18 Mayıs 2014 Pazar

18 Mayıs 2014 Günlük Burç Yorumunuz

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-YvbkxUhj7IVmWD4T9JuFQeM9ddGI1Utvip1qBFoYQme195BnfGyNMBpf_PDJbG4YOrVhhIo2ATVXNh4pYRj7vNgtXSWpfFR-rM_3kv3Hu0VNlqOVdTL67WZRzRxJpkBXku9Raek6MG2R/s1600/G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumunuz.jpgKoç burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,boğa burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,ikizler burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,yengeç burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,aslan burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,başak burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,terazi burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,akrep burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,yay burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,oğlak burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,kova burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu,balık burcu 18 Mayıs 2014 burç yorumu.haftalık 17-18-19-20-21-22-23 Mayıs 2014 burç yorumu,günlük 17-18-19-20-21-22-23 Mayıs 2014 burç yorumu.

Koç burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
21 Mart - 20 Nisan
Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz. Kötü olan şu ki, o da sizi bekliyor! Gün 24 saat hafta 7 gün bakalım kim kazanacak? Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Boğa burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
21 Nisan - 21 Mayıs
Elinizde hiçbir done olmadan bazı konularda performans göstermeniz veya bazı kişileri benzini ve lastiği olmayan bir arabayla havaalanına bırakmanız(metafor olarak tabii) istenebilir. Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
İkizler burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
22 Mayıs - 21 Haziran
Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler. Bu kişilerin olayları görüş şekliyle sizinkisi aynı olmayabilir. Dolayısıyla, tüm göz boyamalara rağmen şüpheci yaklaşmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Yengeç burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
22 Haziran - 22 Temmuz
Bazı kişileri memnun etmek uğruna bazı plan veya düzenlemelere onay verebileceğiniz bir haftasonundasınız. Ancak, bir kere daha düşünmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Aslan burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
23 Temmuz - 23 Ağustos
İstediğiniz kadar cesur, maceracı, heyecanlı veya girişimci olabileceğiniz bir haftasonu. Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Başak burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
24 Ağustos - 22 Eylül
Bazı konuları uygulamaya koymakla teoride düşünmek veya olması gerekenle olan şeyler arasında çok önemli farklar olduğunu gözlemleyebileceğiniz bir haftasonu. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Terazi burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
23 Eylül - 23 Ekim
Belli konularda en iyi hamlenizi yapmaya çalışma eğiliminizin arttığı bir haftasonu. Ancak, belli konulara kendinizi bağlamadan veya bağlayıcı sözler vermeden önce iki gün daha beklemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Akrep burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
24 Ekim - 22 Kasım
Daha önce cazip bulduğunuz bazı teklif veya önerileri şu an anlamlı bulmayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Yay burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
23 Kasım - 21 Aralık
Bazı konularda tatminkar görünmeyen seçimler veya planlar yapmak ya da kararlar almak zorunda hissetseniz de, durum bu şekilde olmayabilir. Bu haftasonu için önemli kararları ertelemekte fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Oğlak burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
22 Aralık - 20 Ocak
Bazı konular somutlaşmaya veya gerçekler kendini göstermeye başlıyor. Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, herşeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Kova burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
21 Ocak - 18 Şubat
Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Aslına bakarsanız, oluşan iniş çıkışlı durumlar önceden öngörülebilen şeyler olacaktır sanırım. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, her şeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.
Balık burcu, 18 Mayıs 2014 için burç yorumu
19 Şubat - 20 Mart
Altından kalkamayacağınız sözler verebileceğiniz bir haftasonundasınız. İleride, vaatleriniz veya verdiğiniz sözler nedeniyle düştüğünüz durumdan nasıl kurtulacağınızı bulamayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ani parlamalara, müdahalelere ve tartışmalara açık bir haftasonu. Bazı işler doğru ilerlemiyorsa veya özel yaşamınızla ilgili problemler varsa, her şeyi çözebileceğini iddia eden veya yardıma talip olan kişilerden uzak durmakta fayda var. Zira bu türlü kişiler yanlış giden veya ilerlemeyen işlerin daha da karışmasına neden olabilir.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa