16 Ekim 2014 Perşembe

Kiloluyken taş gibi görünen ünlü hatunlar

Zayıf olmak her zaman güzel görünmek anlamına gelmiyor. Bazen birkaç fazla kilo da insana çok yakışabiliyor. Ünlüler arasında kilolu haliyle daha iyi görünen isimleri sizin için seçtik. Listemizde Mila Kunis, Emma Stone ve Kate Bosworth gibi yakından tanıdığımız isimler var.


emma stone460
Emma Stone
Emma Stone 19 yaşındaki bu haliyle muhteşem görünmüyor mu? Yıllar içinde incelerek karşımıza çıkan ünlü oyuncu, 2014 Met Gala'daki zayıf haliyle görenleri şaşkına çevirmişti.

kateb 460
Kate Bosworth
2003 yılında "Büyük Dalga" adlı filmle izleyici karşısına çıkan Kate Bosworth, güzelliği ile herkesi büyülemişti. Geçtiğimiz yaz katıldığı bir davette zayıf görüntüsüyle dikkat çeken Kate'in neredeyse kemikleri sayılıyordu.


milak 460
Mila Kunis
2010 yılında oynadığı "Siyah Kuğu" adlı film için 43 kiloya kadar düşen Mila Kunis, film bitiminde hızla eski kilosuna dönmüştü. Film için zayıflayan ünlü oyuncunun incecik görüntüsü pek beğenilmemişti.


renee 460
Renee Zellweger
"Bridget Jones'un Günlüğü" adlı filmdeki rolü için kilo alan Renee Zellweger, bu haliyle oldukça güzel görünüyordu. 2008 Oscar kırmzıı halı töreninde görüntülenen oyuncu zayıflamış haliyle pek iyi görünmüyordu.



linsday 460
Linsday Lohan
2004 yılında "Mean Girls" adlı filmle adını duyuran Linsday Lohan, o dönem güzelliği ile parlayan bir yıldız olmuştu. Kısa süre sonra zayıflamaya karar veren Linsday, katıldığı kırmızı halı törenlerinde zayıf görüntüsüyle dikkat çekti.


jennifer g460
Jennifer Garner
2003 yılında "Korkusuz" adlı filmdeki rolü için kilo veren ve kas yapan Jennifer Garner, bu görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Film çekimlerinin ardından eski kilosuna dönen ünlü oyuncu daha sağlıklı ve güzel görünüyordu.




0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa