13 Mayıs 2014 Salı

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu 13.05.2014

13 mayıs Devlet Bahçeli grup toplantısı izle,cnntürk Devlet Bahçeli grup toplantısı izle,13 mayıs Devlet Bahçeli grup toplantısı hd izle,Devlet Bahçeli grup toplantısı konuşması izle,Devlet Bahçeli grup toplantısı açıklaması izle,Devlet Bahçeli grup toplantısı habertürk izle,Devlet Bahçeli grup toplantısı ntv izle,13 mayıs 2014 Devlet Bahçeli grup toplantısı full izle...Barolar Birliği Başkanı, kendisine verilen demokratik imkanı istismar etmiştir. Sabırları zorlamıştır. Kutlama günleri siyasete ayar verilecek yerler değildir.Bunun yanında Başbakan Erdoğan ise öfke patlaması yaşamıştır. Neredeyse üzerine yürümek için yerinden kalkmaya bile teşebbüs etmiştir. AYM Başkanlığı'nda zedelenen itibarını tekrar kazanmak için sözüm ona kavga moduna geçmiştir.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Barolar Birliği Başkanı, kendisine verilen demokratik imkanı istismar etmiştir. Sabırları zorlamıştır. Kutlama günleri siyasete ayar verilecek yerler değildir.Bunun yanında Başbakan Erdoğan ise öfke patlaması yaşamıştır. Neredeyse üzerine yürümek için yerinden kalkmaya bile teşebbüs etmiştir. AYM Başkanlığı'nda zedelenen itibarını tekrar kazanmak için sözüm ona kavga moduna geçmiştir.

Barolar Birliği Başkanı’nın kendini beğenmiş tarzı, her satırı siyaset kokan açıklamaları başbakanı tahrik etmiştir. Baro Başkanı çalmış, Başbakan oynamıştır. Danıştay’da herkes rolünün icabını yapmıştır.

Başbakan’ın baro başkanının konuşmasının son anlarında, ortalığı velveleye vermesi önceden ayarlanmış önceden çalışılmış kof ve bayat bir oyunun sahnelenmesinden başka bir şey değildir.

Başbakanı siyaseten tahkir eden laf yarışı devletin saygınlığına gölge düşürmüştür. Biz başbakanın ne kadar tahammülsüz olduğunu çok iyi biliyoruz. Danıştay’daki dramatik tören ister kurgu ister proje isterse anlık gelişen bir olay olsun kesinlikle skandaldır. Kesinlikle sokak jargonuyla söz kesenelrin ayıbıdır. Başbakan konuşmacıyı sağ duyu ve olgunlukla dinlemesi gerekirdi. Onaylamadığı ağırına giden herhangi bir taraf varsa, konuşmacı indikten sonra kendisine söylemeli yada yalaka medyayla iletmeli.

Başbakan oturduğu yerden yüzü kıpkırmızı kesilerek gündemi lehine çevirmek istemiştir. Tavsiyemiz sinirlerini kontrol ettirmesidir. Başbakan yakında meclis grup salonlar Alo Fatih, Alo Mustafa, Alo Nermin hatlarıyla bunu zaten bir nebze yapmıştır. Etrafına sataşmayı alışkanlık haline getirmesi alışkanlık haline getirecektir. Kime hizmet ettiği muamma olan baro başkanının sözlerini ciddiye alması, kavga sahnelerinin foyasını açığa çıkarmıştır. Bizi daha da düşündüren, başbakanın danıştay salonunda devlet erkanını oyuncağa çevirmesidir.
Eğer cumhurbaşkanı orada hazırsa herkes ona uygun hareket etmekle mükelleftir.

6 Yorum:

saat: 13 Mayıs 2014 11:21 , Anonymous Adsız dedi ki...

Akp nin arka bahçesi Mhp dir akp zora kaldımı kurtarıcısı hep Bahçeli ve mhp olmuştur.

 
saat: 13 Mayıs 2014 11:24 , Anonymous Adsız dedi ki...

Olacağı buydu daha neler göreceğiz kimbilir başbakan bunlara bu kadar yüz verir imkan sağlarsa kimbilir neler göreceğiz

 
saat: 13 Mayıs 2014 11:24 , Anonymous Adsız dedi ki...

arap ülkelerindeki gibi ; gülen mutlu cahil zavallı insancıklar...

 
saat: 13 Mayıs 2014 11:26 , Anonymous Adsız dedi ki...

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex, sarı lacivertlilerin şampiyonluğunu attığı Tweet'le kutladı

 
saat: 13 Mayıs 2014 11:35 , Anonymous Adsız dedi ki...

AKPnin arka bahçesi olmaya devam! bu kafayla ancak HDP ile yarışırsınız. MHP ne zaman muhalefet partisi olduğunu hatırlayacak

 
saat: 13 Mayıs 2014 11:35 , Anonymous Adsız dedi ki...

Haklısın o yüzden iktidardan indirildiğin günden beri bırak iktidarı yüzde 20 oyu göremiyorsunuz :))

 

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa