11 Temmuz 2014 Cuma

Temmuz 2014 Ziraat Bankası Servis Görevlisi Alımı

Ziraat Bankası bin servis görevlisi alacakZiraat Bankası Servis Görevlisi nedir,Ziraat Bankası Servis Görevlisi alımları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi haberleri,Ziraat Bankası Servis Görevlisi detayları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi koşulları,Ziraat Bankası Servis Görevlisi başvuru formu,Ziraat Bankası Servis Görevlisi online başvuru,Ziraat Bankası Servis Görevlisi e-mail başvuru...Ziraat Bankası, yurt genelinde bulunan şube ve birimlerde görevlendirilmek üzere sınavla bin servis görevlisi alacak.

Ziraat Bankası'ndan alınan bilgiye göre, banka, yurt genelinde bulunan şube ve birimlerde görevlendirilmek üzere yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan bir sınavla bin servis görevlisi alacak. Servis görevlisi unvanlı personel, en az 6 ay şube bankolarında banko asistanı görev pozisyonunda çalıştırılacak. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebilecekler.

 Servis Görevlisi unvanı için 11 Ekim 2014 Cumartesi günü yapılacak olan sınava başvuran adaylardan, sınav maliyeti olarak 50 TL sınav ücreti tahsil edilecek. Sınav ücreti 14 Temmuz-8 Ağustos 2014 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası Şubelerinden ve internet şubesinden Servis Görevlisi Sınavı belirtilmek suretiyle, TC Kimlik Numarası, ad soyad ve cep telefonu bilgileri verilerek yatırılacak. EFT, havale ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecek. Para yatırma işlemine ilişkin dekont yazılı ve sözlü sınavların bitimine kadar gerektiğinde ibraz edilmek üzere saklanacak. Sınav başvuru işleminden önce bankaya sınav ücretinin yatırılmış olması gerekecek.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa