9 Ocak 2014 Perşembe

CHP'nin anket yalanı ortaya çıktı


Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi 30 Mart yerel seçimleri öncesinde aday belirleme yöntemi olarak anket ve benzeri kamuoyu araştırılması yapılacağını açıklamıştı. Anket çalışmasının yanı sıra STK, sendika ve derneklerin görüşü doğrultusunda adayların belirleneceğinin açıklanmasına rağmen, Gaziantep’te değişik sivil toplum kuruluşu temsilcileri kendilerinden görüş alınmadığını açıkladılar.

BARO BAŞKANI ELİBOL, “BİZDEN GÖRÜŞ ALAN OLMADI”

Gaziantep Barosu Başkanı Avukat Ali Elibol, şehrin önemli STK’larının arasında yer almalarına rağmen CHP genel merkezinden veya her hangi bir anket şirketinden kendilerini belediye başkan adayının belirlenmesi noktasında arayanın olmadığını dile getirdi.

TABİP ODASI BAŞKANI GÜRSOY, “SORAN OLMADI”

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Prof. Doktor Savaş Gürsoy, Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde kendilerinden görüş alan kimsenin olmadığını söyledi. Gürsoy, süreç  boyunca kendilerini her hangi bir anket şirketinden arayanın da olmadığına dikkat çekti.

GENEL-İŞ SENDİKASI BÖLGE BAŞKANI GÜDÜCÜ, “HANGİ ANKET”

Genel-İş Sendikası Gaziantep Bölge Başkanı Ali Güdücü, CHP belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde yapılan anket ve benzeri çalışmalarında kendilerine bir şey sorulmadığını anlattı. Güdücü, aday belirleme sürecinde kamuoyu gibi kendilerinin de açıklanacak belediye başkan aday isimlerini beklediklerini söyledi.

KESK DÖNEM SÖZCÜSÜ KOÇ, “HANGİ STK’YA SORMUŞLAR”

KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ömer Faruk Koç, yaklaşan yerel seçimlerin öncesinde, CHP’den dolaylı dolaysız her hangi bir yetkilinin aday adaylarına yönelik yapılan anket çalışmalarından dolayı kendilerinden görüş almadığını belirtti.

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI BAŞKANI GÖKALP, “HABERİMİZ BİLE OLMADI”

Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Gökalp, CHP’de aday belirleme sürecinde yapıldığı belirtilen anketle ilgili yaptığı açıklamasında, “Bizi arayan olmadı. Bizi bırakın üyelerimizden bile aday belirleme süreciyle ilgili aranan olmadı” diye konuştu

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa