18 Nisan 2014 Cuma

Yeşil soğanın çabuk çürümesi nasıl önlenir

Suya koyun Yeşil soğanı kestikten sonra bir kavanoz suya yerleştirin. Cam kenarında güneş alan bir yer yerleştirin ve suyu azaldıkça su ekleyin. Böylece büyümeye devam edecekler ve haftalar boyunca çürümeyeceklerdir. Nemli beze sarın Yeşil soğanların büyümesini değil sadece taze kalmasını istiyorsanız nemli kağıt havluya sararak plastik bir kapta saklayın. Kağıt havlu ıslak veya kuru değil sadece nemli olmalıdır. Aksi takdirde çürüme başlar.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa