16 Ekim 2014 Perşembe

Tam kadınlara göre bir haber daha 2015 makyaj trendleri

Dolgun kirpikler, pembe yanaklar, metalik gözler... Bu sezon makyajlarda sadelik ön planda olsa da canlı renklere de yer var. 2015 sezonun en çok dikkat çeken makyaj trendlerini bir araya getirdik. Bakalım bu sezon en çok hangi trendlerin uygulandığını göreceğiz? İşte 2015 yılının 6 makyaj trendi...


makyajyokmus 450

1 - Makyaj yokmuş gibi görünen cilt
Uzun süredir trend olan, ciltte makyaj yokmuş görüntüsü, bu sezon biraz daha sade hale geliyor. Stella McCartney ve Isabel Marant gibi büyük tasarımcıların defilelerinde karşımıza sık sık çıkan, yalnızca fondöten ve pudrayla parlaklığı alınmış cilt ve mat dudaklar, 2015 sezonunun vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.

pembeyanak 450
2 - Hafif pembe yanaklar
Elmacık kemiklerinizi pembeleştirmeye hazırlanın! Sanki güneşte hafif yanmış gibi görünen doğal tonlardaki pembe allıklar yeni sezonun favori güzellik trendlerinden. Hafif bir pudra, renkli bir parlatıcı ve pembe bir allık sezonun en kurtarıcı makyajlarından biri olacak, bizden söylemesi!


metalikfar 450
3 - Metalik gözler
Gözlerde metalik etkiye hazır mısınız? Metalik farlar yeni sezonda altın çağını yaşayacak. Üstelik yalnızca göz kapaklarımıza değil, kirpiklerimizin altına ve göz pıınarlarımızın bittiği kısma da hafifçe uygulayacağız bu rengi.


dolgunkirpik 450
4 - Dolgun kirpikler
Gözlerde retro etkisine hazır olun! 2015 sezonunda kirpiklerimiz maskaraya doyacak. Bu sezon yoğun sürülmüş maskaralar, sezonun iddialı güzellik trendlerinden biri olmaya aday. Üstelik kirpik altlarına da aynı şekilde maskara uygulayacağız.


renklieyeliner 450
5 - Renkli eyeliner
Mat siyah eyeliner, bu sezon yerini elektrik mavisi ve pembe gibi canlı renklere bırakıyor. Evet, yanlış duymadınız! Bu sezon renkli bakışlar oldukça popüler. Kenzo ve Chanel podyumunda karşımıza çıkan renkli eyeliner'lar kuyruklu modellerle birlikte kullanılacak.


cizgilitirnak 450
6 - Çizgili tırnaklar
Bu sezon tırnaklarda renkli figürler ya da ışıltılara yer yok. Pastel tonların üzerine çekilen tek çizgili modeller, oje trendlerinde öne çıkan detaylardan biri. Özellikle nude renk üzerinen uygulanan bordo tek çizgiler muhteşem bir görüntü yaratıyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa