14 Ekim 2014 Salı

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısı konuşması 14 Ekim 2014

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında Kobani eylemlerine değindi. Bahçeli, İstanbul'da eylem yaparak ortalığı savaş alanına çevirenlere "Kendinize güveniyorsanız, sıkıyorsa IŞİD'in karşısına çıkın da görelim. Sokakları birbirine katan, ortalığı savaş alanına çevirenler size sesleniyorum: Kobani'de IŞİD terörü sizi bekliyor ne duruyorsunuz, ne korkuyorsunuz? " dedi.

* Bayrak yakılıyorsa artık düşünme zamanı gelmiştir. Bayrak şereftir, bayrak onurdur.

* Zulümden yakınanlar zulüm yapmıştır. Bunların derdi Kobani değildir. Türkiye'nin bölünmesi ve Kürdistan'a razı edilmesidir.

* İstanbul'da bağıranlara sesleniyorum: Kendinize güveniyorsanız, sıkıyorsa IŞİD'in karşısına çıkın da görelim. Sokakları birbirine katan, ortalığı savaş alanına çevirenler size sesleniyorum: Kobani'de IŞİD terörü sizi bekliyor ne duruyorsunuz, ne korkuyorsunuz?

* Kobani'de sadece PYD varsa yardım konvoyları kime gidiyor? PYD'yi meşru görmek PKK'yı meşrulaştırmaktır. "

 Konuşmasında Türkiye'nin sahipsiz olmadığına vurgu yapan Bahçeli, eylemcilere çağrıda bulunurak "Kendinize güveniyorsanız sıkıysa yüreğiniz yetiyorsa IŞİD'in karşısına çıkın da görelim. İstanbul'da bağırmak kolaydır, Diyarbakır'da masumlara korku salmak, her yer Kobani her yer direniş demek basittir, Bingöl'de polise pusu kurduran emzikli bebekleri kurşuna dizen dağlarda fitne kazanı kaynatan hainler insanlık düşmanları size söylüyorum. Kobani'de IŞİD terörü sizi bekliyor, ne duruyorsunuz, ne korkuyorsunuz? IŞİD Kobani'de duruyor, siz Türkiye'den selamlıyorsunuz" dedi.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa