada kalmıyor . Mahmum oraya hapsedilirken , Kafasının Üstündeki Bölmeye bir kap su koyuluyor ve bıçak yardımıyla , su damla damla akacak şekilde kap deliniyor . Mahkumun Kafasında içi boş bir teneke kutu geçirilip orda öylece bırakılıyor.(elleri ve ayaklarıda bağlı) . Mahkum 4-5 gün sonra ölü olarak bulunuyor. ''

Şimdi okuduktan sonra ''eee nesi varki bunun'' diyenler için :
Arkadaşlar belki bazılarınız olayı çözemediniz ama ben açıklayayım . Yukarıdaki yöntemle bir kulede hapsedilseniz 2 güne kalmaz kafayı yersiniz çünkü sessizlik ve sürekli şap şap diye gürültü geldiğinde kafayı yeme olasılığınız çok yüksek. Pek inandırıcı olmasada bu böyle. İsteyen deneyebilir denemesi bedava. O moralle 2 günde susuzluktan ve açlıktan ölürsünüz. iş bu kadar basit . Bu, günümüzde bir intihar yöntemi olarakda kullanılmaktadır.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa