3 Kasım 2014 Pazartesi

3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 haftalık burç yorumları

3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 oğlak burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 terazi burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 yay burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 yengeç burcu yorumu,2014 Kasım ayı burç yorumları, günlük burç yorumları,2014 Kasım günlük burç yorumları, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım burç yorumları, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 Pazartesi burç yorumları,3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları,3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 günlük burç yorumları, 3-4-5-6-7-8-9 burçlar, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 akrep burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 aslan burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 balık burcu yorumu, 3 Kasım 2014 başak burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 boğa burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 ikizler burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 koç burcu yorumu, 3-4-5-6-7-8-9 Kasım 2014 kova burcu yorumu.

KOÇ
 
AŞK ve İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım tarihindeki Merkür-Akrep geçişinde, iş ve özel amaçlı beraberliklerimizi maddi ve manevi değerlerimiz, ihtiyaçlarımız yönünde gözden geçireceğiz. "Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz, aramızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı büyüyor ve gelişiyor mu? Keseri kendine yontan taraf hangisi? "diyerek bunlara bir bakacağız. Burada tabii ki, çıkarlarımızı gözetmekten yana davranabiliriz.
İŞ ve KARİYER
3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihindeki görüşmeler olumlu yöndedir. Bağlantıda bulunacağınız kişiler size olumlu yönde geri döneceklerdir.
PARA
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunayda, paranıza sahip çıkmak, kişisel değerlerinizi korumak ve kollamak arzunuz yüksek olacaktır. Maddi ve manevi güvenliğinize önem göstermeniz gayet faydalıdır. Paranızı bilmediğiniz alanlarda değerlendirmeye kalkışmamalı, mütevazı bir şekilde yaşamaya özen göstermelisiniz.

BOĞA

AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep geçişinde evlilikler, uzun süren ilişkiler, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, çevrenizle olan irtibatınızda, kimliğinizin ve amaçlarınızın farkında olmanızdır. Çalışma şekliniz, kendinizi ifade biçiminiz, kullandığınız sözcükler bu etki altında son derece önemlidir. Etrafınızla bağlantı kurarken, inatçılıktan, illa sizin söylediklerinizin doğruluğundan dem vurmayınız.
PARA
3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihinde yapılacak görüşmeler umut vaat edici görünüyor. Ortaklaşa bir işten para kazanabilirsiniz.


İKİZLER

AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, güven duygunuzu ayakta tutarak, sağlığınıza önem vererek, her türlü güçlüğün üstesinden gelebileceğinize inanınız. Güven hissi uyandırmayan, soru işareti taşıyan kişilere karşı temkinli olunuz. Ayrıca beraber çalıştığınız kişilere dikkat ediniz.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım tarihindeki Dolunay, çalışma hayatında olanlar için durumlarını gözden geçirme, evde yaşayanlar için günlük hayatlarını düzenleme, sağlık yönünde şikayeti olanların tetkiklerde bulunmaları yönünde etkili olduğu gibi, kişisel anlamdaki meseleler ve ailevi konularda da önem taşımaktadır. İş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız, iş tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular bu süreçte bir hayli önem kazanır.
PARA
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, maddi konularda restleşmenin ve kendi çıkarlarınızı gözetmek isteğinizin işaretçisidir. Duygusal bir baskı ve tatminsizliğin sizi bir hayli gerebileceğini gösteriyor. Sakin ve mantıklı hareket etmekte yarar var.

YENGEÇ
 
AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım tarihindeki Merkür-Akrep geçişi, fiziksel ve ruhsal güvenliğimiz, yakın çevremizle ilgili meseleler bir hayli önem taşır. Düşüncelerimizi kimi zaman gizlediğimiz, içten içe muhasebede bulunduğumuz bu dönemde, aşkta duygular bir hayli güçlü ve yoğundur. Birlikte olduğumuz kişiyi ve her bir değerimizi kendi içimizde öylesine sahipleniriz ki, hiçbir problemin bizi ayırmasına veya aramıza mesafe sokmasına izin vermeyiz.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, belli bir proje için bir araya geleceğiniz insanları özenle seçmeye dikkat ediniz. Bu sizi daha sonra olabilecek zararlardan koruyabileceği gibi, zaman kaybetmenizin de önüne geçebilir. Kimsenin dolduruşuna gelmemeye, başkalarının iyiliği için kendinizden vazgeçmemeye çalışınız.
PARA
3-9 Kasım haftası: 4-5 Kasım tarihleri maddi açıdan güçlendirici ve olumludur.


ASLAN

AŞK VE İLİŞİKLER
3-9 Kasım haftası: Yeni tanışmaların işaretçisi olan bu hafta, 1 Kasım tarihi gayet olumlu. Heveslendirici, canlandırıcı ve devam eden ilişkileri de olumlu yönde besleyicidir.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunayda, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket ederseniz hem işinizde büyük problemler yaşamamış hem de aile yaşamınızda arzuladığınız huzura kavuşmuş olursunuz. Mesleki ve ailevi konularında sakin ve olgun yaklaşımlar içinde olmanız gerekir. Sizin değerlerinizle başkalarının istekleri arasında yaşanabilecek gerilimden uzak durunuz.
PARA
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım tarihindeki Merkür-Akrep burcu geçişi, ailevi yaşamdan, yuvamızla ilgili konulara kadar önem taşıdığı gibi hedefleriniz ve finansal konularda da bir hayli etkilidir. Öncelikle bu süreçte kişi ailesini ilgilendiren meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünür. Problemler, yapılacaklar, maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, köklü değişimler gözden geçirilir.


BAŞAK

AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişi, yakın çevremizle olan ilişkilerimiz, eğitim ve iş hayatımız, kariyer yaşantımız ve toplum içindeki yerimizle alakalı her durumu derinlikli bir şekilde gözden geçiririz. Bu çok ılımlı bir düşünme hali olmayabilir. Hani samanın altında çöp aramak, denizin dibinde inci aramak gibi bir şeydir. Derinlere inilir, inildikçe daha fazla bilgiye sahip olma arzusu büyür.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, eğitim hayatınız olmak üzere, uzak ülkelerle olan her türlü ticari ve parasal bağlantılarınız konusunda dikkatli olunuz. Özellikle medya dünyası, yasal davalarınız, mesleki ihtisas durumunuzla ilgili atama, tayin veya parasal konulardaki pürüzlere karşı dikkatli olunmalıdır. Olayların üstüne gitmek yerine, durumları sakin ve mantıklı emin bir şekilde incelemeniz son derece faydalıdır.
PARA
3-9 Kasım haftası: 2 Kasım tarihindeki görünümler maddi konularda olumlu bir akışı işaret ediyor. Paramızı neye yatıracağımızı ve nasıl kullanacağımızı gayet iyi bileceğiz. Vakti gelen ihtiyaçlarımızı alacağız ve ödemelerimizi de kolayca yapabileceğiz.


TERAZİ

AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım itibariyle etkili olacak Merkür-Akrep burcunda derinlemesine düşünme, gizlilik, çıkarları gözetme, etkili ve baskın olma tarzında bir süreç olduğu için, öyle pek ılımlı düşünmeyiz. Çıkarlarımızı gözetiriz. Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Uzağı görür gözlerimiz ve gayet akıllı bir şekilde olan bitene bakarız. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: İş hayatında ve günlük uğraşılarımızda her ne kadar mesafeli gibi dursak da aslında güvenilir birileriyle konuşmak, sıkıntılarımızı paylaşmaktan yanayız. Bu hafta maddi konular üzerinde daha fazla durabiliriz.
PARA
3-9 Kasım haftası: İş hayatında ve günlük uğraşılarımızda her ne kadar mesafeli gibi dursak da aslında güvenilir birileriyle konuşmak, sıkıntılarımızı paylaşmaktan yanayız. Bu hafta maddi konular üzerinde daha fazla durabiliriz.3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunayda, bankalarla alakalı her türlü ilişkinizde hesabınızı biliniz. Elden borç almak veya bir alacak ilişkisi içinde kefil olmak gibi durumlardan uzak durunuz. Yatırımlarınız konusunda beklemede kalmalı, ayrıca sizden biri borç talebinde bulunulduğunda bunu daha sonra düşünebileceğinizi söylemelisiniz.

AKREP

AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, ciddi ilişkiniz olmak üzere, evliliğiniz konularında etkili olup, sözleşme, iş ortaklığı veya yasal konularda da bağlayıcı durumların göstergesi. Dolunay zamanları genelde duygularla, isteklerin karşı karşıya geldiği için, partnerinizle veya iş anlamındaki ortaklarınızla aranızda yaşanabilecek uyuşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar konusunda dikkatli olmak gerekiyor.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: İş ortaklıkları açısından dikkatli olunması gerekir. 7 Kasım tarihindeki Dolunay, karşılıklı çıkarların ön planda olması ve bu nedenle yaşanabilecek gerilimi işaret ediyor. 9 Kasım tarihinde bir tanıdığınız, iş ortağınız veya partnerinizden destek görebilirsiniz.
PARA
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde ilişkilerimiz, amacımız ve maddi ve manevi ortaklıklarımız anlamında önem taşıyor. Bütün bunlar üzerinde bir hayli dikkatli, derinlikli, konulara hakim ve odaklanmış bir şekilde gözlemde bulunacağız. İlişkilerimize bir bakacağız. Bizim üzerimizde kimler tesirli, biz hayatta neleri önemsiyoruz, kimlerle iş birliğine yatkınız ve kimlerle birlik ve bütünlük anlamında sorunlar yaşıyoruz? Bütün bunlara bir bakacağız.

 YAY
 
AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde düşüncelerimizi, planlarımızı kimseyle paylaşmaya, konuşmaya niyetimiz yoktur. Önce kendi içimizde bir ele alırız, gözden geçiririz, sonra da yapacaklarımız üzerinde dururuz. Bazen canımız sıkılır, içten içe kızarız, kendimizi yükleniriz, bazen de yüklenmemiz gereken insanlara diyeceklerimizi deriz, hiç de çekinmeyiz. Ancak şu var ki, kim dost kim düşman bize diye düşünmeden edemeyiz.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, işinizle alakalı görüşmelerde yanlış anlaşılma veya gecikmelere karşı tedbirli olmak gerektiğini gösteriyor. Aşırı çalışmanın veya zorlu iş şartları altında mücadele etmenin getirdiği sıkıntılar karşısında gerekirse işverenlerinizle görüşmeli, uzlaşmazlıklardan uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlığımıza dikkat. İş arkadaşlarınızla olumlu bir diyalog içinde olunuz.
PARA
3-9 Kasım haftası: 2, 4, 7, 9 Kasım tarihleri neredeyse haftanın tümünde maddi konularda dikkatli hareket etmekte yarar var.


OĞLAK

AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, aşk hayatınızla alakalı konular başta olmak üzere, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz, yaratıcılık ihtiva eden her türlü aktivitenizde dikkatli ve temkinli hareket etmeniz gerektiğinin işaretidir. Dolunay zamanlarında duygular ve düşünceler birbiriyle zıtlaştığı için, kişinin kendi içinde veya çevresiyle olan ilişkisinde sorunlar yaşaması mümkündür.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde, sosyal yaşam, hedeflerimiz, eğitim ve ticari konular, çalışma hayatımızla ilgili meselelerin derinlikli olarak ele alındığı zaman dilimidir. Oğlaklar için bir arayış, problemlerin ana nedenlerine bir bakış ve odaklanma süreci anlamı da taşır. Etrafımızdaki her şeyi gözlem altına alırız. Bilinenle, görünenle yetinmeyiz. Her şeyiyle anlamak isteriz. Sanki gözlerimiz bir kamera gibidir. İzleriz, saptamalarda bulunuruz ve kendimizce anlamlandırırız.
PARA
3-9 Kasım haftası: 4 Kasım tarihi mali konularda fırsat getirici ve destekleyicidir. 7 Kasım tarihindeki Dolunay, finansal açıdan olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır.


KOVA

AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, ailesiyle birlikte yaşayan genç kardeşlerimizin sorumluluklarının bilinci içinde hareket etmeleri gayet faydalıdır. Evli olanlar ise, eşleriyle aralarında meydana gelebilecek sorunlar karşısında, ne vurdumduymaz tavırlar içinde olmalı ne de olayları büyütebilecek herhangi bir duruma meydan vermemelidirler. Mesleki konularda da sakinliğinizi korumalı, inatlaşmalardan uzak durmalısınız.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde meslek hayatınız, aşk yaşantınız, başkalarıyla olan paylaşımlarınız anlamında önemli olup, bu konular üzerine bilhassa odaklanmanızı sağlayacaktır. İçgüdüsel olarak çalıştığımız ortamdaki insanlara biraz kuşkulu, kimi zaman kaygılı bir şekilde yanaşabilirsiniz. Kimseye güven olmaz sözünü kendinize ilke edindiğiniz için, bu kişilerle aranızda belli bir mesafe oluşabilir.
PARA
3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihi olumludur. Güzellik, bakım, arkadaşlık, sosyal ilişkiler, aktiviteler para harcama alanlarımız olacak. Alışveriş yapmak hoşumuza gider. Sevdiklerimizi memnun etmek çabası yoğundur. Ancak 2, 4, 7, 9 Kasım tarihlerinde dikkatli olalım. bütçemizin sınırlarını aşmayalım.


BALIK
AŞK VE İLİŞKİLER
3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, yakın çevrenizle olan ilişkinizde son derece dikkatli olmalı, sizi gerginleştirebilecek kişi ve ortamlardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Kardeşleriniz, komşularınız, yeni çevrenizle alakalı olabilecek sorunlar karşısında, olgun ve mantıklı bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız faydalıdır.
İŞ VE KARİYER
3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde, kendimizi, ailemizi, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bunca sene elde ettiğimiz tecrübeleri, öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekenleri tespit edeceğiz. Birilerine rehberlik edeceğiz veya birileri bize rehberlik ederek hayatımızda kilit rol oynayacak. Evrensel yolumuza bakacağız. Biz kimiz, kimlerle bağımız var, ailemizle aramızdaki sorunlar, ilişki ve iş ortaklıklarında özlediğimiz nedir bütün bunlar üzerinde düşüneceğiz.
PARA
3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihinde görüşmeler sonuçsuz kalabilir. Mali konularda beklemede kalalım. 2 Kasım tarihi gayet olumludur. Beklediğimiz haber gelir veya elimize para geçer.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa