29 Haziran 2014 Pazar

Günlük Burç Yorumları (30 Haziran 2014 Burç Yorumu) Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları (29 Haziran 2014 Burç YorumuGünlük Burç Yorumları (30 Haziran 2014 Burç Yorumu) Burç Yorumları, Burçlar Neler? Bugün Burcumda Ne Var? Terazi Burcu, Yay Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Akrep Burcu, Balık Burcu , Koç Burcu, Başak Burcu, Oğlak Burcu ve konuyla ilgili tüm detaylara sitemizde ulaşabilirsiniz...

Koç Burcu Günlük Yorum
Bugün sabah saatlerinde huzursuz ve sinirli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bu halinizin işinizi yansımasına kesinlikle izin vermemeli kendinizi sakinleştirecek bir şeyler bulmalısınız. Öğleden sonra ruh haliniz daha huzurlu bir hale gelecektir. Bugün işinizle ilgili ertelediğiniz ve gereken önemi göstermediğiniz gösteremediğiniz konuları gündeminize almalı ve birlikte çalıştığınız insanların da görüşlerine başvurarak disiplinli bir şekilde çalışmalı ve düzenlemelerde bulunmalısınız. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise kardeşlerle ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir. Her hangi bir kırgınlık söz konusu ise onlardan gelecek jestle mutlu olacaksınız.
Boğa Burcu Günlük Yorum
Bugün işinizle ilgili konularda çalışma arkadaşlarınızın haksız eleştirileri ve engelleri ile karşılaşmanız olasıdır. Sözlerinizin vurucu ifadesiyle iradenizi cesaretinizi ortaya koyarak işinize olan inancınızı mücadele etmekteki kararlığınızı ifade edin. İnançlarınızın arkasında durup bir kez kendinize hedef belirlediğiniz de nasıl mücadeleci bir savaşçı olup yara almayı göze alarak mücadeleye girer ve haklı galibiyetin kahramanı olursunuz herkese gösterme zamanıdır şimdi. Yeteneklerinizin hakkını vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise keyif verici gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz.
İkizler Burcu Günlük Yorum
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir ilişki yeniden hayat bulabilir ; aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini sürebilirsiniz.
Yengeç Burcu Günlük Yorum
Bugün kendinizi her zaman olduğundan çok daha güzel sözlerle ifade edebilir insanların dikkatini çekmek istediğiniz konularda başarılı olup isteklerinizi yaptırmak yönünde hiçbir zorluk yaşamadan olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İş ve eğitim planlarınızda dostlarınız kanalıyla girişimlerde bulunabilir, yenilikler yapabilir, yeteneklerinizi hayata geçirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ekip halinde yapılan işlerde ön planda yer alabilir ve bildiklerinizi uygulayarak; hem başkalarının, hem de kendinizin fayda görmesini sağlayabilirsiniz. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün; kendinizi tanıtmak, topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak; onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak ta yine bu günün size hediyesidir.
Aslan Burcu Günlük Yorum
Bugün maddi konularda hesaplamalar yapmanız oldukça faydanıza olacaktır. Paranızı değerlendireceğiniz alanlarla ilgili arayışınızda cazip görünen fırsatlarla acele kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda anlamaya çalışmak yerine olayların üzerine giderek ufak şeylerden büyük tartışmalar çıkarabilirsiniz. Sakin olun ve sizinle aynı fikirde olmayan insanları da saygıyla anlamaya çalışın. Unutmayın ki, dünyada sular tek yöne aksa evrensel sistemde denge olmazdı. Sizde evrenin bir parçası olarak birlikte yaşadığınız insanları dinleyerek dengenin bir unsuru olmalısınız. Kariyerinizle ilgili konularda tereddütle hareket etmekten kaçının emeklerinizin karşılığını ilerleyen günlerle birlikte alacaksınız. Özel yaşamınızda ise duygusal karışıklığınız devam etmekte.
Başak Burcu Günlük Yorum
Bugün geçmişten bugüne dek yaşananların bir muhasebesini kendi içinizde yapabilir; ailevi konularda sorgulamalarda bulunabilirsiniz. Özellikle sizinle aynı düşünmeyen kişilerle, aranızda ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız; huzurunuz kaçmamış olur. İş ilişkilerinizde veya gündelik temponuzda sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle, eleştiriden uzak ve ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugünün anahtarıdır. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insana yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız, anlaşmanız tabi ki mümkün olmaz. Bu etki altında benim fikrim diye ısrar etmektense; söylenenleri ve olanları olduğu gibi, tarafsız bir şekilde görmeye çalışırsanız; hem boşuna ortam gerilmez hem de çok daha mantıklı bir şekilde durumlar ele alınır. Böylece aranızda sağlıklı bir iletişim kurulmuş olur.
Terazi Burcu Günlük Yorum
Gökyüzü bugün, iş ortaklığı başta olmak üzere, özel ilişkilerinizde tarafsız ve gerçekçi bir şekilde düşünmenizi ve hareket etmenizi sağlayıcıdır. Beraberliğinde sorunları olanlar, bazı nedenlerle mutsuz olanlar, bu süreçte ilişkilerini dengeye oturtmayı, sorunlarını birlikte çözmeyi, sırt sırta vermeyi başardıkları anda, sorunlarını çözmüşler demektir. Tabi ki bunun için her iki tarafın da bunu istiyor olması en önemli şart. Tam tersine sadece kendini düşünenler, dengeli ve uyumlu davranmayı kabul etmeyenler veya ilişkisi çoktandır bittiği halde bunu görmezden gelenler, düzgün bir ilişki yaşamakta zorlanır ve gerçeklerle karşı karşıya gelerek, nihai bir karar vermek durumunda kalırlar. İlişkisi olmayanlar, bu süreçte karşılarına çıkacak ciddi ve kendinden emin bir kişiyle evlilik kararı alabilirler.
Akrep Burcu Günlük Yorum
Gökyüzü öncelikle, eleştirici davranmayın; sözlerinize dikkat edin; iyi işler çıkarayım derken, boş yere gerilim yaratmayın. Size göre olmayan monoton veya sevmediğiniz bir iş de çalışıyorsanız, meydana gelebilecek huzursuzlukların bilincinde olarak dikkatli olun. En azından bunların olabileceği ihtimaline karşı kendinizi ayarlayın. Sağlığınıza dikkat edin. Endişe, kuruntu veya çalışma saatlerinizi aşan durumlarda dinlenmenize özen gösterin. Gezegenlerin size mesajı; birleşmeci, bütünleştirici düşünceden geçmektedir. Eğer böyle hareket ederseniz çalışma hayatınızla ilgili olumlu planlamalarda bulunabilirsiniz. Projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara ortağınızla birlikte girişebilirsiniz. Başkalarına danışmaktan asla çekinmeyin.
Yay Burcu Günlük Yorum
Bugün ilişkilerinizde karşı tarafın fikirlerine kulak verdiğiniz sürece, onun hangi konularda ne düşündüğünü anlamanız mümkün olur. Kendinizle ilgili özel bir durum söz konusu ise, ortak iş yaptığınız kişilerle aranızda sorunlar varsa, zekice hareket etmek son derece önemli. Neden? Böylelikle durumları daha iyi değerlendirebilirsiniz. Çok yakın olduğunuz kişilerle ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları da, karşı tarafla konuşmanın kolay olduğu bugün, hangi konuda sıkıntınız varsa, bunları ılımlı bir şekilde halledebilirsiniz. Önyargılı davranmayın. Fikir alışverişlerinde bulunmayı ihmal etmeyin. Bu süreçte iş ortamınızda bazı tatsız konuşmalar gündeme gelebilir. Bunlar oldukça ilginçtir. Fakat sorun çıkarması sizin yaklaşımınıza bağlıdır. Sadece bazı noktalarda anlaşmazlıklar vardır. İşte bunları gidermenin yolu, uyumlu ve adil davranmakla giderilir.
Oğlak Burcu Günlük Yorum
Gökyüzü bugün ilişkiler konusunda kendinizi gergin hissetmenize ve bireyselliğinizi ister istemez ön planda tutmanıza, “Benim dediğim olacak.” tarzda hareket etmenize sebep olur ki, tartışmalar kaçınılmaz hale gelir. Oysa ki eşitlik ilkesini benimsemeniz ve ilişkinizde ben demek yerine; biz demeyi bilmeniz çok daha faydalıdır. Bir yandan kendi isteklerinizi öne sürmeye çalışırken; diğer yandan beraber olduğunuz insanı önemseme zorunluluğunuz; doğal olarak içsel bir gerilim yaratabilir. Bu gerilim ise ilişkinin iplerini her iki tarafın da, karşılıklı olarak çekiştirerek koparmasına neden olabilir. Bu enerjiler isteklerle duyguların çatışması; daha önceden oluşmuş sorunlarla bugüne kadar gelindiyse; son derece dikkatli olunması gereken zamandır. İlişkisi düzgün seyirdeki kişiler, bu durumu gayet kolay bir şekilde atlatırken; sorunlu beraberliklerde problemler gün yüzüne çıkar. Yapılması gereken; karşınızdaki kişinin sizden beklentileriyle, kendi bireyselliğiniz arasındaki dengeyi bulmanızdır. Bunun dengesini sağlamak her ne kadar zor olsa da.
Kova Burcu Günlük Yorum
Bugün uzun zamandır emek verdiğiniz üzerinde çalıştığınız konu ve projelerinizin ilk meyvelerini alabilirsiniz. Ruhunuzu emeğinizi kattığınız her şeyin karşılığını almaya başladığınız harika bir sürecin içerisindesiniz. Kendinize güvenin zorlu olaylardan sonra gelen huzurlu ve bereketli günlerinin keyfini çıkarın. Özel yaşamınızda ise güzel paylaşımlar ön plana çıkmaya başlıyor. Sağlıklı bir hayat ve güzel bir ilişki için yapılması gerekenler birlikte kararlaştırılır. Gerek siz ona, gerekse o da size karşı sorumluluklarının farkındadır. Aranızda problem yaratan ne varsa, birbirinizle bütünleşerek çözmeniz kolaydır. Hatta bu paylaşımlar yaşınız gereği hayatınızdaki zorunluluklar hangi öneme sahipse eğitim, iş, aile, para, sağlık gibi hepsinde birbirinize el vermeniz mümkündür. Yani sadece aşk değil, yaşadığınız günlük hayatın içindeki her şeyde birbirinizin yanında olmanız kolaydır. Mücadelelerden yorgun düşen benliğinizi, yine birbirinize dayanarak gidermeniz, aranızdaki sevgi birliğinin yeniden kurulması açısından önem taşır. İlişkisi olmayanlar ise bugün aynı ortamda bulunduğunuz bir kişiyle yakın bir temas içine girebilir hoş duyguların ruhunuzu sarmasıyla kendinizi oldukça iyi hissedebilirsiniz.
Balık Burcu Günlük Yorum
Bugün duygusal konularda son derece kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz karşınızdaki insana savunma hakkı vermeden suçlamalarda bulunup gerginlikler yaşamanız olası. Kızdığınız her hangi bir olayın acısını sevdiklerinizden çıkartmamalısınız. Karşınızda ki insanında sabrının bir sınırı olduğunu unutmadan hareket edin. Ruhsal dünyanızdaki gerginlik iş yaşamınızı da etkileyebilir zamanında yapmanız gerekenleri yetiştiremeyebilirsiniz. Kısa bir süre de olsa kendinizle baş başa kalın ve hırçın hallerinizden uzaklaşarak dikkatinizi işinize yöneltin bir anlık dalgınlıkla kariyerinizi etkileyebilecek zararlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bireysellik ile sosyalleşme arasındaki dengenin kurulması iş hayatı ve sağlığınız açısından en fazla üzerinde durmanız gereken nokta. İşiniz gereği muhatap olduğunuz insanların beklentileriyle kendi yaşamınızla ilgili istekleriniz arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. İş söz konusu olduğunda uzlaşmazlıktan uzak durmalı, öfkelenmemeli, etrafınızdaki insanlarla veya hizmet sunduğunuz insanlarla uyumlu, nazik bir şekilde ilişkilerinizi sürdürmeli, özel hayatınızda ise öfkenizi içe yöneltmek yerine dışa ifade ederek rahatlamaya çalışmalısınız.

BURÇLAR
Çok eskiden beri insanlık merak ve hayret duygusuyla gökyüzüne bakarak gördükleri ile insanlar arasındaki ilişkileri ve hayatımızı nasıl etkilediğini merak etmektedir. Bir kişinin nefes aldığı ilk ana yönelik çıkarılan doğum haritası o kişiyi neyin ittiğini ve neyin çektiğini gösterir.
Burçlar, hayatımızın olmazsa olmazı. En inanmayanımız bile illa bir kez açıp burcunu okumuştur. Hiç bilmeyenimiz bile on iki burç hakkında bilgiye sahiptir. Burcunu, yükselenini bilir. Burçlar, insanların kendi başına çözemedikleri olaylarda hayatı anlamada onlara yol gösterir. Kime hangi hediyeyi alsam, şu burç ile ilişki yaşasam mutlu mu olurum, vs vs…
Burçlar, zodyak kuşağına denk gelen takımyıldızlardan isimlerini alan, ekliptik üzerinde yapılmış bölümlemelerdir. 360 derecelik Zodyak kuşağının her biri otuzar derece olan on iki eşit parçaya bölünmesiyle burçlar ortaya çıkar. Burçlar, astroloji haritasında evler içerisinde yerleşmiş gezegenlerin doğalarını nasıl ortaya koyacakları konusuna açıklık getirir. Genel anlamda, gezegenler "ne?”, evler “nerede?” ve burçlar ise “nasıl?” sorularının cevaplarını bulmamızı sağlar.
Burçlar, temel olarak, enerjinin ve maddenin gerçekleştirdiği hareketin doğasını belirleyebilmemize yarar. Gezegenlerin her biri, varoluşun ve yaratılışın oluşturucusu olan temel enerjilerden (arketiplerden) belli bir tanesini sembolize eder. Burçlar ise bu enerjilerin (gezegenlerin) kendilerini nasıl ortaya koyacağını, nasıl çalışacaklarını gösterir. Başka bir deyişle, bir gezegen belli bir burçta bulunduğunda, gezegenin temsil ettiği enerji, içerisinde bulunduğu burcun doğasına göre hareket eder; burç, gezegenin görev kağıdı gibidir.
Burçları cinsiyetlerine göre (Eril, Dişil), niteliklerine göre (Öncü, Sabit, Değişken), elementlerine göre (Ateş, Toprak, Hava, Su) analiz ederek hareket tarzlarını anlayabiliriz.
Burç demek, yazgınızın öngörülmesi demek değildir, bunu aklınızdan çıkarmamanız gerekir. Zaten birçok insan da hem genetik hem de psikolojik olarak birbirinden son derece farklı insanları astrolojiye göre sadece on iki grupta toplamanın son derece anlamsız olduğunu düşünür. Bu yüzdendir ki, burçlara inanmaz. Ancak, yapılan gözlemler birebir olmasa da insanların genel olarak burçlarının kişilik özelliklerini yansıttığını göstermiştir. Her gün gazete ve dergilerde okuduğunuz günlük burç yorumları sizi yanıtlatabilir. En güvenlisi doğduğunuz günü, saati, vs. de hesaba katarak çıkarılan doğum haritasıdır. Doğum haritanız, genel olarak doğduğunuz anda tüm gezegenlerin gökyüzündeki konumudur.
ASTROLOJİ NEDİR?
Astroloji; kosmos içerisindeki güçlerin (Bu en yakın anlamda Güneş Sistemi´ndeki planetlerdir.) genel seviyede dünya üzerindeki enerjilerin şekillenmesi (makro kozmos), insanın ve insan topluluklarının (mikro kozmos) üzerindeki etkilerini ve sonuçlarını yorumlayan bir düşünce sistemidir. Astroloji´nin matematiksel bir temele sahip olduğunu, Astronomi ile olan paralel çalışmalarında da görebiliriz. Yıldız hareketleri, yıldız konumları ve birbirleriyle olan ilişkilerini Astronomik gözlemlerlerin sonucu olan "Ephemeris"lerde "Gökgünlüğü" buluruz. Bu ise Astroloji´nin gerçek anlamda pozitif temellere dayandığını gösterir. Ayrıca Astroloji, yıldızların hareketlerini matematiksel olarak hesaplarken, etkin enerjileri oluşturabildiğini de kabul eder. Astroloji´ sonuç olarak oluşmuş bir kavramdır ve yorumsaldır; ya da bir kültür ve de sanattır. Astroloji´de sık karşılaşılan bir sözcük de Zodyak´dır; Türkçe karşılığı ise Burçlar Kuşağı´dır. Gerçek kelime anlamında Zodyak, Hayvanlar Dairesi anlamına gelir. Burçlar Kuşağı galaksimizde (Samanyolu) çeşitli isimlerle adlandırılmış takımyıldızlar diziliminden oluşan bir kümedir. Bu küme Galaksimizin orta çizgisine (Ekvator düzeyinde) +8° ve -8° lik bir kesişme ile bir yörünge (Ekliptik) üzerinde sıralanmıştır.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa