20 Mayıs 2014 Salı

Fosil Bilimci ( Paleontolojist ) nedir

ingiliz mary anning kimdir,mary anning tüm haberleri,fosil haberleri mary anning,mary anning fosil haberleri,paleontolojist nedir mary anning,mary anning son dakika haberleri,son dakika mary anning haberleri,farfaraahaber mary anning haberleri.Mary Anning (d. 1799), Britanyalı fosil biriktiricisi ve paleontolojist.Today 21 May, 2014 Google is honoring the life and legacy of Mary Anning. Mary Anning was one of the first fossil hunters, who collected fossils in Lyme Regis her hometown, where she was born on the 21st of May 1799. She died at the age of 47 due to Breast Cancer.

Fosil Bilimci ( Paleontolojist ) nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur iş imkanları, Fosil Bilimci ( Paleontolojist ) nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur maaşı ne kadar, Fosil Bilimci ( Paleontolojist ) nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur mesleği, Fosil Bilimci ( Paleontolojist ) nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur nasıl olunur, Fosil Bilimci ( Paleontolojist ) nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur ne iş yapar, Foto Muhabiri nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur eleman alım ilanları, Foto Muhabiri nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur görevleri nelerdir, Foto Muhabiri nedir,ne iş yapar,maaşı,nasıl olunur iş imkanları.

1809 ve 1811 yılları arasında henüz 10-12 yaşlarındayken dinozor kalıntıları keşfetmiş ve bu kalıntıları bir bütün olarak gün yüzüne çıkarmıştır. Bu keşfi sayesinde dünyanın ilk paleontolojisti unvanını kazanmıştır.Mary Anning ayrıca toprağı kazan ilk bayandır.Bu fosil bir T-Rex fosilidir.Bunun için Mary'e para vermek isterler.Fakat Mary bunu kabul etmez."Ben kiralık değilim." der.Ayrıca Mary yaşlıyken 24 yaşındaki kızına kazandığı madalyonunu verir.Öldüğü zaman yatağında gülümsemesi ise onun insanlara sevgisinin kanıtıdır.

wikipedia

3 Yorum:

saat: 20 Mayıs 2014 19:54 , Anonymous Adsız dedi ki...

bu mesleği nasıl yapabiliriz şartları nelerdir acaba maaşı ne kadar?

 
saat: 20 Mayıs 2014 20:08 , Anonymous Hülya dedi ki...

bu meslek bence artık rağbet görmüyordur çünkü fosil mosillerden bahsedşiyor fosil bulmakta kolay iş değildir dinazor fosili bu sonuçta zaten böle bir fosil bulan olsa milyar dolarlara satar öyle değiilmi arkadaşlar sizce

 
saat: 20 Mayıs 2014 20:24 , Anonymous Adsız dedi ki...

ilginç ve heyecanlı bir mesleğe benziyor gerçekten bulunamaz denilen şeyleri bulmak heyecan verici mary anning bu mesleğe nasıl başlamış acaba

 

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa