12 Ekim 2014 Pazar

ESTONYA – İNGİLTERE (19.00 - HABERTÜRK TV) CANLI YAYIN 12 EKİM 2014

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu'ndaki ilk iki maçını da kazanan İngiltere, Estonya'ya konuk oluyor. Gruba 2-0'lık İsviçre galibiyetiyle başlayan ve Perşembe günü de San Marino'yu 5-0'lık skorla deviren İngiltere'de moraller yerinde. Teknik Direktör Roy Hodgson ise maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, rakiplerini küçümsememeleri gerektiğini belirtirken, Estonya'nın San Marino ile aynı kategoride olmadığının altını çizdi. İngiltere'de mevcut maç kadrosu içersinde önemli bir eksik bulunmazken, San Marino maçında oyuna sonradan dahil olarak başarılı bir performans sergileyen Adam Lallana ve Alex Oxlade-Chamberlain'in de ilk 11'de başlayabilecekleri konuşulsa da, Hodgson kadroda değişiklik yapmayacağının sinyallerini vermişti.

Gruptaki ilk maçında Slovenya'yı devirmeyi başaran Estonya ise, Perşembe günü Litvanya'ya deplasmanda 1-0'lık skorla boyun eğmişti.

Magnus Pehrsson'un takımında Litvanya maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ken Kallaste'nin dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa