20 Temmuz 2014 Pazar

Acil Servis önüne arabasını gelişi güzel park eden Gerizekalılar kimin tohumu?

Artık araçlar çekilemeyecekSEAH Araştırma Hastanesi Acil servisi her gün yüzlerce, belki binlerce hastaya ev sahipliği yapıyor. Güvenlik görevlilerinin yarısı hasta girişinin ve ambulans geçişinin tıkanmaması için çalışmakta.. Oysa Acil Servis olduğu belli, tüm her yerde işaret levhaları var. Ancak nedense bazı kendini bilmezler bunları kale almayarak, aracını gelişi güzel bırakabiliyor. Böyle olunca. Gerek Özel Güvenlik görevlileri, gerek acile gitmek isteyenler, en önemlisi ambulanslar çok büyük zorluklarla karşılaşıyorlar.

Resimde görmüş olduğunuz gibi, burası acil servis ve ambulans geçiş yolu.. Ancak bir vatandaş, sorumsuzca aracını bu geçiş yolu üzerine bırakıp gitmiş..

Tüm güvenlik elemanları aracı anons ediyor, bağırıyor, çağırıyor ancak araç sahibi ortada yok..

Aradan bir saat gibi bir zaman geçtikten sonra bulunan araç şoförü, hiç bir şey olmamış gibi, aracını müsait bir yere çekebiliyor.

Bu arada, ambulans ile gelen hastalar güç bela, servise intikal ettirildiler..

Ya yürüme zorluğu çeken acil hastalar, hasta yakınlarının sırtları ya da tekerlekli sandalye yardımıyla servise gidebildiler..

Sorumsuzluğun bu kadar olduğu bir yerde, görevlilere bunca sıkıntıyı çektirmek ne derece doğru sizlerin takdirine kalmış.

 netgaste

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa