17 Mayıs 2014 Cumartesi

17 Mayıs 2014 Günlük Burç Yorumunuz

Koç burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,boğa burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,ikizler burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,yengeç burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,aslan burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,başak burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,terazi burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,akrep burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,yay burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,oğlak burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,kova burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu,balık burcu 17 Mayıs 2014 burç yorumu.haftalık 17-18-19-20-21-22-23 Mayıs 2014 burç yorumu,günlük 17-18-19-20-21-22-23 Mayıs 2014 burç yorumu.

Koç burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
21 Mart - 20 Nisan
Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz. Bu katılımınız sırasında düşündüğünüzden çok şey elde edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var.
 
Boğa burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
21 Nisan - 21 Mayıs
İçindeki mizahi kısımdan bahsedilmeksizin, sakin bir ortamda yaptığınız bazı yorumların deşifre olduğuna tanık olabilirsiniz. En iyisi üzerinde durmamak. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var.
 
İkizler burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
22 Mayıs - 21 Haziran
Belli konularda belli şekillerde davranmalarını istediğiniz bazı kişileri kendi hallerine bırakmanız durumunda, şaşırtıcı bir şekilde, kendi istekleri dahilinde sizin isteklerinizi yerine getirdiklerini görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var.
 
Yengeç burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
22 Haziran - 22 Temmuz
Bazı kişiler, geçmişte bazı benzer konularda gösterdikleri performansı ya da katılımı bu sefer göstermeyerek sizi oldukça şaşırtabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Aslan burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
23 Temmuz - 23 Ağustos
Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor. Güzel düşünün güzel olsun! Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Başak burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
24 Ağustos - 22 Eylül
Duygularınızı açıkça ortaya koymak isteyebileceğiniz bir gün. Ancak, bu esnada karşı tarafı provoke eden kelimeler kullanmamaya özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Terazi burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
23 Eylül - 23 Ekim
Önemsediğiniz alanlarda size destek olmak isteyen kişiler olabilir. Teklifleri geri çevirmemelisiniz. Zira bu kişiler, gerçekten başarılı olup olmayacağınızı görmek istiyor olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Akrep burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
24 Ekim - 22 Kasım
Yapmanız gereken işler ve romantik hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekebilir. İlginç, hatta imkansız denebilecek kişilerle aranızda bir ilişki doğabilir veya yaratıcılık gerektiren işlerde hoş gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Yay burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
23 Kasım - 21 Aralık
Bazı konularda uzlaşmanın size faydası olmuyorsa tartışmadan çekilmeniz daha doğru olur. Aşk hayatınız açısından güzel bir gün. Ancak, bugünlerde ortaya çıkan bilgiler veya sizden saklanan gerçekler sizi biraz zorlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Oğlak burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
22 Aralık - 20 Ocak
Planlar beklenmedik şekilde değişebilir. Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklar ön planda. Evde dekorasyonu değiştirebilirsiniz veya eve gelen bir misafir söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Kova burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
21 Ocak - 18 Şubat
Olmadığınız birisi gibi davranabileceğiniz günler. Kendi çizginizi bozmamalısınız. Eviniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var. 
 
Balık burcu, 17 Mayıs 2014 için burç yorumu
19 Şubat - 20 Mart
Bazı konular sizin istemediğiniz şekilde gelişse de uzlaşmacı olmalısınız. Ortam netleştiğinde şimdi olduğunuzdan daha iyi bir noktada olduğunuzu fark edebilirsiniz. Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir. Bilişim, medya, halkla ilişkiler konularında olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda karşınızdaki kişiler sizi anlamış gibi davransalar bile, tam olarak ne demek istediğinizi veya onlardan ne beklediğinizi anlamamış olabilirler. Dolayısıyla, karşınızdaki kişileri sorguya çekmeden veya beklenti içine girmeden önce, anlattıklarınızı detaylı olarak anlayabilmeleri için zaman tanımanızda fayda var.

5 Yorum:

saat: 17 Mayıs 2014 11:23 , Anonymous Fatmagül dedi ki...

Olablilr bişey diyemem bir koç olarak

 
saat: 17 Mayıs 2014 11:24 , Anonymous Hülya dedi ki...

boğa yorumuna aynen katılıyorum .

 
saat: 17 Mayıs 2014 11:26 , Anonymous Gamze dedi ki...

akrep burcuyum ama intikam hırsım yok. olmamasda iyi brsey bna gre

 
saat: 17 Mayıs 2014 11:28 , Anonymous Yasemin dedi ki...

gercekten ben bu gün bu sorunu yasadim umarim ekdigimi bicerim meyveleri toplarim cok yoruldum

 
saat: 17 Mayıs 2014 11:32 , Anonymous Yeliz dedi ki...

hergün yorumlarınızı okuyorum kocaman sevgi ve selamlarımla..

 

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa