21 Aralık 2014 Pazar

Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri özeti 21-12-2014 izle

Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri youtube izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri hd izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri kimler attı,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı tekrarı izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı özeti izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri donmadan izle,21 aralık süper lig maç tekrarları izle,21 aralık Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı hd izle,21-12-2014 Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri izle.

90.DK: Maçın sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor, fakat skorda değişen bir şey olmuyor maç 3-3 sona eriyor...
.
89.DK: Bursaspor takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Fernandao kenara gelirken Enes Ünal oyuna giren isim oluyor.
86.DK: Bursaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bekir Yılmaz oyundan çıkarken Samuel Holmen oyuna dahil oluyor.
85.DK: Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak kaleci Harun Tekin topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.
83.DK: Orta alanın biraz ilerisinde rakibi Fatih Atik'e arkadan çelme takan Fernando Belluschi sarı kart ile cezalandırılıyor.
80.DK: Golün asistini Mehmet Ekici yapıyor.
80.DK: GOOOLLL!!! Trabzonspor Mustafa Akbaş ile skoru 3-3'e getiriyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Mehmet Ekici altıpas önüne ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Mustafa Akbaş düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturuyor ve takımı adına eşitliği getiren golü kaydediyor.
78.DK: Ceza yayı üzerinde topa sahip olan Yusuf Erdoğan hemen sağındaki Fatih Atik'i görüyor. Altıpasın sağ çaprazında topla buluşan Fatih Atik kaleci ile karşı karşıya iken şutunu çekiyor fakat Harun Tekin üzerine gelen topu uzaklaştırmayı başarıyor.
77.DK: Orta alandan gönderilen uzun pasa ceza sahasının solunda hareketlenen Carl Medjani için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
75.DK: Trabzonspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mustapha Yatabare oyundan çıkarken Oscar Cardozo oyuna giren isim oluyor.
73.DK: Sol kanatta rakibi Ozan İpek'e sert müdahalede bulunan Mehmet Ekici sarı kart ile cezalandırılıyor.
72.DK: Bursaspor takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cedric Bakambu kenara gelirken Ozan İpek oyuna dahil oluyor.
69.DK: Orta alanda topla buluşan Fernandao'ya arkadan kayarak sert müdahalede bulunan Mustafa Akbaş hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
68.DK: Sağ kanatta topla buluşan Jose Bosingwa'nın ortasında top kalenin üstünden direk auta çıkıyor.
65.DK: İshak Doğan sol kanattan penaltı noktasına doğru ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Mustapha Yatabare kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin üzerine gelen topu kontrol etmeyi başarıyor.
64.DK: Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Jose Bosingwa pasını Majeed Waris'e veriyor ancak ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
63.DK: Ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Yusuf Erdoğan yerden ortasını altıpas önüne yapıyor. Defansta bulunan Renato Civelli topu uzaklaştırmak istiyor fakat ıska geçiyor ve top Mustapha Yatabare'de kalıyor. Mustapha Yatabare topu kontrol ettikten sonra altıpas önünden sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden auta gidiyor.
61.DK: Bursaspor 4. gole çok yaklaşıyor! Volkan Şen sağ kanatta topla buluştuktan sonra pasını ceza sahası içerisine aktarmak istiyor fakat top İshak Doğan'a çarparak Ozan Tufan'ın önünde kalıyor. Ceza sahası çizgisi üzerinde Ozan Tufan gelişine sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.
59.DK: Trabzonspor takımında iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Sırasıyla oyuna giren isimler Majeed Waris ve İshak Doğan olurken, Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz oyundan çıkan isimler oluyor.
58.DK: Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan yaptığı ortada kaleci Harun Tekin topu çift yumrukla uzaklaştırmayı başarıyor.
56.DK: Fernando Belluschi'nin pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Ozan Tufan şutunu çekiyor fakat top hemen önündeki Carl Medjani'ye çarparak uzaklaşıyor.
53.DK: Golün asistini Ozan Tufan yapıyor.
53.DK: GOOOLLL!!! Bursaspor, Volkan Şen ile 3-2 öne geçiyor. Orta alanın sağ tarafında Fernandao ile paslaşan Ozan Tufan sağ kanatta ceza sahasına girmeden pasını Volkan Şen'e veriyor. Penaltı noktasının sağ tarafında topla buluşan Volkan Şen rakibi Jose Bosingwa'ya rağmen sağ ayağı ile sert ve düzgün vurarak topu ağlara gönderiyor.
50.DK: Sağ kanatta topla buluşan Jose Bosingwa'nın ortasında top kalenin üstünden direk auta çıkıyor.
48.DK: Fernando Belluschi'nin pası ile ceza yayının solunda topla buluşan Fernandao sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top kalenin yanından auta gidiyor.
46.DK: Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya Trabzonspor başlıyor.
DEVRE ARASI
45.DK: Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-2 eşitlik ile sona eriyor.
45.DK: GOOOLLL!!! Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile beraberliği yakalıyor. Ceza yayının sağ tarafından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Yusuf Erdoğan sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve kaleci Harun Tekin'in bakışları arasında top sol köşeden ağlarla buluşuyor.
44.DK: Sefa Yılmaz'a arkadan sert müdahalede bulunan Renato Civelli sarı kart ile cezalandırılıyor.
43.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Fernando Belluschi'nin ortasını yapıyor. Top penaltı noktası üzerinde önce Carl Medjani'ye daha sonra Volkan Şen'e çarparak altıpas içerisindeki Fernandao'nun önünde kalıyor. Fernandao tek vuruş ile topu ağlara gönderiyor ancak ofsayt bayrağı bu pozisyonda havaya kalkıyor ve ağlara giden top geçersiz sayılıyor.
41.DK: Volkan Şen sağ kanattan ortasını yapıyor ancak altıpas içerisinde kaleci Fatih Öztürk topu rahatlıkla kontrol ediyor.
39.DK: Top oyunda değilken rakibi Bekir Yılmaz'ı iterek yere düşüren Özer Hurmacı hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
39.DK: Orta alanda topla birlikte hızlı çıkan Ozan Tufan'ı faul yaparak durduran Yusuf Erdoğan sarı kart ile cezalandırılıyor.
37.DK: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Fernando Belluschi hızlı oynayarak pasını Volkan Şen'e veriyor. Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Volkan Şen sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat Fatih Öztürk topu kornere çeliyor.
34.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Volkan Şen'in ortasını kaleci Fatih Öztürk yumruklayarak uzaklaştırıyor.
33.DK: Sefa Yılmaz'ın pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Fatih Atik gelişine şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.
32.DK: Volkan Şen'in kısa pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Fernandao iki kişiden sıyrıldıktan sonra penaltı noktası önünden şutunu çekiyor ancak kaleci Fatih Öztürk topa iki hamlede sahip oluyor.
29.DK: Golün asistini muhteşem ara pası ile Cedric Bakambu yapıyor.
29.DK: GOOOLLL!!! Ozan Tufan'ın golü ile Bursaspor 2-1 öne geçiyor. Orta yuvarlığın biraz ilerisinde topa sahip olan Cedric Bakambu muhteşem ara pası ile Ozan Tufan'ı topla buluşturuyor. Ceza yayının hemen sağında kaleci ile karşı karşıya kalan Ozan Tufan yerden sert ve düzgün vurarak topu ağlara gönderiyor ve takımını öne geçiren golü kaydediyor.
24.DK: GOOOLLL!!! Bursaspor, Fernandao'nun penaltı golü ile skora denge getiriyor. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Fernandao sert ve düzgün vuruşuyla topu sol köşeden ağlara gönderiyor ve takımı adına eşitliği getiren golü kaydediyor.
21.DK: Hava topu mücadelesinde Mustapha Yatabare rakibi Renato Civelli'ye koluyla yüzüne müdahalede bulununca hakem Bülent Yıldırım serbest vuruş kararı veriyor.
19.DK: Trabzonspor'un golünden sonra tempo oldukça düşmüş durumda.
15.DK: GOOOLLL!!! Trabzonspor, Özer Hurmacı ile 1-0 öne geçiyor. Orta alanda topla buluşan Mustapha Yatabare topuk pası ile Fatih Atik'i hareketlendiriyor. Ceza yayı içerisinde topla buluşan Fatih Atik sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat kaleci Harun Tekin topu tokatlıyor ve top kısa düşerek ceza sahası önünde kalıyor. Boşta kalan topu iyi takip eden Özer Hurmacı yatarak sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.
12.DK: Mehmet Ekici'nin ara pasına ceza yayı gerisinde hareketlenen Sefa Yılmaz için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
11.DK: Karşılaşma, bu dakikalarda karşılıklı fauller ile sık sık duruyor.
8.DK: Sağ kanatta topla buluşan Şener Özbayraklı ceza sahası içerisine ortasını yapıyor ancak Trabzonspor defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.
6.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Ekici penaltı noktası önüne ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Mustapha Yatabare kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.
5.DK: Mehmet Ekici'nin pası ile sol kanatta topla buluşan Yusuf Erdoğan altıpas önüne ortasını yapıyor ancak topa kimse dokunamıyor ve top ters kanattan taça çıkıyor.
3.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Mehmet Ekici ön direğe doğru ortasını yapıyor. O noktaya hareketlenen Sefa Yılmaz rakibinin yanından kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağından auta çıkıyor.
2.DK: Orta alanda topla buluşan Fernando Belluschi mutheşem ara pası ile Cedric Bakambu'yu topla buluşturuyor. Ceza yayına topla birlikte girer girmez topu soluna alan Cedric Bakambu sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya iken şutunu çekiyor ancak Fatih Öztürk köşeyi iyi kapatarak topu tokatlayarak kornere çeliyor.
1.DK: Bülent Yıldırım maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maça Bursaspor başlıyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa