27 Aralık 2014 Cumartesi

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına Kimler Konuk Oluyor?

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kanalında, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı yayınlanacak. Programa bir çok ünlü isim konuk olacak. İşte detaylar... O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı yayınlanacak ve programda bu kez ünlü konuklar şarkı söyleyecek. İşte o konuklar ve programa özel her şey haberimizde...

O SES TÜRKİYE'DE YILBAŞI AKŞAMI ÜNLÜLER GEÇİDİ!

TV8 yılbaşında çok eğlenceli! Ebru Gündeş, Mazhar,Özkan, Hadise ve Gökhan'ın jüri üyeliğini yaptığı programda Yılbaşı akşamı O Ses Türkiye'nin yayınlayacak olan bölümde Ünlü fırtınası esecek!Gecenin sürpriz isimleri ise Murat Yıldırım, Arda Turan, Selin Şekerci, Tuba Ünsal, Sarp Apak, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç olacak!

O Ses Türkiye'nin yılbaşı hususi programı yayınlanacak ve programda bu defa meşhur konuklar şarkı diyecek. Gecenin sürpriz adları ise Murat Yıldırım, Arda Turan, Selin Şekerci, Tuba Ünsal, Sarp Apak, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç olacak.


Hadise , Ebru Gündeş , Mazhar Alanson & Özkan Uğur ve Gökhan Özoğuz'dan oluşan jüri ise bu defa ünlü isimleri takımlarına almak için dönecek. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümü Çarşamba saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa