29 Nisan 2014 Salı

AOF Sınav Sonuçları / Açıköğretim Sınav Soruları 19-20 Nisan 2014

AOF Sınav Sonuçları / Açıköğretim Sınav Soruları 19-20 Nisan 2014AOF 19-20 Nisan 2014 tarihinde yapılan, AÖF 2014 yılı Bahar Dönemi Final sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçlarının en geç 2 hafta içerisinde açıklanacağı bildirildi. AÖF Sınav Sonuçları 19-20 Nisan. AÖF Bahar Dönemi Final Sınav Sonuçları. 2014 AÖF Sınav Sonuçları öğrenme linki. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Merakla bekleniyor. AÖF Sınav Sonuçları (AÖF Sınav Sonuçları) AÖF e-Öğrenme Portalı Sorgulama linki aşağıda Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) Bahar Dönemi Final sınavı soruları ve cevaplarının sınav haftasından 3-4 gün sonra açıklanıyor.

AOF 19-20 Nisan 2014 tarihinde yapılan, AÖF 2014 yılı Bahar Dönemi Final sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçlarının en geç 2 hafta içerisinde açıklanacağı bildirildi. AÖF Sınav Sonuçları 19-20 Nisan. AÖF Bahar Dönemi Final Sınav Sonuçları. 2014 AÖF Sınav Sonuçları öğrenme linki. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Merakla bekleniyor. AÖF Sınav Sonuçları (AÖF Sınav Sonuçları) AÖF e-Öğrenme Portalı Sorgulama linki aşağıda Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) Bahar Dönemi Final sınavı soruları ve cevaplarının sınav haftasından 3-4 gün sonra açıklanıyor.

19- 20 Nisan 2014 bahar dönemi final sınav sonuçları burada olacak. Öğrenciler, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaralarını kullanarak öğrenebilirler. AÖF'de bütünleme sınavları olmadığı için açıklanması beklenen AÖF sınav sonuçları öğrenciler açısından büyük öneme sahip. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde http://www.anadolu.edu.tr/tr/acikogretim-sistemi adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ulaşabiliyor. içinde http://www.anadolu.edu.tr/tr/acikogretim-sistemi adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa