31 Ekim 2013 Perşembe

24 ayar altın fiyatı ne kadar oldu fiyat ne durumda

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarıistanbul Kapaliçarşi'da 24 ayar külçe altinin gram satiş fiyati 85,00 lira, Cumhuriyet Altininin satiş fiyati ise 577,00 lira oldu. Kapaliçarşi'da alinip satilan altin türlerinin bugünkü kapaniş fiyatlari (TL) şöyle: 84,65 liradan alinan 24 Ayar Külçe Altin(Gr.) 85,00 liradan, 565,00 liradan alinan Cumhuriyet Ata Lira 577,00 liradan, 77,05 liradan alinan 22 Ayar Bilezik(Gr.) 82,90 liradan, 547,00 liradan alinan Lira (Tam) Ziynet 576,00 liradan, 272,00 liradan alinan Yarim Ziynet 296,00 liradan, 136,00 liradan alinan Çeyrek Ziynet ise 142,00 lira
Devamını Oku »

Call of Duty: Ghosts, PS4'te 1080p, Xbox One'da 720p destekli

Call of Duty: Ghosts, PS4'te 1080p, Xbox One'da 720p destekliPS4 ve Xbox One rekabetinde Sony lehine bir açıklama Call of Duty'nin geliştiricisi Infinity Ward'dan geldi. Geliştirici firmadan Mark Ruben'in açıklamasına göre serinin yeni oyunu Ghosts, PS4'te gerçek 1080p olarak, Xbox One'da ise 720p'den yükseltilmiş 1080p olarak oynanabilecek. Rubin açıklamasının devamında her iki konsolda da oyunu 60 fps'de görüntülenebilecek şekilde optimize ettiklerini ve Ghosts'un her iki konsolda da muhteşem göründüğünü ifade ediyor.
Devamını Oku »

PlayStation 4'te tam 21 oyun olacak

PlayStation 4'te tam 21 oyun olacakPlayStation 4 için geri sayım yapan Sony, güçlendirilmiş donanım altyapısı ve yüksek grafik kalitesi sayesinde üst seviye bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor. 1080p görüntü standardını destekleyecek konsolun hangi oyunları çalıştıracağı ise büyük merak konusu haline geldi. Daha önce yapılan açıklamalarla kısmen belirlenen liste bugün resmiyet kazandı. Aralarında Sony'nin de bulunduğu çeşitli stüdyolar tarafından geliştirilen 22 adet oyun PlayStation 4 ile uyumlu olacak.
Devamını Oku »

Android 4.4 KitKat hayatımıza neler katacak

Android 4.4 KitKat hayatımıza neler katacakLG ve Samsung gibi devlerin anavatanı olan Güney Kore, teknoloji haberlerinin de sızma başkenti oldu diyebiliriz. Kore merkezli ETNews'ın paylaştığı yeni bir haber, KitKat ile ilgili yeni bilgileri gün ışığına çıkardı. Hedef sadece akıllı telefonlar değil! Akıllı telefon pazarında Android 4.3 ile zaten oldukça etkili bir deneyim sunan Google, Android 4.4 KitKat ile yeni pazarlara da girmek istiyor.
Devamını Oku »

Android 4.4 Kitkat özellikleri ve merak ettiğiniz Android Kitkat

Android 4.4 KitKat hayatımıza neler katacakGüney Kore'den çıkan son haberlerde yine gündemde Android Kitkat var. Peki Android Kitkat ile neler değişecek? Android Kitkat teknolojik hangi değişikleri getirecek bize? Sadece amaç akıllı telefonlar değilmiş bunu öğrendik son gelen haber ile. Daha çok Google'ıon işine gelen bu durum, Android Kitkat ile yeni pazarlar yaratarak en çok bu pazarlarda yer almak istiyor. Sadece akıllı telefonlar değil akıllı televizyonlar için de büyük bir değişim olacağını duyduk. Muhteşem bir ara yüğz özelliği ile geliyormuş Android Kitkat bizden söylemesi.
Devamını Oku »

Erken emeklilik 2013 sosyal güvenlik erken emeklilik son duru

Haber: Erken emeklilikte son durum ne? Torba yasa ve erken emeklilikte yaşa takılanlar Son Dakika! 01 Ağustos 2013 PerşembeErken emeklilik konusunda Dünya Bankası'ndan önemli bir uyarı geldi. Erken emeklilik ile ilgili ciddi çekinceleri olduğunu belirten Dünya Bankası verimli istihdamı artırma önerilerinde bulundu. Erken emeklilik konusunda Türkiye'ye kritik uyarı! Dünya Bankası ve Bakanlık erken emeklilik için Türkiye'yi uyardı.
Devamını Oku »

Nur Fettahoğlu işadamı Levent Veziroğlu'yla evlendi

Nur Fettahoğlu, Evlilik, Muhteşem Yüzyıl,Oyuncu Nur Fettahoğlu ile D.ream adlı şirketin CEO’su Levent Veziroğlu, bir yıldır devam eden beraberliklerini nikah masasına taşıdı. Çift, Veziroğlu’nun Baltalimanı’ndaki dairesinde düzenlenen sade bir törenle evlendi.
Devamını Oku »

Buse Terim kiminle nişanlandı

Fatih Terim, Buse Terim, Emre Belözoğlu, Volkan Bahçekapılı, haber, haberlerBir süredir magazin ve spor dünyasının gündemine oturan Buse Terim-Volkan Bahçekapılı aşkı resmiyete döküldü. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim Fenerbahçe Futbol Kulübü’nün kaptanı Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ile bu akşam sade bir törenle nişanlandı.
Devamını Oku »

Kurtlar Vadisi Pusu 203. Son Bölüm izle 7 Kasım 2013

Kurtlar, Vadisi, Pusu, 201., Bölüm, İzle, Full, Tek Parça, Tamamı, Seyret, Dizisi, Son bölüm, Yeni Bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu İzle, Kurtlar Vadisi Pusu 201. Bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzleKurtlar Vadisi Pusu 203. Yeni Bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu 203. Son Bölüm full izle. Kurtlar Vadisi Pusu 203. Son Bölüm seyret. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle tıkla dizi izle. Kurtlar Vadisi Pusu 203. Son Bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu tek parça izle, Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle, fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile tıkla dizi izle ATV dizi izle.
Devamını Oku »

29 Ekim 2013 Salı

MHP Bingöl Genç İlçe Teşkilatı Kapatıldı

Haber: MHP Bingöl Genç İlçe Teşkilatı KapatıldıŞefkat Çetin, Bingöl ili Genç İlçe Teşkilatı ve Bingöl ili Genç İlçe Başkanı Şevket Övün hakkında bir yazılı açıklama yaptı. Parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Bingöl ili Genç ilçe teşkilatının, Myk'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatıldığını bildiren Şefkat Çetin bu kararın 29 Ekim tarihinde il başkanlığına ve Bingöl Genç Kaymakamlığına bildirildiğini kaydetti.
Devamını Oku »

Yandex'ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Logolu Kutlama

http://yandex.st/morda-logo/i/turkey_logos/29ekim-logo.png29 Ekim Cumhuriyet Bayramı; Cumhuriyeti’in ilanı anısına her yıl 29 Ekim günü kutlanan ulusal bir bayram olarak kutlanmaktadır. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için 29 Ekim Şiirleri bu sayfada hazırladık. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiirleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hakkında Bilgi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama SMS’leri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sözleri 2013 ve Cumhuriyet’in ilanı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında tüm detaylar…
Devamını Oku »

Google'den Türkiye'ye T.C li Mesaj 29 Ekim 2013

Google Türkiye Cumhuriyeti haberleri,Google Türkiye Cumhuriyeti mesajı,Google Türkiye Cumhuriyeti haberi izle,Google Türkiye Cumhuriyeti doodlesi,doodle Google Türkiye Cumhuriyeti,Google Türkiye Cumhuriyeti logosu,29-10-2013 Google Türkiye Cumhuriyeti doodle,29102013 Google Türkiye Cumhuriyeti haberleri...Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel Doodle... Arama motoru Google, Cumhuriyetin 90. yılına özel Doodle hazırladı...
Devamını Oku »

Google Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. Yılını Kutladı

Google Türkiye Cumhuriyeti haberleri,Google Türkiye Cumhuriyeti mesajı,Google Türkiye Cumhuriyeti haberi izle,Google Türkiye Cumhuriyeti doodlesi,doodle Google Türkiye Cumhuriyeti,Google Türkiye Cumhuriyeti logosu,29-10-2013 Google Türkiye Cumhuriyeti doodle,29102013 Google Türkiye Cumhuriyeti haberleri...Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel Doodle... Arama motoru Google, Cumhuriyetin 90. yılına özel Doodle hazırladı...
Devamını Oku »

28 Ekim 2013 Pazartesi

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA SÖZLERİ BAYRAM MESAJLARI 29 EKİM CUMHURİYET

Cumhuriyet, Bayramı, kutlama, mesajları, 29, Ekim, Cumhuriyet Bayramı mesajları, kutlama mesajları, kutlama sözleri, Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama sözleri29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama sözleri oku. En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları, Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları gönder. En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sözleri.
Devamını Oku »

600 liraya çalışan işçileri görmezden gelen akp Türbana dolanıp medet umuyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP’nin türban konusunda ne yapacağını merak ettiklerini belirterek,“Yoksa CHP, yine Ecevit’in izinden giderek ‘atın şu kadını dışarı’ mı diyecek? Artık Türkiye eski Türkiye değil. ‘Atın şu kadını dışarı’ diyenler millet nezdinde, sandıkta bedelini ödedi, siz de ödersiniz” dedi.
Devamını Oku »

TOKİ villalarına Suriyeliler yerleşti

Suriye’deki iç savaştan kaçanların ilk adresi Türkiye oldu. Özellikle büyükşehirler, mültecilerin akınına uğruyor. Park, bahçe, inşaat ve barakalarda yatıp kalkanlar gündeme geldi. Peki ülkenin zenginleri nerede? Türkiye gazetesinden Sırrı Önür, Nişantaşı, Şişli, Bakırköy, Taksim gibi İstanbul’un lüks semtlerinde “Beyaz Suriyeliler”in izini sürdük.
Devamını Oku »

27 Ekim 2013 Pazar

Akp'li başkanın "adaylık şovu" kanlı bitti

Fethiye Karaçulha’nın şovlarıyla ünlenen AKP’li Belediye Başkanı Yusuf Çaylı’nın şovu bu kez kanlı bitti. Yaklaşık 500 kişi ile birlikte AKP binasına gelerek Fethiye Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan AKP’li başkan, dönüşte Fethiye-Antalya karayolunda kendi kullandığı makam otomobiliyle 2 kişiyi ezdi. Karı koca olduğu belirlenen çift olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Jandarma AKP’li başkanı gözaltına aldı.
Devamını Oku »

Cumhuriyet Bayramı yaklaştı Yine Cumhurbaşkanı Gül hastalandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bugün Kayseri’deki programı, hastalanması nedeniyle iptal edildi. Abdullah Gül’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde rahatsızlanması, daha önceki yıllarda bayramlarda gerçekleştirilen törenlere katılmamasını akıllara getirdi. 2011 yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için verilecek resepsiyon gerçekleşen Van Depremi nedeniyle iptal edilmişti. Fakat Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlunun Sheraton Oteli'ndeki nikahında şahitlik yaptı.
Devamını Oku »

Yunan asıllı Akp'li Bakan Yunanlı doktorları türkiyeye getirterek maaş bağlatacak

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bugün ki medyaya yansıyan haber, Yunanistan'ın 7 bin doktoru yurt dışında iş arıyorlar. Benim de onlara ihtiyacım var. Yunanistan'ın 7 bin doktoruna kapılarımız açık. Onları ülkemize hizmet etmeye davet ediyorum" dedi.
Devamını Oku »

GAZİANTEP'li vatandaşlar polislere saldırı

Olay, bugün öğle saatlerinde Düztepe Mahallesi Titizler Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Y. ve T. aileleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede ailelerin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen kavgada taraflar, kendilerini ayırmaya çalışan polislere saldırdı. Taş ve bıçakların da kullanıldığı kavgada 4 polis memuru aldıkları darbelerle yaralandı. Görevli 4 polis, rapor alarak kendilerine saldıranlar hakkında şikayetçi oldu.
Devamını Oku »

Yedi Bela Hüsnü 28 ekim 2013 hd izle

Saf bir delikanlı olan Hüsnü, mahallenin en güzel kızı Hüsniye'ye aşıktır. Hüsniye'nin ilgisini çekmek için olmadık yollara başvurur ve sonunda Yedi Bela namıyla kabadayı olmaya karar verir. Bu arada peşine düşen kiralık katillerle de mücadele etmek zorunda kalır. Ancak her defasında şansı ve tesadüfler sayesinde paçayı kurtarmayı başarır.
Devamını Oku »

Tam Zamanı yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Yedi dakika içerisinde karışık harflerden doğru cevapları bulun, hayallerinizdeki ödülleri kazanma şansını yakalayın. Her turda fark yaratan Tam Zamanı verdiği ödüllerle de fark yaratıyor. Büyük finalde karışık harflerde verilen kelimeleri doğru tahmin etmenin bedeli ise 50 tam altın...
Devamını Oku »

Beni Böyle Sev yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Ömer Karatepe, zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen mütevazı bir çocuktur. Annesinin neredeyse tüm hayatına yön veren aşırı ilgisi ile yetişmiştir. Babası ise onun bir an önce okulunu bitirip şirketin başına geçmesini istemektedir. Ama Ömer bir fotoğraf tutkunu ve iyi mimar olma hevesindedir. Ayşem, Trabzon'dan İstanbul'a okumaya gelen, deli dolu, yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Memleketinde köftecilik yapan babası Nail'den ilk kez ayrılmıştır. Ayşem, İstanbul'da amcası İlyas'ın yanında yaşarken yengesinin kendisini istemediğini öğrenince evden ayrılır. Ömer'le yolları da bu zor zamanlarında kesişir.
Devamını Oku »

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm 31 ekim 2013 hd izle

Gündüz Kuşağında Rakiplerini Geçti, Müge AnlıCinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor. Programda alanlarında uzman bir hukukçu ve psikiyatrist yer alıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yer veriliyor. Özellikle kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasına da öncülük yapılıyor.
Devamını Oku »

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm 30 ekim 2013 hd izle

Gündüz Kuşağında Rakiplerini Geçti, Müge AnlıCinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor. Programda alanlarında uzman bir hukukçu ve psikiyatrist yer alıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yer veriliyor. Özellikle kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasına da öncülük yapılıyor.
Devamını Oku »

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm 29 ekim 2013 hd izle

Cinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor. Programda alanlarında uzman bir hukukçu ve psikiyatrist yer alıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yer veriliyor. Özellikle kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasına da öncülük yapılıyor.
Devamını Oku »

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Cinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor. Programda alanlarında uzman bir hukukçu ve psikiyatrist yer alıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yer veriliyor. Özellikle kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasına da öncülük yapılıyor.
Devamını Oku »

Zahide ile Yetiş Hayata yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Zahide Yetiş, derdinizi dinlemek ve sorunlarınızı çözmek için ekran karşısında... Yetiş, uzman konukların yardımıyla ihtiyacı olanlara destek olup, sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Programda ayrıca astroloji, sanat, sağlık ve ekonomiye de yer veriliyor. Hayata dair birçok konunun işlendiği programda, konuk sanatçılar da programa renk katıyor.
Devamını Oku »

Kim Milyoner Olmak İster? yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster?”, Kenan Işık’ın sunumuyla ekrana geliyor. Programa Türkiye’nin farklı yerlerinden ya da farklı ülkelerden başvuru yapıp, mülakatla seçilen yarışmacılar katılıyor. Yine moral desteği için yarışmacıların yakınları da stüdyoda yerlerini alıyorlar. Toplamda on iki soruyu yanıtlamak için yarışmacılara dört joker hakkı sunuluyor. Ayrıca iki baraj hakkı veriliyor. Baraj sorulara doğru yanıt verildiğinde o ana kadar kazanılan ödül, her durumda yarışmacının oluyor. On iki soru doğru yanıtlanırsa kazanılacak ödül 1 milyon TL...
Devamını Oku »

Karadayı yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Mahir, Feride’nin işbirliği teklifi yüzünden gerilir. Feride’nin yardımını kabul etmek, sevdiği kadının canını tehlikeye atmakla aynı şeydir Mahir için... Ancak Feride kararlıdır. Mahir hayır derse kendi bildiği yoldan gidecektir. Mahir, canını yaka yaka uzak kalmaya çalıştığı Feride’yle beraber hareket etmeyi kabul eder. Hapisten çıkan Dalyan Rıza, Necdet’in arkasından çevirdiği dolapları Mahir’den öğrenir. Hesabını soracaktır ancak Mahir’in ricası üzerine bir süre beklemeyi kabul eder ama yine de boş durmayacaktır. Sevkiyatı sorunsuz halleden Turgut, artık Serra’yla ilgilenmeye fırsat bulur. Bir an evvel elindeki delile ulaşmalı, delille beraber Serra’dan da kurtulmalıdır. Oysa aynı delilin peşine Mahir’in de düştüğünden habersizdir.
Devamını Oku »

Bebek İşi yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Candan, hamileliğinin son aylarını yaşamaktadır. Ancak Candan’ın karnındaki biricik bebeği Yankı’nın doğumun normal sürecini beklemeye niyeti yoktur. Onun acelesi vardır. Annesinin karnından bir an önce çıkması gerekmektedir. Candan, vaktinden önce gelen sancılarla boğuşmaya başlar. Kocası Murat, Candan’ın çığlıklarını duyup yanına geldiğinde çok daha büyük bir hengâme yaşanmaya başlar. Çünkü Murat, Candan’dan çok daha fazla telaşlıdır. Sanki doğumu karısı değil de kendisi yapacakmış gibi derin derin nefes almaktadır. Murat ve Candan, bu şartlarda hastaneye yetişebilmek için bir yolculuğa çıkarlar. Yankı ise annesinin karnından dış dünya ile ilgili yorumlar yapmaya başlamıştır bile... Ve en sonunda doğum gerçekleşir ve Yankı bebek dünyaya “merhaba” der.
Devamını Oku »

O Ses Türkiye yeni bölüm 28 ekim 2013 hd izle

Jüri üyeleri Türkiye’nin en güzel sesini bulmak için bu hafta da eğlenceli bir yarışa giriyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu, sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye'de, Hadise ve Murat Boz’un ardından bu sezon yarışmaya dahil olan Ebru Gündeş ve Athena grubundan Gökhan Özoğuz Türkiye’nin en iyi sesini bulmaya çalışıyor. O Ses Türkiye’de efsane jüri O Ses için birbirinden farklı, birbirinden güzel sesleri kendi takımına almak için kıyasıya mücadele ediyor.
Devamını Oku »

Oğlum Bak Git 28 ekim 2013 hd izle

Taksici Orhan'ın hayatı boyunca başına sürekli aksilikler, terslikler gelmiştir. Hayatta her şey onun aleyhine işler, tam yoluna girdi derken son anda bir şanssızlık yine onu bulur. Kürşat ve Teoman ise ona yardımcı olmaya çalışan en yakın dostlarıdır. fakat üçü de ne yapsa işe yaramaz en sonunda bilime başvururlar. Kişisel Gelişim Uzmanı Figen'e ulaşan Orhan profesyonel destek almaya kararlıdır. Fakat çözüm bulmak için kapısını çaldığı Figen onun başına daha çok bela açacaktır.
Devamını Oku »

Bülent Ersoy Show yeni bölüm 27 ekim 2013 hd izle

Bülent Ersoy'un konukları Hakan Altun, Linet ve Rus sanatçı Laura Grig.. Türk müziğinin sevilen sesi Bülent Ersoy'un sunumuyla ekrana gelen programda, dillerden düşmeyen şarkılar ve kuşaklara aktarılan türküler bir arada sunuluyor. Müzik, eğlence ve hoş sohbet bu programda...
Devamını Oku »

Güldür Güldür yeni bölüm 27 ekim 2013 hd izle

Oya ve İsmail istenmeyen misafirleri Bilal ve Mehtap'tan kurtulabilecek mi? Evlenebilmek için Bahadır'ın iş bulmasını bekleyen Mehtap, hayallerine kavuşabilecek mi? Topkapı müzesinden çalınan Kaşıkçı Elması'nı Dedektif Şevket bulabilecek mi? Ekranların efsanesi, televizyonun en şahane kadını Yeter Canlı ile sabah sabah cinayet geri dönüyor. Sınav için notlarını isteyen Bilal'in attığı mesajı Yeter yanlış anlarsa neler olur? Bütün merak edilen soruların cevapları ve bolca kahkaha bu hafta Güldür Güldür'de...
Devamını Oku »

Sana Bir Sır Vereceğim yeni bölüm 27 ekim 2013 hd izle

Çağla'nın Tilki'nin geçmişteki suçlarını ortaya çıkarması tüm ailenin kaderini değiştirir. Tüm sırların bir bir açığa çıkmasıyla Mehmet'in korkuları gerçek olmaya başlar. Herkes gerçek bir aile olmadıklarını öğrenmiştir artık… Aileyi kötülüklerden korumak için evden ayrılan Aylin ve Tilki’nin ise yaşanan bu gelişmelerden haberleri yoktur. İkili yeni hayatlarına doğru ilerliyorken yollarına çıkan yabancı onları bambaşka bir maceranın içine sürükler.
Devamını Oku »

Shrek 2 (Shrek 2) 27 ekim 2013 hd izle

Balayından dönen Shrek ve Fiona, Uzak Ülke'de yaşayan Fiona'nın ailesinden bir davet mektubu alır. Bunun üzerine Shrek ve Fiona, yanlarına eşeği de alarak, yola çıkar. Prenses ve sevgili eşinin geleceğini duyan halk, sokaklara dökülür. Kral ve kraliçe de biricik kızlarının dönüşünü kutlamak için hazırlıklara başlamışlardır. Ancak ortada bir sorun vardır. Her ikisi de damatlarının dış görünüşüne alışık değillerdir. Bu arada Fiona da tepeden tırnağa değişmiştir. Fiona ve Shrek'in de bilmediği şeyler vardır. Fiona'nın evlenmesi babasının planlarını suya düşürmüştür. Bu yüzden süreci geriye döndürmeye karar verir. Bunun için de Fiona'nın Peri Vaftiz Annesi’nden, Yakışıklı Prens’ten ve ünlü canavar avcısı Çizmeli Kedi'den yardım ister.
Devamını Oku »

Kod Adı Kılıçbalığı (Swordfish) 27 ekim 2013 hd izle

Gabriel Shear, gizli bir devlet ağının silahlı birimi olan kontrgerilla örgütünün lideridir. Narkotikçiler, kod adı “Kılıçbalığı” olan gizli operasyonlarına 1986’da son verince banka hesaplarında kalan para, birleşik faizle dokuz buçuk milyarı bulmuştur. Başında Gabriel Shear’in olduğu gizli kontr-terörist örgüt Kara Hücre, uluslar arası terörizme karşı yürüttükleri intikam savaşı için bu paranın peşindedir.
Devamını Oku »

Doksanlar yeni bölüm 27 ekim 2013 hd izle

Tuğba ile erkenden evlenebilmek için Nuri ve Şükran’ın Altınoluk’a yerleşeceği yalanını söyleyen Mustafa, balayı dönüşü onu bekleyen kötü sürprizden habersizdir. Nuri’lerin evine yerleşme hayalleri kuran Gergin Melahat ve Necmettin, Şükran ve Nuri’nin bir an önce gitmesini ister. Mustafa’nın büyük yalanı ortaya çıkmak üzeredir. Emin, bir talihsizlik sonucu polisin eline düşünce, olaylar mahalleye kadar sıçrar. Öte yandan üniversiteye hazırlanan gençler için mahalleli Halil’in kafesi dershane haline getirilir.
Devamını Oku »

1 Erkek 1 Kadın 27 ekim 2013 hd izle

Demet Evgar ile Emre Karayel'in müthiş uyumundan destek alan program, kadın erkek ilişkileri üzerine kurulu hikâyeleri ekrana taşıyor. İlişkiler ile ironik bir biçimde dalga geçen dizi, evde, arabada, alışverişte, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor. Dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün ve cesur bir tarzda anlatıyor. Sabit bir kamerayla çekimleri gerçekleştirilen ve belirli bir kurgusu olmayan kısa hikâyeler, ilişkilerde yaşanan komik diyalogları ve olayları yansıtıyor.
Devamını Oku »

Yetenek Sizsiniz Türkiye 27 ekim 2013 hd izle

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in jüri üyeliğinde Türkiye'nin her yerinden seçilmiş binlerce yarışmacı, yeteneklerini sergileyip, büyük finale kalabilmek için her hafta diğer yarışmacılar ile kıran kırana mücadele ediyor. Yarışmacıları sahne öncesi karşılayıp, onların bazen heyecanını dindiren, bazense daha da heyecanlandıran Alp Kırşan'ın sahne arkası sunumuyla ekrana geliyor.
Devamını Oku »

Titanların Savaşı (Clash of the Titans) 27 ekim 2013 hd izle

Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hadese karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.
Devamını Oku »

Güneşi Beklerken 27 ekim 2013 hd izle

Kerem, Hafize’nin kovulması için düğmeye basar. Barış, Nalan’ın ve onun yanında gördüğü kişinin peşindedir. Jale tedavi için Amerika’ya gitme kararı verir. Okulda yemeklerden zehirlenme vakası yaşanır. Olaya Sevim Hanım müdahale etmek zorunda kalır. Fatura Hafize’ye kesilmek üzeredir. Annesi okuldan atılırsa Yağmur’un da orada eğitimine devam etmesi imkansızdır. Zeynep, Kerem’i durdurmak için harekete geçer. Kerem bir şartla Hafize’nin kalmasını kabul eder. İkili anlaşırlar. Ancak anlaşmanın şartını yerine getirmek Zeynep için çok zordur...
Devamını Oku »

Sayısal loto 26 Ekim 2013 sonuçları

http://img.bugun.com.tr/sayisal-loto-cekildi-sayisal-loto-26-ekim-cekilis-sonuclari-mpi_839023_340_226.jpgMilli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto'nun 885. hafta çekilişinde, kazandıran numaralar 2, 5, 11, 12, 26 ve 41 olarak belirlendi. 6 bilen bir kişi, 1 milyon 458 bin 551 lira 25 kuruş kazandı. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 207 kişi 2 bin 969 lira 5'er kuruş, 4 bilen 12 bin 811 kişi 36 lira 70'er kuruş, 3 bilen 242 bin 49 kişi ise 5 lira 35'er kuruş ikramiye alacak.
Devamını Oku »

On numara sonuçları 28 Ekim çekilişi millipiyango.gov.tr

28 Ekim on numara sonuçları bugün çekilecek ve on numara sonuçları 'na göre şanslı 10 numara belli olacaktır.  on numara sonuçları 28 ekim 2013 mpi on numara çekilişi bugün yapılacaktır. on numara sonuçları her hafta pazartesi günlerinin heyecanla beklenen şans oyunu olmaya devam ediyor.
Devamını Oku »

Medcezir son bölüm 1 Kasım Medcezir yeni bölüm fragman

1 Kasım Medcezir yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı. Medcezir dizisi her hafta yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Medcezir dizisi yeni bölüm fragmanı henüz star tv ekranlarında çıkmamıştır.medcezir dizisi konusu gereği çok sevildi ve her hafta yeni bölümleri ekranlarda sabırsızlıkla beklenmektedir. medcezir dizisinin kadrosundan dolayıda ayrı bir yeri var.
Devamını Oku »

26 Ekim 2013 Cumartesi

Mersin'e 25 Bin Kişilik Stadyum - 17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları kapsamında inşa edilen, oyunları açılış ve kapanış törenlerinde zarar görmemesi için çim ekilmeyen 25 bin seyirci kapasiteli Mersin Stadyumu'nda 15 Kasım'dan itibaren futbol oynanabilecek.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın(TOKİ) Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında inşa ettiği, 20-30 Haziran arasında Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerine ev sahipliği yapan stadyumun zeminine çim ekildi.
Devamını Oku »

Galatasaray'ın yıldızı Felipe Melo, Photoshop ile Pitbull Oldu

Haber: Melo, Photoshop ile Pitbull OlduGalatasaray'ın yıldızı Felipe Melo, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da ilginç fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. 'Pitbull' lakaplı Brezilyalı oyuncu, Kopenhag maçında attığı golden sonra yaptığı sevinç sırasında çekilen fotoğrafına pitbull köpeğinin kafasını koydu. Melo'nun paylaştığı bu fotoğraf takipçileri gülerek ve sevgi gösterilerinde bulunarak yorum yaptı.
Devamını Oku »

Wolfsburg 3-0 Werder Bremen maçı golleri hd izle 26 ekim 2013

Haber: Wolfsburg Rahat Kazandı: 3-0Elazığspor 1-2 Gençlerbirliği maçı geniş özeti izle,Elazığspor 1-2 Gençlerbirliği maçı golleri hd izle,Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş maçı geniş özeti izle,Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş maçı golleri hd izle,Boluspor 1-1 Adanaspor maçı geniş özeti izle,Boluspor 1-1 Adanaspor maçı golleri hd izle,Sampdoria 1-0 Atalantı maçı geniş özeti izle,Sampdoria 1-0 Atalantı maçı golleri hd izle,Barcelona 2-1 Real Madrid maçı geniş özeti izle,Barcelona 2-1 Real Madrid maçı golleri hd izle,Wolfsburg 3-0 Werder Bremen maçı geniş özeti izle,Wolfsburg 3-0 Werder Bremen maçı golleri hd izle,27 ekim maç tekrarları hd izle,26 ekim 2013 sayısal loto kazanan iller...
Devamını Oku »

Barcelona 2 Real Madrid 1 maçı golleri tekrarı özeti izle 26 ekim 2013

El Clasico nefesleri kestiElazığspor 1-2 Gençlerbirliği maçı geniş özeti izle,Elazığspor 1-2 Gençlerbirliği maçı golleri hd izle,Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş maçı geniş özeti izle,Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş maçı golleri hd izle,Boluspor 1-1 Adanaspor maçı geniş özeti izle,Boluspor 1-1 Adanaspor maçı golleri hd izle,Sampdoria 1-0 Atalantı maçı geniş özeti izle,Sampdoria 1-0 Atalantı maçı golleri hd izle,Barcelona 2-1 Real Madrid maçı geniş özeti izle,Barcelona 2-1 Real Madrid maçı golleri hd izle,Wolfsburg 3-0 Werder Bremen maçı geniş özeti izle,Wolfsburg 3-0 Werder Bremen maçı golleri hd izle,27 ekim maç tekrarları hd izle,26 ekim 2013 sayısal loto kazanan iller...
Devamını Oku »