31 Aralık 2014 Çarşamba

KYK Burs Sonuçları Açıklandı 31 Aralık 2014 KYK Sonuçları Sorgulama 1 Ocak 2015

Binlerce ünivesite ögrencisinin merakla beklediği KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçlarında ne oldu Bu yıl neden açıklanmadı Ocak 2015 KYK sonuçları aralık 2014 de açıklanması gündemde. KYK sonuçları ne zaman açıklanacak ? Herkesin merakle beklediği o gün geliyor.Büyük bir heyecanla beklenen Burs sonuçları KYk tarafından açıklanacak. Şu ana kadar resmi bir durum cereyan etmedi. Öte yandan geçtiğimiz yıl 15 Aralık tarihinde açıklanmıştı.
Devamını Oku »

2014 Teog Sınav Sonuçları Açıklandı mı MEB E-Okul Sınav Sorgulama

Geçen ay Türkiye genelinde yapılan TEOG merkezi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak eden ögrenciler bu haberimizde meraklarını giderebileceklerdir. Teog sınavına giren öğrenci kardeşlere ilk olarak başarılar dileriz ve tüm yıl boyunca her zaman olduğu gibi sınav hakkında detaylı bilgileri sizlere aktarıyoruz.
Devamını Oku »

MİLLİ PİYANGO ŞANS OYUNLARININ SONUÇLARINI VE İKRAMİYELERİNİ TELEFONLA NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

(0 312) 285 90 66 (PBX) Numaralı sesli yanıt telefonundan öğrenebilirsiniz. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi amorti numaralar; amorti rakamlar 31 Aralık 2013 saat tam 24.00′da Ankara’da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü tarafından gerçekleştirilecektir. Yeni yıla çok az bir süre kaldı ve herkesin merakla beklediği o özel gün ve özel günde yapılacak olan Milli Piyango İdaresi Tarafından yapılacak olan Yılbaşı Özel Milli Piyango Çekilişinin sonuçları burada olacaktır. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinin Büyük ikramiye tutarı tamı tamına 50 milyon tl evet arkadaşlar yanlış değil tam 50 milyon tl. Her yıl olduğu gibi bu yılda alacağız bir bilet ya tutarsa mantığıyla bakalım ne olacak bu sene.
Devamını Oku »

PİYANGO BİLETİNİZE İKRAMİYE ÇIKTIĞINDA İKRAMİYENİZİ NEREDEN ALACAKSINIZ?

Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır. Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.
Devamını Oku »

Milli Piyango Sonuçları Sorgula 2015 Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi Sorgulama Bilet No Sorgula Sıralı Tam Liste

İşte 2015 Milli Piyango çekiliş sonuçları 31 aralık 2014 çarşamba Milli Piyango Bilet Sorgulama Yine yeni bir yıla girmek üzereyiz ve her yılbaşında olduğu gibi milli piyango bileti alanları büyük bir heyecan sarmış durumda. 31 Aralık gecesi saatler 00.00’yi gösterdiği dakika 2015 milli piyango çekilişi yapılacak ve büyük ikramiye sahibini bulacak. Çekiliş günü büyük ikramiyeyi ve amorti kazanan numaraları duyurucağız.
Devamını Oku »

2015 Yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Sıralı Tam Liste MPİ Amorti Nuramalar

İşte 2015 Milli Piyango çekiliş sonuçları 31 aralık 2014 çarşamba Milli Piyango Bilet Sorgulama Yine yeni bir yıla girmek üzereyiz ve her yılbaşında olduğu gibi milli piyango bileti alanları büyük bir heyecan sarmış durumda. 31 Aralık gecesi saatler 00.00’yi gösterdiği dakika 2015 milli piyango çekilişi yapılacak ve büyük ikramiye sahibini bulacak. Çekiliş günü büyük ikramiyeyi ve amorti kazanan numaraları duyurucağız.
Devamını Oku »

Özel güvenlik görevlilerine ne Devlet sahip çıkıyor nede Para makinası gibi para basan Şirketler

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Altınordu-Fenerbahçe maçında görev alan 400 özel güvenlik görevlisi, mücadelenin ertelenmesi nedeniyle 30 TL'lik yevmiyelerini alamadı.Sadece 5 TL yol parası alabilen çalışanlar, uzun süre güvenlik şirketini protesto ederek stat içinden çıkmadı. Yeleklerini çıkarıp yere bırakan güvenlik görevlileri sabah saat 11.00'den beri çalıştıklarını belirterek, taşeron firmayı protesto etti. Yaklaşık 1 saat süren isyanın ardından çalışanlar paralarını alamayarak evlerine döndü
Devamını Oku »

29 Aralık 2014 Pazartesi

Bu nasıl İnsanlık - Kuş yemi satan yaşlı nine'nin paralarını Zabıtalar havuza attı

Kuşyemi satarak geçimini sağlayan 79 yaşındaki Esme nine, Güvenpark’ta bulunan süs havuzunun başına geldi. İddiaya göre, yaşlı kadın, yanında getirdiği kuşyemi tezgahını açarak satmaya başladı. Bu sırada Güvenpark’ta görev yapan zabıta ekipleri, yaşlı kadına satış izni olmadığını belirterek, parkı terk etmesini istedi. Yaşlı kadınla tartışmaya başlayan zabıta, sinirlenince yaşlı kadının paralarını süs havuzuna atarak olay yerinden ayrıldı. Çevredeki vatandaşlar yaşlı kadını sakinleştirmeye çalıştı.
Devamını Oku »

İlker Başbuğ'dan Paralel kumpasa suç duyurusu

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, 'Ergenekon'da kumpas' iddiaları ile ilgili savcıya ifade veriyor. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geleniden eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ, Ergenekon davasında yargılanan bazı sanıklara kumpas kurulduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ifade verecek. Ergenekon davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan İlker Başbuğ, avukatıyla geldiği adliyeye, protokol kapısından girdi.
Devamını Oku »

Cemaat'in yayın organı Cihan Haber Ajansı adliye önünde mağdur şovu yaptı

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Ergenekon’da kumpas kurulduğu iddialarına ilişkin soruşturmada ifade vermek için adliyeye geldi. Başbuğ’u görüntülemek isteyen basın mensuplarına güvenlik görevlileri engel olmaya çalıştı.Cemaat’in yayın organı Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirinin görüntü almasını rica ederek engelledi.
Devamını Oku »

Erzurum'da Gay Okul Müdürü Rezaleti

Erzurum'da 30 Kasım günü merkez Yakutiye ilçesindeki boş bir arazide otomobil içerisinde polisler tarafından uygunsuz şekilde yakalanan okul müdürü İ.K. ile plastik doğrama ustası E.Ö. hakkında dava açıldı. Erkek erkeğe 'hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan iki kişi hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Uygulama yapan polis ekipleri, saat 17.30 sıralarında park halinde gördükleri otomobilin yanına yaklaştı. Polis, otomobilin arka kısmında 49 yaşındaki İ.K. ile 46 yaşındaki E.Ö.'yü uygunsuz şekilde yakaladı.
Devamını Oku »

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümü 8 ocak 2015'te yayınlanacak

1 ocak 2015 Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm,Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm 1 ocak 2015,yazete Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm izle,panafilm Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm izle,Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm yazete fragmanı izle,Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm tilki anderei izle,Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm ne zaman,Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm saat kaçta,1 ocak 2015 Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm neden oynamadı,Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümü 1 ocakta neden oynamadı...
Devamını Oku »

28 Aralık 2014 Pazar

Filistinliler t.c vatandaşı mı oluyor?

Filistinli çocuk Erdoğan Şenaa ve ailesi, 4 yıl önce görüştükleri Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözünü tutmasının sevincini yaşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2010 yılında Sayda kentine yaptığı ziyaret sırasında söz alan 4 buçuk yaşındaki Filistinli Erdoğan Şenaa'nın ailesi, bu hafta başında Türk vatandaşlığı kazandı.
Devamını Oku »

27 Aralık 2014 Cumartesi

Roman Havası 4. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle

Roman Havası 4.Bölüm izle, Roman Havası 4.Bölüm izle hd, Roman Havası 4.Bölüm seyret, Roman Havası Dizisi izle, Roman Havası Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Roman Havası 4. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.Roman Havası 4.Bölüm izle, Roman Havası 4.Bölüm izle hd, Roman Havası 4.Bölüm seyret, Roman Havası Dizisi izle, Roman Havası Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Roman Havası 4. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.
Devamını Oku »

Güllerin Savaşı 25. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle

Güllerin Savaşı 25.Bölüm izle, Güllerin Savaşı 25.Bölüm izle hd, Güllerin Savaşı 25.Bölüm seyret, Güllerin Savaşı Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Güllerin Savaşı 25. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.Güllerin Savaşı 25.Bölüm izle, Güllerin Savaşı 25.Bölüm izle hd, Güllerin Savaşı 25.Bölüm seyret, Güllerin Savaşı Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Güllerin Savaşı 25. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.
Devamını Oku »

Kertenkele 10. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle

Kertenkele 10.Bölüm izle, Kertenkele 10.Bölüm izle hd, Kertenkele 10.Bölüm seyret, Kertenkele Dizisi izle, Kertenkele Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Kertenkele 10. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.Kertenkele 10.Bölüm izle, Kertenkele 10.Bölüm izle hd, Kertenkele 10.Bölüm seyret, Kertenkele Dizisi izle, Kertenkele Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Kertenkele 10. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.
Devamını Oku »

Kiraz Mevsimi 25. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle

Kiraz Mevsimi 25.Bölüm izle, Kiraz Mevsimi 25.Bölüm izle hd, Kiraz Mevsimi 25.Bölüm seyret, Kiraz Mevsimi Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Kiraz Mevsimi 25. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.Kiraz Mevsimi 25.Bölüm izle, Kiraz Mevsimi 25.Bölüm izle hd, Kiraz Mevsimi 25.Bölüm seyret, Kiraz Mevsimi Son Bölüm izle. 27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Kiraz Mevsimi 25. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.
Devamını Oku »

Yedi Güzel Adam 24. Son Bölümü HD Full Tek Parça izle

Yedi Güzel Adam 24.Bölüm izle, Yedi Güzel Adam 24.Bölüm izle hd, Yedi Güzel Adam 24.Bölüm seyret, Yedi Güzel Adam Son Bölüm izle. 26 Aralık 2014 Cuma akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Yedi Güzel Adam 24. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.Yedi Güzel Adam 24.Bölüm izle, Yedi Güzel Adam 24.Bölüm izle hd, Yedi Güzel Adam 24.Bölüm seyret, Yedi Güzel Adam Son Bölüm izle. 26 Aralık 2014 Cuma akşamı ekrana gelen dizi bölümlerinden Yedi Güzel Adam 24. Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.
Devamını Oku »

Beyaz Show 26 Aralık 2014 Son Bölümü HD Full Tek Parça izle

Beyaz Show 26 Aralık izle, Beyaz Show 26 Aralık izle hd, Beyaz Show 26 Aralık seyret, Beyaz Show Son Bölüm izle. 26 Aralık 2014 Cuma gecesi ekrana gelen Beyaz Show 26 Aralık 2014 Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.Beyaz Show 26 Aralık izle, Beyaz Show 26 Aralık izle hd, Beyaz Show 26 Aralık seyret, Beyaz Show Son Bölüm izle. 26 Aralık 2014 Cuma gecesi ekrana gelen Beyaz Show 26 Aralık 2014 Yeni Bölümü HD Full Tek Parça izle.
Devamını Oku »

1 Ocak 2015 Kocamın Ailesi dizisi foxtv 26. bölüm Özeti Fragmanı izle

Kocamın Ailesi 26. bölüm fragmanı izle,Kocamın Ailesi 26. bölüm hangi kanalda,Kocamın Ailesi 26. bölüm saat kaçta,Kocamın Ailesi 26. bölüm şeniz izle,Kocamın Ailesi 26. bölüm tülay izle,Kocamın Ailesi 26. bölüm hakan izle,fox tv Kocamın Ailesi 26. bölüm izle,youtube Kocamın Ailesi 26. bölüm izle,1 Ocak 2015 Kocamın Ailesi dizisi foxtv 26. bölüm fragmanı izle,01-01-2015 Kocamın Ailesi dizisi foxtv 26. bölüm özeti izle,Kocamın Ailesi dizisi foxtv 26. bölüm 1 ocak 2015 hd izle...
Devamını Oku »

En güzel Cuma mesajlları ve Cumanın önemi (2 Ocak 2015 Cuma saati ve vakti)

En Güzel Cuma Mesajları 2015 Cuma mesajları. Cuma günününüz mübarek olsun. Kısa ve anlamlı cuma mesajları listesi, Kısa ve anlamlı cuma mesajları listesi, mübarek günde sevdikleriniz kısa msj, Cuma günü Mesajları kısa, Anlamlı ve güzel cuma mesajları, En güzel cuma mesajları burada. Bugün 2 Ocak 2015 ve günlerden Cuma ve bugün müminlerin bayramıdır. En güzel Cuma Mesajları, En anlamlı cuma mesajlarını sizler için bir araya topladık. Hayırlı Cuma'lar dileriz. En anlamlı cuma mesajları ve sözleri sitemizde tıkla öğren En anlamlı cuma mesajlarını sizler için derledik, Sevdiklerinize göndereceğiniz en anlamlı cuma yazıları için tıklayınız.
Devamını Oku »

SGK Sorgulama Tc Kimlik No ile Şifresiz (SSK SGK SORGULA)

SSK SGK Hizmet Dökümü, 4A Hizmet Dökümü sorgulama ekranı. SSK sorgulamak için T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor. Sosyal Sigortalar Kurumu'nun son zamanlarda sıkça kullanılan sistemlerinden bir olan SSK sorgulama ve 4A hizmet dökümü alma sistemi kullanımda. SSK sorgulama hizmet dökümü alma ekranı bu sayfada... Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz. SSK Hizmet Dökümü Sorgulama, SSK Gün Sorgulama, SGK Hizmet Dökümü alma ve öğrenme sayfası. SSK Hizmet Dökümü nüzü aşağıdaki SSK Sorgulama ekranından kolaylıkla hemen alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır? SGK, SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı.
Devamını Oku »

Gençlerbirliği Galatasaray maçı özeti ve golleri (GS Gençlerbirliği)

Süper Lig 15. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, zorlu deplasmandan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Wesley Sneijder, Felipe Melo, Aurelien Chedjou, Goran Pandev gibi yıldız isimlerinden yoksun olarak Ankara deplasmanına çıkan Galatasaray, 18. dakikada Emre Çolak'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi Gençlerbirliği'nin daha etkili bir futbol sergilediği mücadelenin 71. dakikasında sahneye çıkan Bogdan Stancu, takımını 1-1'lik beraberliğe taşıdı. Son dakikada Burak'ın kafa şutunu çizgiden çıkaran kaleci Ramazan, maçın kader adamı oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Sarı kırmızılı takım böylelikle 4 maç aradan sonra puan kaybına uğradı.
Devamını Oku »

Hayat Yolunda dizisi ekranlara veda ediyor. İşte sebebi...

Yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerde Tüm Kişiler'de kötü sonuçlar alan dizi AB grubunda ise daha iyi reyting ortalaması yakalıyordu. Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana gelen Hayat Yolunda 31 Aralık Çarşamba akşamı ise yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak. Dizinin 13. ve final bölümü ise yılbaşından sonraki hafta ekranda olacak. Kanal D ise yeni dizisi Poyraz Karayel'i Hayat Yolunda dizisinin yerine 7 Ocak Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana getirecek. Dizinin final bölümü çekimleri ise tamamlanmak üzere.
Devamını Oku »

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına Kimler Konuk Oluyor?

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kanalında, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı yayınlanacak. Programa bir çok ünlü isim konuk olacak. İşte detaylar... O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı yayınlanacak ve programda bu kez ünlü konuklar şarkı söyleyecek. İşte o konuklar ve programa özel her şey haberimizde...
Devamını Oku »

Bugüne kadar Yılbaşı büyük ikramiyesini kazanan kişilerin hayatı

Milli Piyango 2015 yılbaşı çekilişi için herkes büyük ikramiye hayalleri peşinde. Fakat bugüne kadar yılbaşı büyük ikramiyesini kazanan kişilerin hayatına pek şans getirmedi. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2014 gece saat 00.00'dan itibaren binlerce kişiyi büyük ikramiye için umutlu bir bekleyişe sürükleyecek. 50 milyon liralık yılbaşı özel çekiliş ikramiyesinin biletlerinin yüzde 80'i şimdiden bitmiş durumda. Peki hayaller kurduran yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesini kazansanız ne olur? Büyük ikramiye ile birlikte para sıkıntınızın biteceğini düşünüyorsanız ibretlik vakalara bakmanızı öneririz. İşte yılbaşı büyük ikramiyesini kazananan 'talihlilerin' yaşadığı talihsizlikler;
Devamını Oku »

Yılbaşı Çekiliş Sonuçları Sıralı Tam Liste 2015 (Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi)

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Tam Listesi, Milli piyango sonuçları, 01.01.2015 Milli Piyango çekiliş sonuçları Her yıl Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilecek olan 2015 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi biletleri milyonlarca kişinin hayallerini süslüyor. Milli piyango yılbaşı çekilişi 2015 şanslı rakamlar heyecanı başladı. Sitemizden Milli piyango yılbaşı çekilişi sonuçları, milli piyango yılbaşı sıralı tam liste, milli piyango yılbaşı amorti numaraları yani detaylı olarak 2015 Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları Çekilişi verilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Devamını Oku »

25 Aralık 2014 Perşembe

Akdeniz Üniversitesinde bölücü eylem yapan öğrenciler Rezaleti

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yürüyüş yapan öğrenciler ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Yerleşkedeki Olbia Çarşısı'nda toplanan bir grup öğrenci, eylemlere katıldığı için haklarında soruşturma açılmasını protesto etti. Olbia Çarşısı'ndan rektörlük binasına sloganlarla yürüyen grubun önü çarşının çıkış kapısında güvenlik görevlilerince kesildi. Yürüyüşlerini sürdürmek isteyen öğrenciler ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.
Devamını Oku »

24 Aralık 2014 Çarşamba

24-31 Aralık 2014 Haftası Gır Gır, Leman ve Penguen'in kapakları

Bu haftaki mizah dergileri, Yüce Divan, 17 Aralık'ta el konulan paraların faiziyle iade edilmesi, Başbakan Davutoğlu'nun kızının sınavdan düşük alması üzerine öğretmenin o sınıftan alınma konularını kapaklarına taşıdılar.GırGır dergisi, yolsuzluk operasyonu sonrasında Yüce Divan'a gönderilmesi ve Meclis'te konuşulan 4 eski bakanın soruşturulmasının 5 Ocak 2015'e ertelenmesini kapağına taşıdı. Penguen dergisi ise, 17 Aralık operasyonunda el konulan paraların faiziyle iade edilmesini kapağına konu edinirken, Leman dergisi ise Başbakan Davutoğlu'nun kızının matematik sınavından düşük not alması üzerine öğretmenin o sınıftan alınmasını kapağına taşıdı.
Devamını Oku »

23 Aralık 2014 Salı

Antalya Valiliği'nden örnek olacak Suriyeli çıkışı

Antalya'da 1500 Suriyeli'ye kenti terk etmeleri için tebligat yapıldı. Kenti Suriyeliler için bir cazibe merkezi olmaktan çıkarmak istediklerini söyleyen Antalya Valisi Muammer Türker, "Prensip olarak Suriyelilerin Antalya'da kalıcı olmaması planlanıyor" dedi. Antalya'da 1500 Suriyeli'ye kenti terk etmeleri için tebligat yapıldı. Kenti Suriyeliler için bir cazibe merkezi olmaktan çıkarmak istediklerini söyleyen Antalya Valisi Muammer Türker, "Prensip olarak Suriyelilerin Antalya'da kalıcı olmaması planlanıyor" dedi.
Devamını Oku »

22 Aralık 2014 Pazartesi

Fenerbahçe – Altınordu Türkiye Kupası 3. hafta maçı 23 Aralık Salı

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Giresunspor - Gençlerbirliği Türkiye Kupası 3. hafta maçı 23 Aralık Salı

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray Türkiye Kupası 3. hafta maçı 23 Aralık Salı

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Trabzonspor - Manisaspor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 25 Aralık Perşembe

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Gaziantepspor - Tuzlaspor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 25 Aralık Perşembe

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Sarıyer - Çaykur Rizespor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 25 Aralık Perşembe

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Keçiörengücü - Akhisar Belediyespor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 25 Aralık Perşembe

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Beşiktaş - Adana Demirspor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 24 Aralık Çarşamba

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Samsunspor - Bursaspor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 24 Aralık Çarşamba

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Sivasspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 24 Aralık Çarşamba

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Torku Konyaspor - Cizrespor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 24 Aralık Çarşamba

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

Kayserispor - Bayburt Grup Özel İdare Türkiye Kupası 3. hafta maçı 24 Aralık Çarşamba

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

FBM Makina Balçova Yaşam - Eskişehirspor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 24 Aralık Çarşamba

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

İstanbul Başakşehir - Sivas Dört Eylül Belediyespor Türkiye Kupası 3. hafta maçı 24 Aralık Çarşamba

13.00 Centone Karagümrük - Mersin İdmanyurdu: Hüseyin Sabancı 13.00 Mke Ankaragücü - Kardemir Karabükspor: Abdulkadir Bitigen 15.15 Giresunspor - Gençlerbirliği: Serkan Çınar 17.00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray: Yunus Yıldırım 20.00 Fenerbahçe – Altınordu: Çağatay Şahan
Devamını Oku »

21 Aralık 2014 Pazar

Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı özeti izle

Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri youtube izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri hd izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri kimler attı,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı tekrarı izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı özeti izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri donmadan izle,21 aralık süper lig maç tekrarları izle,21 aralık Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı hd izle,21-12-2014 Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri izle.
Devamını Oku »

Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri özeti 21-12-2014 izle

Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri youtube izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri hd izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri kimler attı,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı tekrarı izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı özeti izle,Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri donmadan izle,21 aralık süper lig maç tekrarları izle,21 aralık Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı hd izle,21-12-2014 Bursaspor 3-3 Trabzonspor maçı golleri izle.
Devamını Oku »

Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı sonucu hd izle

Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı sonucu hd izle,Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı kaç kaç,Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı golleri izle,Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı youtube golleri,Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı donmadan izle,Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı hd golleri izle,Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı radyodan dinle,Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı son dakika haberleri,21 aralık Bursaspor 2-2 Trabzonspor maçı ilk yarı golleri izle.
Devamını Oku »

Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri tek te izle hd izle

Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri yuotube izle,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri hd izle,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri donmadan izle,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı özeti donmadan izle,21.12.2014 Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı hd izle,21 aralık 2014 Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı donmadan izle,21 aralık Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri webden izle.
Devamını Oku »

21 aralık 2014 Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı özeti golleri izle

Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri yuotube izle,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri hd izle,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri donmadan izle,Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı özeti donmadan izle,21.12.2014 Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı hd izle,21 aralık 2014 Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı donmadan izle,21 aralık Balıkesirspor 5-3 Kasımpaşa maçı golleri webden izle.
Devamını Oku »

20 Aralık 2014 Cumartesi

Mezardan çıkardığı cesetlerle ortalıktan kayboldu her yerde aranıyor

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı İmralı köyünde yaşayan A.K, İstanbul’da kaldırıldığı bir hastanede rahatsızlanarak 25 gün önce hayatını kaybetmişti. Cenazesi köyündeki aile kabristanlığına defnedilen 65 yaşındaki A.K’nin mezarı, ayı tarafından tahrip edildi. Ayı önce, mezarın baş tarafından cesede ulaşmaya çalıştı. Mezarın içerisindeki tahtaları geçemeyen ayı, daha sonra ayak kısmına geçerek açtığı çukurdan cesede ulaştı. Çukurdan cesedi çıkartan ayı, cesetle birlikte ortadan kayboldu. Başka bir cenaze için mezarlığa gelen köylüler, A.K’ye ait mezarı tahrip edilmiş halde buldu. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü ile birlikte ayı tarafından kaçırılan cesedi arama çalışması başlattı. Köylülerin de katıldığı arama çalışmalarında ekipler, mezarın yakınında cesede ait parçalanmış kefenlerle birlikte kemik parçası buldu. Kefen ve kemik parçasında ayıya ait tüyler tespit edildi.
Devamını Oku »