27 Aralık 2014 Cumartesi

En güzel Cuma mesajlları ve Cumanın önemi (2 Ocak 2015 Cuma saati ve vakti)

En Güzel Cuma Mesajları 2015 Cuma mesajları. Cuma günününüz mübarek olsun. Kısa ve anlamlı cuma mesajları listesi, Kısa ve anlamlı cuma mesajları listesi, mübarek günde sevdikleriniz kısa msj, Cuma günü Mesajları kısa, Anlamlı ve güzel cuma mesajları, En güzel cuma mesajları burada. Bugün 2 Ocak 2015 ve günlerden Cuma ve bugün müminlerin bayramıdır. En güzel Cuma Mesajları, En anlamlı cuma mesajlarını sizler için bir araya topladık. Hayırlı Cuma'lar dileriz. En anlamlı cuma mesajları ve sözleri sitemizde tıkla öğren En anlamlı cuma mesajlarını sizler için derledik, Sevdiklerinize göndereceğiniz en anlamlı cuma yazıları için tıklayınız.

Ey rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar!

 Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzüsuyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

 Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

 Allah"ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaatı üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

 ALLAH'ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

 Ey Rabbimiz! Bu gün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud"a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Hayırlı Cumalar.

 Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle.

 Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa